Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julkę też będziesz strzygła na sznaucera?? :evil_lol:

Ale te Twoje zwierzaki mają dobrze - my się nie możemy już doczekać świąt, węszenia, niuchania i biegania do woli.

Wracając do tematu strzyżenia: Jakich Wy dziewczyny używacie maszynek do strzyżenia? Ja w zeszłym roku kupiłam maszynkę firmy Andis PM-1 i albo nie umiem się nią posługiwać, albo nie daje rady na włosach Gucka. Co tanie to drogie :roll:.

Posted

malawaszka napisał(a):
no ich fryzury wołają o pomstę do nieba :lol: ale już za chwileczkę, już za momencik rozłożę stolik i polecą kłaki... i jeszcze Julka się zapowiedziała :D

Ja nie wspomnę o swoim.W tamtym tygodniu wyglądał jak yeti, trochę mu podcięłam grzywę.Z samej jej można by peruczkę zrobić ;). Ma długą brodę i łapy, a przeszliśmy znowu na surowe i ciągle ma tam kawałki mięsa i kości ;)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Julkę też będziesz strzygła na sznaucera?? :evil_lol:

Ale te Twoje zwierzaki mają dobrze - my się nie możemy już doczekać świąt, węszenia, niuchania i biegania do woli.

Wracając do tematu strzyżenia: Jakich Wy dziewczyny używacie maszynek do strzyżenia? Ja w zeszłym roku kupiłam maszynkę firmy Andis PM-1 i albo nie umiem się nią posługiwać, albo nie daje rady na włosach Gucka. Co tanie to drogie :roll:.

no przeciez Julka to sznaucer :turn-l:
ja mam mosera 1245 - daje radę jak są ostre ostrza :D bo jak mam stępione na brudasach schroniskowych to idzie jak po grudzie :shake: no ale to nie ma mocnych i ostre muszą być nawet jak maszynka za sto milonów :lol:

WATACHA napisał(a):
Ja nie wspomnę o swoim.W tamtym tygodniu wyglądał jak yeti, trochę mu podcięłam grzywę.Z samej jej można by peruczkę zrobić ;). Ma długą brodę i łapy, a przeszliśmy znowu na surowe i ciągle ma tam kawałki mięsa i kości ;)

o fuuuu... ja miałam zabawę jak Belli dawałam ciepłe jedzenie - potem musiałam brodę powycierać dobrze, żeby się nie zakleiła tym :D

Posted

A ja czekam znowu az paszczaki zarosnal, bo tak komicznie wygladaja, ze ciagle smiac mi sie chce z tych ich chudych lapek.
Ja mam od ho-ho Moser-a 1855 i jak dla mnie wystarcza. Ale jakas dobra partia mi sie trafila, bo akumulatorki po 13 latach trzymaja tak dlugo jak trzymaly a Floyda golilam dosc czesto - powiem wiecej, prawie na okraglo mial grzbiet leciany, glowe uszy i brzucho.

Posted

AniaGucio napisał(a):
chwila chwila, a Twoja bratanica nie ma na imię Julka??

ja nie mam brata :megagrin: a siostrzenice to Oliwia i Iga :D Bratanica Jarka owszem - ma na imię Julka :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja nie mam brata :megagrin: a siostrzenice to Oliwia i Iga :D Bratanica Jarka owszem - ma na imię Julka :evil_lol:

Wo matko, ale Ty czepialska jesteś :mad:. A Julkę pamiętam, została Twoją sąsiadką :eviltong:

Posted

Dzieci z buszu super! a zę Fifka pokochała kanapę to nie dziwota :)
Mama dziś ostrzygła trochę ekipę, zwłaszcza Brokata bo już wyglądał jak łowca :) i brodę ma króciutką i już nie będzie tak chlapał po domu:diabloti: