Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja nie miałam. a kotów nie wpuść od razu :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 no ja czasem ich chcę trochę tam przetrzymać, ale Jarek zaraz leci i wpuszcza :mad: Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malawaszka']no ja czasem ich chcę trochę tam przetrzymać, ale Jarek zaraz leci i wpuszcza :mad:[/QUOTE] to go czyms zajmnij :diabloti: Quote
Pink Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Najlepiej pileczka :eviltong: mam glupawke dzisiaj ... wiosna idzie, ptaki dra dzioby jak nakrecone, Felix przestaje ciagac jak parowoz, do tego zaczyna jesc kulturalnie czyli uzywajac paszczy a nie zebow do brania chrupki z reki :multi: Oskar potrzymal malego misia w paszczy, obserwujac z zainteresowaniem Felixowe wyglupy z duzym misiem. Pozniej przesadzal ze mna pomidory, ukradl mi kubek po jogurcie i ogolnie coraz weselszy sie robi. Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 no to lecim po kolei co mam :D Zgredek uciekał przed smarowaniem pupska i wpakował się do Dropsa :lol: kloszardzi moi kochani :loveu: najdroższe legowisko :angryy: Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 coraz bliżej iii bach :D hahaha jak on kombinował, żeby się tam wcisnąc to płakaliśmy ze śmiechu hahah :loveu: Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 i laleczka :loveu: wiem wiem, nie jest idealnie, ale ja nie umim tak równiutko :lol: Quote
marako Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Figusia cudna! Teraz można jej spojrzeć w oczy. A jak pozuje, modelka. A Zgredek z Dropsem wyglądają jak dzieci, które bawią się w pociąg. Tak fajnie się za nim usadowił, bliziutko. Psy i koty na kanapie, a dzieciątko śpi gdzie? Na podłodze? Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Sajan dziś poznał dzieci :grins: jest cudowny, delikatny, bał się jak się żwawiej ruszyły, ale żadnej agresji, tak się płoszył wtedy biedny i kochany; ale jak poprosiłam dziewczynki, zeby spokojnie się zachowywały, żeby emocje schowały do kieszeni to on był wniebowzięty - siedział między nimi, tulił się, łapę dawał - cudowny pies mamo, mamo a co się z tym robi? Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='marako'] Psy i koty na kanapie, a dzieciątko śpi gdzie? Na podłodze? też na kanapie :lol: Quote
zerduszko Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dzieci Ci się rozmnożyły :lol: Dropsiewicz jest miodzio :) Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Księciunio zaraz idzie pod kosiarkę jak się zmobilizuję.. ale chyba mnie siły opuściły już... po rozczesaniu jego brody :angryy: ogólnie to jestem załamana sierścią Luny... nie wiem czy to wiek czy co... muszę jej wprowadzić jakieś suplementy z omegami... mam ochotę ją ogolić razem z łapami bo jest strasznie po zimie... moja wina też bo nie czesałam, ale w poprzednich latach czy miesiącach nie czesałam jej więcej a nie było takiego czegoś jak teraz ech Quote
Fides79 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dropsik kombinator, ael cel osiągnął i to się liczy :lol: Zgredzikowi ładnie sierść zarosła :p Figa prezentuje się jak top model, super metamorfoza :loveu: no i Sajan świetnie się prezentuje z dziewczynkami http://img850.imageshack.us/img850/7508/dsc0108cs.jpg a cóż to za nowa buzia? Quote
zerduszko Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ech, zaniedbujesz własnego psa :diabloti: Mi by tez się przydały jakieś omegi, bo kudły już nie te ;) Quote
Fides79 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='zerduszko']Ech, zaniedbujesz własnego psa :diabloti: Mi by tez się przydały jakieś omegi, bo kudły już nie te ;)[/QUOTE] skrzypa sobie kup :cool3: Quote
agaga21 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 u was strzyżenie a u nas towarzystwo sobie linieje...:angryy: Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='agaga21']u was strzyżenie a u nas towarzystwo sobie linieje...:angryy:[/QUOTE] a to u nas koty zaczęły też... i tym bardziej chcę żeby już ten śnieg cholerny zniknął bo wtedy koty śmigają po łąkach i tam zostawiają kudły a nie w domu Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='wilczy zew']Co jest nie tak z sierścią Luny?[/QUOTE] jest jej strasznie dużo, kołtuni się jak nigdy, i jest brzydka Quote
wilczy zew Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 O kołtunieniu sierści czytałam,tylko to było o spanielach po sterylce. Quote
malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='wilczy zew']O kołtunieniu sierści czytałam,tylko to było o spanielach po sterylce.[/QUOTE] Luna jest już 8 lat po sterylce, a taką sierść brzydką ma dopiero teraz Quote
Pink Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Waszku kup w aptece nafte oczyszczona - dosc dobrze sie sprawdza w formie odzywki. Tylko jest troche niepraktyczna w uzyciu, bo dosc plynne to-to jest. Ja robie tak, ze kupuje najtansza bezzapachowa odzywke i mieszam w nia nafte. Psiakowi wcieram troche na noc a rano kapie. Na sobie tez tak stosuje :cool3: A jeszcze na psie potrzeby, mieszam troche w odzywke ktora stosuje sie bez splukiwania i od czasu do czasu wcieram malutka ilosc w brode - mniej sie lamie, bo zabezpiecza przed kalkiem jaki zostaje po wodzie. Mowilam, ze czarne jest piekne :loveu: Quote
Aśka Belkowska Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Pink']Waszku kup w aptece nafte oczyszczona - dosc dobrze sie sprawdza w formie odzywki. [/QUOTE] I będziemy mieli następczynie Wioletty Villas. Ponoć nafcie zawdzięczała swoja szopę włosów. :evil_lol: Quote
Recommended Posts