AniaGucio Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Julkę też będziesz strzygła na sznaucera?? :evil_lol: Ale te Twoje zwierzaki mają dobrze - my się nie możemy już doczekać świąt, węszenia, niuchania i biegania do woli. Wracając do tematu strzyżenia: Jakich Wy dziewczyny używacie maszynek do strzyżenia? Ja w zeszłym roku kupiłam maszynkę firmy Andis PM-1 i albo nie umiem się nią posługiwać, albo nie daje rady na włosach Gucka. Co tanie to drogie :roll:. Quote
WATACHA Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malawaszka napisał(a):no ich fryzury wołają o pomstę do nieba :lol: ale już za chwileczkę, już za momencik rozłożę stolik i polecą kłaki... i jeszcze Julka się zapowiedziała :D Ja nie wspomnę o swoim.W tamtym tygodniu wyglądał jak yeti, trochę mu podcięłam grzywę.Z samej jej można by peruczkę zrobić ;). Ma długą brodę i łapy, a przeszliśmy znowu na surowe i ciągle ma tam kawałki mięsa i kości ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 AniaGucio napisał(a):Julkę też będziesz strzygła na sznaucera?? :evil_lol: Ale te Twoje zwierzaki mają dobrze - my się nie możemy już doczekać świąt, węszenia, niuchania i biegania do woli. Wracając do tematu strzyżenia: Jakich Wy dziewczyny używacie maszynek do strzyżenia? Ja w zeszłym roku kupiłam maszynkę firmy Andis PM-1 i albo nie umiem się nią posługiwać, albo nie daje rady na włosach Gucka. Co tanie to drogie :roll:. no przeciez Julka to sznaucer :turn-l: ja mam mosera 1245 - daje radę jak są ostre ostrza :D bo jak mam stępione na brudasach schroniskowych to idzie jak po grudzie :shake: no ale to nie ma mocnych i ostre muszą być nawet jak maszynka za sto milonów :lol: WATACHA napisał(a):Ja nie wspomnę o swoim.W tamtym tygodniu wyglądał jak yeti, trochę mu podcięłam grzywę.Z samej jej można by peruczkę zrobić ;). Ma długą brodę i łapy, a przeszliśmy znowu na surowe i ciągle ma tam kawałki mięsa i kości ;) o fuuuu... ja miałam zabawę jak Belli dawałam ciepłe jedzenie - potem musiałam brodę powycierać dobrze, żeby się nie zakleiła tym :D Quote
Pink Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 A ja czekam znowu az paszczaki zarosnal, bo tak komicznie wygladaja, ze ciagle smiac mi sie chce z tych ich chudych lapek. Ja mam od ho-ho Moser-a 1855 i jak dla mnie wystarcza. Ale jakas dobra partia mi sie trafila, bo akumulatorki po 13 latach trzymaja tak dlugo jak trzymaly a Floyda golilam dosc czesto - powiem wiecej, prawie na okraglo mial grzbiet leciany, glowe uszy i brzucho. Quote
wilczy zew Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kanapy fajowe,to każdy chce poleżeć jaka postawa :siara: http://img339.imageshack.us/img339/9250/dsc0053hyr.jpg WATACHA napisał(a): Ma długą brodę i łapy, a przeszliśmy znowu na surowe i ciągle ma tam kawałki mięsa i kości ;) robi zapasy :D EDIT maszynkę mam taką jak Malawaszka Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Piździa i jej zgrabne ruchy :D to nie jest pies - to mix sznaucera, z kotem i z pająkiem :lol: Quote
AniaGucio Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 chwila chwila, a Twoja bratanica nie ma na imię Julka?? Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 AniaGucio napisał(a):chwila chwila, a Twoja bratanica nie ma na imię Julka?? ja nie mam brata :megagrin: a siostrzenice to Oliwia i Iga :D Bratanica Jarka owszem - ma na imię Julka :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malawaszka napisał(a):ja nie mam brata :megagrin: a siostrzenice to Oliwia i Iga :D Bratanica Jarka owszem - ma na imię Julka :evil_lol: Wo matko, ale Ty czepialska jesteś :mad:. A Julkę pamiętam, została Twoją sąsiadką :eviltong: Quote
zerduszko Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dropsa nie poznaję :placz: Gładkobrodej też :( Coś Ty z nimi zrobiła ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 zerduszko napisał(a):Dropsa nie poznaję :placz: Gładkobrodej też :( Coś Ty z nimi zrobiła ;) zima arktyczna z nimi to zrobiła - nie ja :D Quote
ania0112 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dzieci z buszu super! a zę Fifka pokochała kanapę to nie dziwota :) Mama dziś ostrzygła trochę ekipę, zwłaszcza Brokata bo już wyglądał jak łowca :) i brodę ma króciutką i już nie będzie tak chlapał po domu:diabloti: Quote
AnkaG Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 U nas tez burki zarośnięte ... Pieski cudne, co tam fryz - nie marzną :) Quote
wilczy zew Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 zerduszko napisał(a):Dropsa nie poznaję :placz: Gładkobrodej też :( Coś Ty z nimi zrobiła ;) a ja je rozpoznaję :) Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://img832.imageshack.us/img832/3066/dsc0102ht.jpg dywanik na śniegu wietrzysz?:) widziałam kulki;) A zabawki to.... jak to ja doszłam downiosku osttanio, ch**owe kupuje to sie szybko rozpadają.... wrrr :) Quote
Fides79 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malawaszka Piździa i jej zgrabne ruchy :-D to nie jest pies - to mix sznaucera, z kotem i z pająkiem :lol: http://img29.imageshack.us/img29/5818/dsc0068ho.jpg jak to zobaczyłam, to się tak zaczełam głośno śmać, że aż M się na mnie ze zdziwieniem i politowaniem popatrzył;) Quote
ahedok Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Na zdjęciach podwórkowych w ogóle nie widać po maluszkach starości, chorób, lęków. Są takie piękne i szczęśliwe, aż miło popatrzeć :loveu: Quote
malawaszka Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 no łobuzują na spacerach a w domu kaleki ;) i głupawkaaa Quote
malawaszka Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 jak ona kocha biegać luzem!! i Piździoszka Quote
malawaszka Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 i jakieś dziwne stworzonko spacerowało :lol: jedna łapka ptasia i jedna pieskowa :D Quote
Margi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 http://img41.imageshack.us/img41/2582/dsc0130ca.jpg a co to za smutasek? Figusia taka brykająca jest bardzo rozkoszna. Zgredek chyba przybrał na wadze,bo kombinezonik jakiś opięty.:lol: Quote
Recommended Posts