Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepiej pileczka :eviltong:
mam glupawke dzisiaj ... wiosna idzie, ptaki dra dzioby jak nakrecone, Felix przestaje ciagac jak parowoz, do tego zaczyna jesc kulturalnie czyli uzywajac paszczy a nie zebow do brania chrupki z reki :multi: Oskar potrzymal malego misia w paszczy, obserwujac z zainteresowaniem Felixowe wyglupy z duzym misiem. Pozniej przesadzal ze mna pomidory, ukradl mi kubek po jogurcie i ogolnie coraz weselszy sie robi.

Posted

Figusia cudna! Teraz można jej spojrzeć w oczy. A jak pozuje, modelka.

A Zgredek z Dropsem wyglądają jak dzieci, które bawią się w pociąg. Tak fajnie się za nim usadowił, bliziutko.

Psy i koty na kanapie, a dzieciątko śpi gdzie? Na podłodze?

Posted

Sajan dziś poznał dzieci :grins: jest cudowny, delikatny, bał się jak się żwawiej ruszyły, ale żadnej agresji, tak się płoszył wtedy biedny i kochany; ale jak poprosiłam dziewczynki, zeby spokojnie się zachowywały, żeby emocje schowały do kieszeni to on był wniebowzięty - siedział między nimi, tulił się, łapę dawał - cudowny pies

mamo, mamo a co się z tym robi?

Posted

Księciunio zaraz idzie pod kosiarkę jak się zmobilizuję.. ale chyba mnie siły opuściły już... po rozczesaniu jego brody :angryy: ogólnie to jestem załamana sierścią Luny... nie wiem czy to wiek czy co... muszę jej wprowadzić jakieś suplementy z omegami... mam ochotę ją ogolić razem z łapami bo jest strasznie po zimie... moja wina też bo nie czesałam, ale w poprzednich latach czy miesiącach nie czesałam jej więcej a nie było takiego czegoś jak teraz ech

Posted

[quote name='zerduszko']Ech, zaniedbujesz własnego psa :diabloti: Mi by tez się przydały jakieś omegi, bo kudły już nie te ;)[/QUOTE]

skrzypa sobie kup :cool3:

Posted

[quote name='agaga21']u was strzyżenie a u nas towarzystwo sobie linieje...:angryy:[/QUOTE]

a to u nas koty zaczęły też... i tym bardziej chcę żeby już ten śnieg cholerny zniknął bo wtedy koty śmigają po łąkach i tam zostawiają kudły a nie w domu

Posted

[quote name='wilczy zew']O kołtunieniu sierści czytałam,tylko to było o spanielach po sterylce.[/QUOTE]

Luna jest już 8 lat po sterylce, a taką sierść brzydką ma dopiero teraz

Posted

Waszku kup w aptece nafte oczyszczona - dosc dobrze sie sprawdza w formie odzywki. Tylko jest troche niepraktyczna w uzyciu, bo dosc plynne to-to jest. Ja robie tak, ze kupuje najtansza bezzapachowa odzywke i mieszam w nia nafte. Psiakowi wcieram troche na noc a rano kapie. Na sobie tez tak stosuje :cool3:
A jeszcze na psie potrzeby, mieszam troche w odzywke ktora stosuje sie bez splukiwania i od czasu do czasu wcieram malutka ilosc w brode - mniej sie lamie, bo zabezpiecza przed kalkiem jaki zostaje po wodzie.

Mowilam, ze czarne jest piekne :loveu: