Tekla64 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 nic ino wiecznie sie te twoje maluchy wszedzie spiesza , ni chwili zadumy , spokoju za to zdjecia sa mocne hihihi Quote
Fides79 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dropsio i Luneta w fantastycznej formie i pięknie się prezentują:p Zgredzik jak zwykle zgredzikowatą ma minę :lol: Furiatka śmiga aż miło i z tym jęzorkiem wystającym jest rozczulająca :loveu: no a Figa jeszcze widać że zagubiona, ale powolutku się jej poprawi :kciuki: Quote
Margi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Towarzystwo bardzo rozbrykane.:lol: Widać,że wiosna tuż tuż i psiaki to czują. Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Margi']Towarzystwo bardzo rozbrykane.:lol: Widać,że wiosna tuż tuż i psiaki to czują. oj Margi mam nadzieję!!!! Zgredek też rozbrykany :multi: Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 :lol: no chodź już do domu, na obiad :D Quote
marako Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zgredek taki poważny, że aż śmieszny, zwłaszcza w tym ubranku. Jego miny chyba najbardziej wyraziste. Ale wszystkie są superaśne. Figa widać, że jeszcze nie potrafi się tak rozluźnić, jak te pędziwiatry, ale już i tak zrobiła postępy. A moja Grace biedna - myślałam, że jest już lepiej, bo nie było dziś żadnych plam na podłodze i legowiskach. A teraz widzę, że ona po prostu dokładnie wylizuje podłogę, jak pomoczy. I bardzo się zmieniła - posmutniała od tych kliku dni, jakby nie umiała zaakceptować, że brudzi własny dom. Przestała się też kłaść na legowiskach, bo chyba widzi, że tego nie zliże. Smutno mi, jak taką ją widzę. Dziś nie złapałam sików. Może jutro się uda i zawiozę rano do laboratorium. A jak nawet nie, to i tak jutro ją biorę do weta. Może da się to poprawić lekami. Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 o biedna Grace... jak nie wyjdzie w badaniu moczu stan zapalny to dałabym jej propalin Quote
AnkaG Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zgredzik jak małolat :) A Furii łapki jakoś tak się na boczki ... śmieszna jest :) A Lunka pięęękny sznup :) Quote
wilczy zew Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Miło popatrzeć jak Zgredzik tak bryka :loveu: Ja czekam na zimę :loveu: Biedna Grace :shake: Quote
zerduszko Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ale brygada, terrorystyczna :evil_lol: Quote
ania0112 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Zgredzik szalejący za śniegiem superaśny ! Bliżniaki jak zawsze piękne ! Figunia super, ona jest taka śliczna. No a Furiatka to moja faworytka - a teraz po obcinaniu wygląda jak sznauc :eviltong: Quote
Katerinas Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 http://img801.imageshack.us/img801/8921/dsc0018wi.jpg Słodziak. I widać, że chyba lepiej się czuje :) http://img26.imageshack.us/img26/8597/dsc0066euu.jpg Ona ma naprawdę słodką minkę :) http://img827.imageshack.us/img827/2740/dsc0099fd.jpg Super są te zdjęcia w ruchu :) http://img201.imageshack.us/img201/3558/dsc0107au.jpg eeee... no fotografować idącego w ustronne miesce ;) :evil_lol: http://img266.imageshack.us/img266/1848/dsc0149fb.jpg cudne :loveu: Quote
Tekla64 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Marako oby sie udalo lekami i coby w ogole wsio przeszlo!!!!! czy wiosna czy lagodan zima wazne ze maluchy sa w siodmym niebie Quote
marako Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Tekla, dziś zawiozłam do badania siki (koloru prawie czerwonego) i wet pocieszył mnie, że ma nadzieję, że ona jest "tylko" chora, bo choróbsko się wyleczy, a tak już do końca życia trzeba by było podawać syrop na to nietrzymanie moczu. USG pęcherza super, ścianki cienkie, żadnych kamoli. Czekam na wyniki moczu i duży profil krwi. (sorry, Waszko, że na Twoim wątku, ale swojego nie mam, to się podczepiam). Quote
agaga21 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 jak zgreduś rozbrykany to na pewno dobrze się czuje :):) Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 marako napisał(a):Tekla, dziś zawiozłam do badania siki (koloru prawie czerwonego) i wet pocieszył mnie, że ma nadzieję, że ona jest "tylko" chora, bo choróbsko się wyleczy, a tak już do końca życia trzeba by było podawać syrop na to nietrzymanie moczu. USG pęcherza super, ścianki cienkie, żadnych kamoli. Czekam na wyniki moczu i duży profil krwi. (sorry, Waszko, że na Twoim wątku, ale swojego nie mam, to się podczepiam). nic nie szkodzi, że tutaj, ale jak mocz czerwony to rzeczywiście zapalenie jakieś i to już silne Quote
weszka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Trzeba przyznać że taka badna małych popierdółek :loveu: robi wrażenie. Za każdym razem ;) Quote
wilczy zew Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Marako,nie przejmuj się,tu już duuużo osób się podczepiało :) oby to tylko zapalenie było Quote
Recommended Posts