zerduszko Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malawaszka']a gdzie mi wysyłałaś, kiedy i co??? bo nie pamiętam :shake:[/QUOTE] Na fb, dawno temu :watpliwy: Hopstera :obrazic: Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='zerduszko']Na fb, dawno temu :watpliwy: Hopstera :obrazic:[/QUOTE] jusz :lol: nie widziałam tego :modla: ale już się poprawiłam :grins: Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 u nas fajnie szybko wysycha, żeby tylko nie padało... Quote
zerduszko Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malawaszka']jusz :lol: nie widziałam tego :modla: ale już się poprawiłam :grins:[/QUOTE] Przyganiał kocioł garnkom :eviltong: No :multi: Quote
ania0112 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 a co sajan ma takie przełysienie na tylnej prawej nodze? jakies skaleczenie czy zwyczajnie wytarł włosa? Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='ania0112']a co sajan ma takie przełysienie na tylnej prawej nodze? jakies skaleczenie czy zwyczajnie wytarł włosa?[/QUOTE] on nie ma żadnych przełysień :p otarć i skaleczeń też nie ma :lol: Quote
ania0112 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 hmn... znaczy sie ze takie zdjecie? albo ja mam zwidy - tak czy siak to dobrze ze sajanowi nic nie dolega. są jakies zapytania o niego? a gdzie zdjęcia furci w nowej rózowej/liliowej obrozy? Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 poza tym z kotami nie ma zapytań... Sajan ma tam na łapach jaśniejszy podszerstek i to może daje takie wrażenie zdjęć Furiatki nie ma :lol: Quote
ania0112 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 no ja widze ze nie ma.. ale WHY? my chcemy zobaczyć ładna obcięta furcie w nowej obrozy - skoro Ci się udało jej zmienić obroże to sie pochwal :) Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 :eek2::eek2: hahaha nie mogłam się powstrzymać Quote
ania0112 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Dziękuje :loveu: One obie śliczne, śliczne! Ale jakos bardziej mi sie Furcia podoba, taka maleńka krucha... :) no maślana :)i fioletowa obroża jest :p a ta ręka co ja smyra to ona się patrzy ale tak nie złośliwie tylko tak ufnie :loveu: Figunia śliczna taka idealna czarna sznaucerka - ruszasz z ogłoszeniami? bo ona i młoda i grzeczna i cudna to powinno się udać znaleźć super domek - a to że jeszcze bojaźliwa...jakbyś chciała zupełnie ją wyleczyć to już byś musiała ją sobie całkiem zostawić, ale juz jest nieźle w domu już bezstresowo w większości..? Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 no Furia wyglądem na maxa rozczula i tym bardziej to jej gryzienie wkurza bo to by się chciało nosić na rączkach i tulić a się nie da :evil_lol: wrr Figa jest przepiękna i boję się nawet na fejsa wrzucić jej zdjęcia po obcięciu... zaczną dzwonić :eek2: a po zaginięciu Korka na chwilę obecną nie potrafię zaufać... wolałabym tak jak np ze Spajkim było - zadzwoniła bardzo fajna pani o psiaka już nieaktualnego i zaproponowałam Spajka i to był strzał w dziesiątkę... Figa jest piękna i zaraz będzie szał, że wszyscy ją chcą; mam problem z tym... w domu bezstresowo, na spacerach bezsmyczowych też, ale w mieście (Siewierzu co prawda tylko, ale tyż miasto) była panika i było leżenie plackiem i ani kroku... niech się ta pogoda wreszcie uspokoi to pojeżdżę z nią częściej bo teraz to mokro i w kubraku jest do bani... i jeszcze ludzie się tak gapią... Quote
ania0112 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 na spacery do dg zapraszam :) ale ona do miasta tez sie moze przyzwyczai.. tak jak do reszty.. a jak nie to możesz tak jak mrówce szukac domu poza maistem.. na wsi lub maleńkim miasteczku. to może spróbuj najpierw wstawić zdjęcie nieostrzyżone.. ja wiem ze ciężko zaufac... ale ty nie wizytowałas ich.. zreszta to też nie wina pa.. ile miałaś zwrotów lub zgubień psów w rodzinach które sama osobiście wybrałaś? nie musisz jej oddawać do pierwszego lepszego tylko taki który Ci w 100% będzie pasował.. dasz rade.. musisz.. :kciuki: Quote
Fides79 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 no szpital widzę macie do pysiów im w tych zielonych wdziankach :) Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='ania0112']na spacery do dg zapraszam :) ale ona do miasta tez sie moze przyzwyczai.. tak jak do reszty.. a jak nie to możesz tak jak mrówce szukac domu poza maistem.. na wsi lub maleńkim miasteczku. to może spróbuj najpierw wstawić zdjęcie nieostrzyżone.. ja wiem ze ciężko zaufac... ale ty nie wizytowałas ich.. zreszta to też nie wina pa.. ile miałaś zwrotów lub zgubień psów w rodzinach które sama osobiście wybrałaś? nie musisz jej oddawać do pierwszego lepszego tylko taki który Ci w 100% będzie pasował.. dasz rade.. musisz.. :kciuki:[/QUOTE] nie no, nie ma żadnej winy osoby wizytującej ten dom bo tam było wszystko super... a co ludzie zrobią po adopcji to jest zawsze niewiadoma :( bo ludzie nam potakują, mówią, że rozumieją to co mówimy, a to nie są przecież nasze wymysły tylko obawy podyktowane doświadczeniem, a potem im się wydaje, że wiedzą lepiej bo np poprzedni pies nie uciekł nigdy więc i ten nie ucieknie... masakra ... Quote
Pink Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Figa w moim typie :loveu: Felix tez bedzie zwiewal i to nie dlatego, ze nie wraca, tylko dlatego ze go gdzies ciagnie. Moge sobie wyobrazic, ze poleci za kazdym ktory go zawola-przygarnie. Fakt, ze ja jestem nadopiekuncza i nie spuszczam go ze smyczy ale pare razy zrobil mnie w balona przez moja nieuwage i zwial mi z domu - raz bo drzwi otworzylam za szeroko (kosz na smieci wynosilam) a on przesliznal mi sie pod a drugi, bo bramy nie domknelam. Nie zdazylam go zapiac na smycz a on mi smignal. Wszystkich rzeczy przewidziec sie nie da - dlatego zaczipowalam je, wstawilam na wszystkie portale .... a ostatnio, to zaczynam nawet sciagac mu obroze po spacerze albo jak jest na ogrodku, bo mam swiadomosc, ze moze wykorzystac moja nieuwage ... ale w razie co nikt nie bedzie mogl go zlapac za obroze a podniesc to on sie nie da tak szybko. Quote
zerduszko Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 A to nie ściągasz normalnie psom obroży w domu? Mi jako pomoc w oduczeniu psa wymakaniu się miedzy nogami zadziałało właśnie ściąganie obroży - a pies z domu wychodzi tylko w obroży. Teraz to też stosowałam na gnojka, to przestał szybko lecieć za mną do drzwi jak wychodziłam. Bosz Ania..... jak Cię czasem czytam, to jakbym sama to pisała :lol: Quote
malawaszka Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 ha a ja mam już wszystkie nowe pieski :mdleje: Zgred zrobił mi dziurę w palcu... trafił w jakieś naczynie i zalałam się krwią :shock: nie mam pojęcia którym zębem on mi takie coś zrobił! :crazyeye: jeszcze tylko Lunkowe łapy muszę dokończyć bo już nie dałam rady, może jutro Quote
Pink Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Obroz nie sciagam, bo chce zeby sie nauczyly w obrozach chodzic - zeby to byla druga skora hihi Oskar jak zalozylam mu obroze, to sztywny sie robil i bach na glebe :lol: a Felix ciagle sciagal sobie lapa tzn probowal sciagac i isc sie nie dalo... na poczatku bylo cacy a pozniej mu cos pasowac przestalo. Waszko, to juz zrobilas porzadki wiosnenne :cool3: Quote
Recommended Posts