Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']skrzypa sobie kup :cool3:[/QUOTE]

I od razu witaminy z grupy b które wypłukuje skrzyp, no chyba, że na głowę tylko ;)

Posted (edited)

Oj tam czepiacie sie - a tu taki śliczny różowiutki dziobeczek :eviltong:

Pink a ta nafta to nie jest jakaś tłusta, nie plami? Tak nacierasz na noc i co? To zasycha na włosach i można bezpiecznie spać czy lepiej na starej pościeli, a psa z legowiska na terakotę?

Edited by ulana
Posted

[quote name='zerduszko']Musisz jeszcze potrenować. Po pierwsze fotka ma być z góry! Po drugie oczy duże i też w górę skierowane :evil_lol:

no trenuję :D

i takie obrazki malowałam dziś w plenerze :D

Posted

Nafta jest tlusta ale tego duzo sie na wlosy nie daje tzn nie tak zebys sie kleila. Ja wcieram tak z dwa-trzy razy wiecej niz normalnej odzywki sie bierze i klade recznik na poduszke. A psiakowi jak wetrzesz, to tez bez przesady z iloscia. Tylko pamietaj zeby rano bardzo dobrze wymyc szamponem z dwa razy i dobrze splukac, bo bedziesz miala takie gladkie, lejace sie wlosy jak kaszmir.

Waszek a kiedy te z cyckami zapodasz?

Posted

[quote name='Pink']Nafta jest tlusta ale tego duzo sie na wlosy nie daje tzn nie tak zebys sie kleila. Ja wcieram tak z dwa-trzy razy wiecej niz normalnej odzywki sie bierze i klade recznik na poduszke. A psiakowi jak wetrzesz, to tez bez przesady z iloscia. Tylko pamietaj zeby rano bardzo dobrze wymyc szamponem z dwa razy i dobrze splukac, bo bedziesz miala takie gladkie, lejace sie wlosy jak kaszmir.

Waszek a kiedy te z cyckami zapodasz?

zapodam jak zrobię takie co się będą nadawać haha czyli pewnie never ever :D
nafta brzmi kusząco tylko psa wysmarować naftą na noc i ??? musiałby spać w kennelu chyba bo wszystko tłuste bym miała...

[quote name='wilczy zew']Obrabiałaś te foty?

tama :loveu:
http://img713.imageshack.us/img713/595/dsc0136vi.jpg

obrabiałaś bo telefonem robione i takie nijakie były :D

Posted

No niestety ... nafta jak to nafta lepka jest. Ale nie musisz odrazu na cala noc psowatemu wcierac, wystarczy jak bedziesz wiedziala, ze bedziesz kapac, to wetrzesz troche przed spacerem a po spacerze wykapiesz.
ps na swoja czapke robie tez tak, ze nakladam godzine przed pojsciem do wanny i spoko.

nadchodzi ocieplenie, już niedługo będziemy mogli chodzić w klapkach..po śniegu - jak przeczytalam tego sms-a, to odrazu Twoje foty mi sie przypomnialy.

Posted

Dzięki Pink za odpowiedź naftową. Nie wiem czy u mnie ręcznik na poduszce zda egzamin, bo się strasznie wiercę w nocy. Chyba, żeby go przyszyła do poduszki :)

Śliczne zdjątka. Lubię bardzo jak się świat odbija w wodzie :)

Posted

no sweet focia super:p

Ulana to Ty tą naftę chcesz na swoje włosy? to może czepek sobie zafunduj a poduszkę owiń dużym ręcznikiem to się nie będzie ściągał

Pink - a sierściuchy nie zlizują tej odżywki z naftą, bo mój Gamoń po kąpieli jak go wypsikam odżywką i tak stoi to sobie liże łapy :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']
Ty, a tak swoją drogą... to czy Ty polubiłaś co do polubienia Ci wysłałam... koleżanko :eviltong:[/QUOTE]

a gdzie mi wysyłałaś, kiedy i co??? bo nie pamiętam :shake: