Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pink']Pamietasz Waszku jak byly kiedys w McDonald-dzie takie pluszowe pieski i sznauc tez byl? Robilysmy z dziewczynami z dogo naloty na chamburgery przez te pieski hihi wlasnie znalazlam mojego - jezdzil ze mna w aucie zawsze, pozniej go wyciagnelam i schowalam - teraz znowu moze ze mna jezdzic i co wiecej - jak go kupowalam, to sie zmartwilam ze pieprzak jest a nie cz-s ... no teraz pasuje jak ulal :cool3:[/QUOTE]

haha nie pamiętam :lol:

[quote name='Aśka Belkowska']I tyle starań na próżno, a nawet piłeczkę psiowa dobrałąś kolorystycznie. :evil_lol:[/QUOTE]

przypadek :D

Posted

[quote name='Pink']No mozesz nie pamietac, bo to bylo z 50 lat temu .... sklerozis :eviltong:[/QUOTE]

ja generalnie niewiele pamiętam nawet z tego co było tydzień temu... jestem jak pies - żyję chwilą :errrr:

Posted

[quote name='Pink']Z kim przestajesz, takim sie stajesz? :crazyeye: bosh to ja musze tez zaczac uwazac :evil_lol:

hihi

Znalazłem patyczka - czy możemy go zabrać do domu?

a tak nawet malowniczo było wczoraj rano przez chwilę... szkoda, że to nie było w grudniu

Posted

Ale Nowy ma piekny pychol :loveu:
Widoki faktycznie calkiem przyjazne ... na grudzien oczywiscie :evil_lol: ja powiem prawde, ze mam juz dosc, nawet mnie sie o pogodzie gadac nie chce. Robie strajk i nie rozmawiam o zimie - moze jak bede ignorowac, to sobie pojdzie.

Posted

[quote name='wilczy zew']pozwoliłaś zabrać patyczka?[/QUOTE]

tak i zachęcałam nawet - do kominka by było :lol: ale zawstydził się jak wyjęłam aparat i powiedział, że jak już udokumentowane to on nie bedzie kradł drewna z lasu...

a widoki piękne, dopóki nie musiałam się przedzierać przez te nienaruszone śniegi... masakra jak się upociłam

Posted

[quote name='Saththa']aham.... ale mimo wszystko jakie?:)[/QUOTE]

no to fioletowe kaloszki co tu kiedyś pokazywałam już :D piankowe z decathlonu - całą zimę w nich śmigam i ani razu nie zmarzły mi stopy; jedynie co to własnie za krótkie są na takie zaspy

Posted

[quote name='malawaszka']no to fioletowe kaloszki co tu kiedyś pokazywałam już :D piankowe z decathlonu - całą zimę w nich śmigam i ani razu nie zmarzły mi stopy; jedynie co to własnie za krótkie są na takie zaspy[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaa włansie sie zastanawiałam czy w tych pomykasz czy nie :)

Posted

No nie mow :shake: przykro mi ale bede dmuchac w Twoja strone, zeby do mnie jednak nie doszlo :evil_lol: a Ty dmuchaj na gore, zeby od Ciebie poszlo precz.
Najgorsze to to, ze ja mam tyle chabazi do posadzenia i pozniej bedzie wszystko na wariata :angryy: a myslalam, ze zdaze posadzic zanim wszystko inne zacznie rosnac i trzeba bedzie sie tym innym zajac.

Posted

chciałam wysłać pw i takie coś wyświetliło mi się - ktoś miał taki badziew już???? :crazyeye: nie spamowałam od razu mówię :lol: adres mój do wysyłki bazarkowej chciałam wysłać

a za drugim razem poszło normalnie pw...

Posted

[quote name='malawaszka']o rany oszaleję... koty moje świrują już na maxa... wiosny im trzeba bo dom rozniosą... :placz:[/QUOTE]

wywal na zewnątrz,przewieje d... to się uspokoją :evil_lol:

PW normalnie wysyłam