Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no tak mi wygląda na Sznauradora :D

[/QUOTE]

No faktycznie może bardziej podobny, niestety te dwie rasy różnią się tylko paroma drobnymi szczegółami.

Posted

[quote name='WATACHA']No faktycznie może bardziej podobny, niestety te dwie rasy różnią się tylko paroma drobnymi szczegółami.[/QUOTE]

i tylko wprawne oko znawcy potrafi wychwycić różnicę :evil_lol:

[quote name='wilczy zew']nie chodziło mi o ilość ropy ale wygląd samego oka

on jest duży jak olbrzymek?[/QUOTE]

no samo oko wygląda dobrze, tylko się gluci

no myślę, że się mieści w widełkach olbrzymowych, ale ja myślałam, że będzie większy - chyba jest wielkościowo jak Bella albo nawet ciut niższy niż ona; zmierzę później ile ma w kłębie

Posted

To niestety za 2 godziny będzie i u nas. Ostatnio zawsze jesteśmy po Was, ale wystarcza i dla nas, niestety. Wcoraj doginałam o północy z miotłą i zrzucałam z iglaków, żeby nie połamały się, a dziś już znowu pełno. W dodatku nici z nart, bo mokro, lekka odwilż i lepi się, kiepsko się po takim jeździ.

Posted

[quote name='malawaszka']co ja pacze

znowu zima

ha ha ha popłakałam się ze śmiechu jak to zopaczyłam :lol::grin::shiny:

a cóż to za piękny chłopczyk duży, nowy? jakaś niezorientowana coś jestem, gdzie się podziała duża dziewczynka???

a małe pieski w dużym śniegu bardzo dzielne, bardzo :p
u nas też tak nawaliło, że szok, ledwie można było przepchnąć wózek:shake:

Posted

ano nowy :lol: duży, ale nie jakoś mega :lol: spodziewałam się większego :D

a z wózkiem przepraw śniegowych współczuję!!!! dziś prawie sie popłakałam jak usłyszałam w prognozie pogody, że jeszcze 2 tygodnie zimy :placz:

Posted

Nie strasz tymi dwoma tygodniami, bo ja 13 ide z Felixem do szkoly i jakos nie usmiecha mi sie brodzenie w sniegu na zimnie kurna :shake:

Posted

[quote name='Pink']Nie strasz tymi dwoma tygodniami, bo ja 13 ide z Felixem do szkoly i jakos nie usmiecha mi sie brodzenie w sniegu na zimnie kurna :shake:[/QUOTE]

Ja w sobotę i niedzielę z Hondą na szkolenie (no, chyba, że odwołają). Brrr.

Posted

Oj, to trzymaj sie siostro niedoli :lol: A jak tak jeszcze patrze na Twoje foty, to u Ciebie jest jednak duzo wiecej sniegu niz u mnie - niby troche popadalo ale 6 stopni bylo, to juz w wiekszosci wszystko roztopilo.

Posted

sniegu jua i mrozu narawde dosc ale nie ma sposobu coby zatrzymac te wszytskei nagle tworzace sie fronty.

zdjecia mimoze sniezne cudne duze .. radosne i smieszne, fajny pies zniego

Posted

[quote name='malawaszka']no niestety już tak ładnie to nie wygląda bo oczywiście jak zawsze wszędzie porozkładane mamy mapy i inne papierzyska :angryy:[/QUOTE]

O nieeee ale u mnie ejst wszystko i wszedzie heh

Posted

Pamietasz Waszku jak byly kiedys w McDonald-dzie takie pluszowe pieski i sznauc tez byl? Robilysmy z dziewczynami z dogo naloty na chamburgery przez te pieski hihi wlasnie znalazlam mojego - jezdzil ze mna w aucie zawsze, pozniej go wyciagnelam i schowalam - teraz znowu moze ze mna jezdzic i co wiecej - jak go kupowalam, to sie zmartwilam ze pieprzak jest a nie cz-s ... no teraz pasuje jak ulal :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']no niestety już tak ładnie to nie wygląda bo oczywiście jak zawsze wszędzie porozkładane mamy mapy i inne papierzyska :angryy:[/QUOTE]

I tyle starań na próżno, a nawet piłeczkę psiowa dobrałąś kolorystycznie. :evil_lol: