WATACHA Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Fides79']skrzypa sobie kup :cool3:[/QUOTE] I od razu witaminy z grupy b które wypłukuje skrzyp, no chyba, że na głowę tylko ;) Quote
WATACHA Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wilczy zew']ja jestem za odżywianiem wewnętrznym[/QUOTE] Ja tyż :)........... Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 można zaatakować i z jednej i z drugiej strony; popróbujemy Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) e to mi pozostaje 3mać kciuki za włochy :lol: EDIT. I zaprosić;) Zadbaj o stópki Na lato http://www.dogomania.pl/forum/threads/242022-Zadbaj-o-stópki-na-lato-)-Do-14-4-21h-na-sznupki-malawaszki-Szybciutki-Bazar-) Dla Sajana- Naszego SZNAURADORa Edited April 7, 2013 by Saththa Quote
Fides79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 chyba spróbuje patentu z naftą i na Felka i może na siebie :cool3: Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 sweet focia z dzióbkiem :evil_lol: tylko znowu bez cycków... kurde no, ale zimno jeszcze :lol: Quote
AnkaG Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 To czekamy na ciepełko i fotki :eviltong: Jakie usteczka różowe :diabloti: Quote
Saththa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ciekawa :) Fajna, urzekająca cudowna :) tylk oczemu na niego nie patrzysz?:) Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Saththa']Ciekawa :) Fajna, urzekająca cudowna :) tylk oczemu na niego nie patrzysz?:)[/QUOTE] bo to autoportret i musiałam patrzeć czy ładnie wyglądam :errrr: Quote
Saththa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='malawaszka']bo to autoportret i musiałam patrzeć czy ładnie wyglądam :errrr:[/QUOTE] ehhhhh wymyslasz ;) Quote
zerduszko Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Musisz jeszcze potrenować. Po pierwsze fotka ma być z góry! Po drugie oczy duże i też w górę skierowane :evil_lol: Quote
ulana Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Oj tam czepiacie sie - a tu taki śliczny różowiutki dziobeczek :eviltong: Pink a ta nafta to nie jest jakaś tłusta, nie plami? Tak nacierasz na noc i co? To zasycha na włosach i można bezpiecznie spać czy lepiej na starej pościeli, a psa z legowiska na terakotę? Edited April 10, 2013 by ulana Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='zerduszko']Musisz jeszcze potrenować. Po pierwsze fotka ma być z góry! Po drugie oczy duże i też w górę skierowane :evil_lol: no trenuję :D i takie obrazki malowałam dziś w plenerze :D Quote
Pink Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nafta jest tlusta ale tego duzo sie na wlosy nie daje tzn nie tak zebys sie kleila. Ja wcieram tak z dwa-trzy razy wiecej niz normalnej odzywki sie bierze i klade recznik na poduszke. A psiakowi jak wetrzesz, to tez bez przesady z iloscia. Tylko pamietaj zeby rano bardzo dobrze wymyc szamponem z dwa razy i dobrze splukac, bo bedziesz miala takie gladkie, lejace sie wlosy jak kaszmir. Waszek a kiedy te z cyckami zapodasz? Quote
wilczy zew Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Obrabiałaś te foty? tama :loveu: http://img713.imageshack.us/img713/595/dsc0136vi.jpg Quote
eliza_sk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [SIZE=4]AKCJA MARKETINGOWA naszej AZJATKI, udostępniajcie proszę: https://www.facebook.com/events/148611491977180/?context=create# Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Pink']Nafta jest tlusta ale tego duzo sie na wlosy nie daje tzn nie tak zebys sie kleila. Ja wcieram tak z dwa-trzy razy wiecej niz normalnej odzywki sie bierze i klade recznik na poduszke. A psiakowi jak wetrzesz, to tez bez przesady z iloscia. Tylko pamietaj zeby rano bardzo dobrze wymyc szamponem z dwa razy i dobrze splukac, bo bedziesz miala takie gladkie, lejace sie wlosy jak kaszmir. Waszek a kiedy te z cyckami zapodasz? zapodam jak zrobię takie co się będą nadawać haha czyli pewnie never ever :D nafta brzmi kusząco tylko psa wysmarować naftą na noc i ??? musiałby spać w kennelu chyba bo wszystko tłuste bym miała... [quote name='wilczy zew']Obrabiałaś te foty? tama :loveu: http://img713.imageshack.us/img713/595/dsc0136vi.jpg obrabiałaś bo telefonem robione i takie nijakie były :D Quote
Pink Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 No niestety ... nafta jak to nafta lepka jest. Ale nie musisz odrazu na cala noc psowatemu wcierac, wystarczy jak bedziesz wiedziala, ze bedziesz kapac, to wetrzesz troche przed spacerem a po spacerze wykapiesz. ps na swoja czapke robie tez tak, ze nakladam godzine przed pojsciem do wanny i spoko. nadchodzi ocieplenie, już niedługo będziemy mogli chodzić w klapkach..po śniegu - jak przeczytalam tego sms-a, to odrazu Twoje foty mi sie przypomnialy. Quote
ulana Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dzięki Pink za odpowiedź naftową. Nie wiem czy u mnie ręcznik na poduszce zda egzamin, bo się strasznie wiercę w nocy. Chyba, żeby go przyszyła do poduszki :) Śliczne zdjątka. Lubię bardzo jak się świat odbija w wodzie :) Quote
Fides79 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 no sweet focia super:p Ulana to Ty tą naftę chcesz na swoje włosy? to może czepek sobie zafunduj a poduszkę owiń dużym ręcznikiem to się nie będzie ściągał Pink - a sierściuchy nie zlizują tej odżywki z naftą, bo mój Gamoń po kąpieli jak go wypsikam odżywką i tak stoi to sobie liże łapy :roll: Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 nie ma już śniegu - zostały jakieś marne resztki i mówimy im BYE BYE do NIEzobaczenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 znowu będziecie mieć deja vu ale co poradzę... :loveu:miziaj mnie miziaj Quote
zerduszko Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Cudowna morda :loveu: Ty, a tak swoją drogą... to czy Ty polubiłaś co do polubienia Ci wysłałam... koleżanko :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='zerduszko'] Ty, a tak swoją drogą... to czy Ty polubiłaś co do polubienia Ci wysłałam... koleżanko :eviltong:[/QUOTE] a gdzie mi wysyłałaś, kiedy i co??? bo nie pamiętam :shake: Quote
Recommended Posts