malawaszka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='WATACHA']I masywny taki, fajny misio ;) głowę ma bardzo fajną dużą :loveu: Quote
WATACHA Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='malawaszka']no tak mi wygląda na Sznauradora :D [/QUOTE] No faktycznie może bardziej podobny, niestety te dwie rasy różnią się tylko paroma drobnymi szczegółami. Quote
wilczy zew Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 nie chodziło mi o ilość ropy ale wygląd samego oka on jest duży jak olbrzymek? Quote
wilczy zew Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 co to za słupki? http://img826.imageshack.us/img826/3448/dsc0236al.jpg Quote
malawaszka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='WATACHA']No faktycznie może bardziej podobny, niestety te dwie rasy różnią się tylko paroma drobnymi szczegółami.[/QUOTE] i tylko wprawne oko znawcy potrafi wychwycić różnicę :evil_lol: [quote name='wilczy zew']nie chodziło mi o ilość ropy ale wygląd samego oka on jest duży jak olbrzymek?[/QUOTE] no samo oko wygląda dobrze, tylko się gluci no myślę, że się mieści w widełkach olbrzymowych, ale ja myślałam, że będzie większy - chyba jest wielkościowo jak Bella albo nawet ciut niższy niż ona; zmierzę później ile ma w kłębie Quote
malawaszka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='wilczy zew']co to za słupki? http://img826.imageshack.us/img826/3448/dsc0236al.jpg z drugiej strony są znaki - nadleśnictwo, nie pal ognia i las monitorowany :-o yeahhh :evil_lol: Quote
Margi Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 http://img836.imageshack.us/img836/931/dsc0241dl.jpg fajny pychol :loveu: Cały szczęśliwy. Quote
malawaszka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 och jak uroczo znowu zaczyna padać śnieżek :talker: Quote
marako Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 To niestety za 2 godziny będzie i u nas. Ostatnio zawsze jesteśmy po Was, ale wystarcza i dla nas, niestety. Wcoraj doginałam o północy z miotłą i zrzucałam z iglaków, żeby nie połamały się, a dziś już znowu pełno. W dodatku nici z nart, bo mokro, lekka odwilż i lepi się, kiepsko się po takim jeździ. Quote
Fides79 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='malawaszka']co ja pacze znowu zima ha ha ha popłakałam się ze śmiechu jak to zopaczyłam :lol::grin::shiny: a cóż to za piękny chłopczyk duży, nowy? jakaś niezorientowana coś jestem, gdzie się podziała duża dziewczynka??? a małe pieski w dużym śniegu bardzo dzielne, bardzo :p u nas też tak nawaliło, że szok, ledwie można było przepchnąć wózek:shake: Quote
malawaszka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 ano nowy :lol: duży, ale nie jakoś mega :lol: spodziewałam się większego :D a z wózkiem przepraw śniegowych współczuję!!!! dziś prawie sie popłakałam jak usłyszałam w prognozie pogody, że jeszcze 2 tygodnie zimy :placz: Quote
Pink Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Nie strasz tymi dwoma tygodniami, bo ja 13 ide z Felixem do szkoly i jakos nie usmiecha mi sie brodzenie w sniegu na zimnie kurna :shake: Quote
marako Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Pink']Nie strasz tymi dwoma tygodniami, bo ja 13 ide z Felixem do szkoly i jakos nie usmiecha mi sie brodzenie w sniegu na zimnie kurna :shake:[/QUOTE] Ja w sobotę i niedzielę z Hondą na szkolenie (no, chyba, że odwołają). Brrr. Quote
Pink Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Oj, to trzymaj sie siostro niedoli :lol: A jak tak jeszcze patrze na Twoje foty, to u Ciebie jest jednak duzo wiecej sniegu niz u mnie - niby troche popadalo ale 6 stopni bylo, to juz w wiekszosci wszystko roztopilo. Quote
Tekla64 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 sniegu jua i mrozu narawde dosc ale nie ma sposobu coby zatrzymac te wszytskei nagle tworzace sie fronty. zdjecia mimoze sniezne cudne duze .. radosne i smieszne, fajny pies zniego Quote
agaga21 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='WATACHA']A jaka to rasa?Sznaucblador ;)?[/QUOTE] Ale fajny. Też mi się skojarzylo, że to mix labka ze sznupem. Quote
Katerinas Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='malawaszka']kupił sobie człowiek kanapę nową i nadal nie ma gdzie siedzieć :lol: http://img10.imageshack.us/img10/9228/dsc0002nv.jpg :lol: Takie życie z psami ;) [quote name='malawaszka']i hrabiostwo się byczy http://img27.imageshack.us/img27/74/dsc0013hrj.jpg :lol: Piękne zimowe klimaty :) I stadko wesołe :) Choć ja już bym chciała wiosnę ... Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 sypie jak wściekłe znowu aaaaaaaaaaaaaaa :placz: Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 U mnie nie sypie ale jest tak wsciekle zimno przez wiatr, ze wsciec sie normalnie mozna :angryy: Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 u mnie w sumie słońce słońce... wysyłam troszku i do Was!! http://img14.imageshack.us/img14/6383/dsc0003oa.jpg szafeczka cudo ale ten figurek sznupa!! cudny!! i jakim cudem udało Ci sie wiecej nic na tę szafkę nie postawic?? u mnie zawsze na szafkach nawalone jest szlag mnie trafia;) Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 no niestety już tak ładnie to nie wygląda bo oczywiście jak zawsze wszędzie porozkładane mamy mapy i inne papierzyska :angryy: Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']no niestety już tak ładnie to nie wygląda bo oczywiście jak zawsze wszędzie porozkładane mamy mapy i inne papierzyska :angryy:[/QUOTE] O nieeee ale u mnie ejst wszystko i wszedzie heh Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pamietasz Waszku jak byly kiedys w McDonald-dzie takie pluszowe pieski i sznauc tez byl? Robilysmy z dziewczynami z dogo naloty na chamburgery przez te pieski hihi wlasnie znalazlam mojego - jezdzil ze mna w aucie zawsze, pozniej go wyciagnelam i schowalam - teraz znowu moze ze mna jezdzic i co wiecej - jak go kupowalam, to sie zmartwilam ze pieprzak jest a nie cz-s ... no teraz pasuje jak ulal :cool3: Quote
Aśka Belkowska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']no niestety już tak ładnie to nie wygląda bo oczywiście jak zawsze wszędzie porozkładane mamy mapy i inne papierzyska :angryy:[/QUOTE] I tyle starań na próżno, a nawet piłeczkę psiowa dobrałąś kolorystycznie. :evil_lol: Quote
Recommended Posts