malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']Pamietasz Waszku jak byly kiedys w McDonald-dzie takie pluszowe pieski i sznauc tez byl? Robilysmy z dziewczynami z dogo naloty na chamburgery przez te pieski hihi wlasnie znalazlam mojego - jezdzil ze mna w aucie zawsze, pozniej go wyciagnelam i schowalam - teraz znowu moze ze mna jezdzic i co wiecej - jak go kupowalam, to sie zmartwilam ze pieprzak jest a nie cz-s ... no teraz pasuje jak ulal :cool3:[/QUOTE] haha nie pamiętam :lol: [quote name='Aśka Belkowska']I tyle starań na próżno, a nawet piłeczkę psiowa dobrałąś kolorystycznie. :evil_lol:[/QUOTE] przypadek :D Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 No mozesz nie pamietac, bo to bylo z 50 lat temu .... sklerozis :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']No mozesz nie pamietac, bo to bylo z 50 lat temu .... sklerozis :eviltong:[/QUOTE] ja generalnie niewiele pamiętam nawet z tego co było tydzień temu... jestem jak pies - żyję chwilą :errrr: Quote
agaga21 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']sypie jak wściekłe znowu aaaaaaaaaaaaaaa :placz:[/QUOTE] u nas szaro, buro ale pomału topnieje Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Z kim przestajesz, takim sie stajesz? :crazyeye: bosh to ja musze tez zaczac uwazac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']Z kim przestajesz, takim sie stajesz? :crazyeye: bosh to ja musze tez zaczac uwazac :evil_lol: hihi Znalazłem patyczka - czy możemy go zabrać do domu? a tak nawet malowniczo było wczoraj rano przez chwilę... szkoda, że to nie było w grudniu Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 http://img836.imageshack.us/img836/7987/dsc0063jc.jpg Nooooooooo cudnie... :loveu::) by w grudniu było;) Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ale Nowy ma piekny pychol :loveu: Widoki faktycznie calkiem przyjazne ... na grudzien oczywiscie :evil_lol: ja powiem prawde, ze mam juz dosc, nawet mnie sie o pogodzie gadac nie chce. Robie strajk i nie rozmawiam o zimie - moze jak bede ignorowac, to sobie pojdzie. Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='wilczy zew']pozwoliłaś zabrać patyczka?[/QUOTE] tak i zachęcałam nawet - do kominka by było :lol: ale zawstydził się jak wyjęłam aparat i powiedział, że jak już udokumentowane to on nie bedzie kradł drewna z lasu... a widoki piękne, dopóki nie musiałam się przedzierać przez te nienaruszone śniegi... masakra jak się upociłam Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']jakie masz buty na ten śnieg?? :lol:[/QUOTE] za krótkie :angryy: tu by się wodery przydały... Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 http://img405.imageshack.us/img405/3212/dsc0080uo.jpg no taki malutki ten patyczek :lol: Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']za krótkie :angryy: tu by się wodery przydały...[/QUOTE] aham.... ale mimo wszystko jakie?:) Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']aham.... ale mimo wszystko jakie?:)[/QUOTE] no to fioletowe kaloszki co tu kiedyś pokazywałam już :D piankowe z decathlonu - całą zimę w nich śmigam i ani razu nie zmarzły mi stopy; jedynie co to własnie za krótkie są na takie zaspy Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']no to fioletowe kaloszki co tu kiedyś pokazywałam już :D piankowe z decathlonu - całą zimę w nich śmigam i ani razu nie zmarzły mi stopy; jedynie co to własnie za krótkie są na takie zaspy[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaaa włansie sie zastanawiałam czy w tych pomykasz czy nie :) Quote
Aśka Belkowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jak znalazł na dzisiejszą pogodę. Chyba zimie na mózg padło! Przedwczoraj piękne słońce, wczoraj śniezyca, a dzisiaj te olbrzymie zaspy "utupuje" deszcz! :cool3: Quote
malawaszka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 a u nas dalej śnieg.... pada i pada Quote
Pink Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No nie mow :shake: przykro mi ale bede dmuchac w Twoja strone, zeby do mnie jednak nie doszlo :evil_lol: a Ty dmuchaj na gore, zeby od Ciebie poszlo precz. Najgorsze to to, ze ja mam tyle chabazi do posadzenia i pozniej bedzie wszystko na wariata :angryy: a myslalam, ze zdaze posadzic zanim wszystko inne zacznie rosnac i trzeba bedzie sie tym innym zajac. Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 chciałam wysłać pw i takie coś wyświetliło mi się - ktoś miał taki badziew już???? :crazyeye: nie spamowałam od razu mówię :lol: adres mój do wysyłki bazarkowej chciałam wysłać a za drugim razem poszło normalnie pw... Quote
eliza_sk Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mi takie wylazło jak foto na swoim wątku chciałam wstawić. Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 co za beton! jakieś nowe "atrakcje" nam szefostwo szykuje? wpisałaś ten kod? bo ja wyłączyłam to badziewie i spróbowałam jeszcze raz wysłać i poszło już bez tego Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 o rany oszaleję... koty moje świrują już na maxa... wiosny im trzeba bo dom rozniosą... :placz: Quote
wilczy zew Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='malawaszka']o rany oszaleję... koty moje świrują już na maxa... wiosny im trzeba bo dom rozniosą... :placz:[/QUOTE] wywal na zewnątrz,przewieje d... to się uspokoją :evil_lol: PW normalnie wysyłam Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 one same co jakiś czas wychodzą, już je tak nosi, że po śniegu śmigają, ale po chwili już z powrotem Quote
Recommended Posts