malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 sybisia napisał(a):Aleksa z M-4 (dla przyjaciół Koja ) to sznaucerka, więc na dogo raczej nikomu nie naraziła się :lol: :evil_lol: matkooo co to za szyfr??? co ro jest M-4???? :crazyeye: :lol: Quote
sybil Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 malawaszka napisał(a):matkooo co to za szyfr??? co ro jest M-4???? :crazyeye: :lol: Z takiej hodowli była :lol:, dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że to od nazwy typu mieszkania ( z zamierzchłej spółdzielczości mieszkaniowej za komuny, to chyba miało związek z metrażem :evil_lol: ). Pokrętna nazwa hodowli ;). Quote
wilczy zew Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 sybisia napisał(a):Z takiej hodowli była :lol:, dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że to od nazwy typu mieszkania ( z zamierzchłej spółdzielczości mieszkaniowej za komuny, to chyba miało związek z metrażem :evil_lol: ). Pokrętna nazwa hodowli ;). tak,typ mieszkania,ja mieszkam w M-3 Quote
AnkaG Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Staruszki biedne psinki. Trzymamy za Bibi i Zgredka :) Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 sybisia napisał(a):Z takiej hodowli była :lol:, dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że to od nazwy typu mieszkania ( z zamierzchłej spółdzielczości mieszkaniowej za komuny, to chyba miało związek z metrażem :evil_lol: ). Pokrętna nazwa hodowli ;). ahaaa haha a to dobre - nie pomyślałam, że to hodowla może być :lol: a w ogóle to dziś szaleję zakupowo :mdleje: dostaliśmy kredyt (bo przecież z wypłaty to sobie człowiek niczego nie urządziłby chyba do śmierci :shock: ) więc żeby tej kasy nie "przejeść" bo to szybko idzie, to pojechaliśmy dziś i zamówiliśmy kanapę :multi: a ponieważ zamówiliśmy nierozkładaną (bo i tak nas nikt nie odwiedza, a nawet jesli to na noc nie zostaje bo ciemno, zimno i do domu daleko.... no i te psyyy :D ) więc trochę oszczędziliśmy bo nierozkładane tańsze i teraz siedzę i wybieram jakiś mebelek do pokoju bo już mam dość tego co tu mamy w "pokoju dziennym" vel saloonie :D każdy element z innej parafii, koszmar... ale może jutro pojedziemy kupić mebelki jakieś - cieszę się jak dziecko bo to urządzanie domu tak strasznie długo nam trwa, że można się załamać, a tak to przynajmniej znowu będziemy ciut do przodu :mdleje: kciuki za dziadeczki i babinki trzymajcie... zwłaszcza za Bibi teraz bo jest z nią źle, słabiutko się czuje, wyniki krwi i moczu ma złe, ale jest nadzieja, że to "tylko" po raz kolejny stan zapalny, który da się opanować antybiotykiem... oby!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Starość nie radość :shake: Kciuki zaciśnięte! A mebelki fajna sprawa :) Quote
agaga21 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 też kciuki trzymam. uwielbiam kupować rzeczy typu meble, tylko szkoda, że tak rzadko się to robi ;) jak coś wybierzesz, to pochwal się :) Quote
wilczy zew Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 to fajnie,że szalejecie zakupowo to nie mam co przyjeżdżać skoro nie można zanocować :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dlaczemu? Wasia ma domek dla gości :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 no tak,nawet dwa: letni i zimowy :D Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Oooooooo same choroby, choróbska :(, niech ida precz daleko w kosmos Kocham te Twoje wszystkie psiaki takie sa pocieszne. Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 WATACHA napisał(a): Kocham te Twoje wszystkie psiaki takie sa pocieszne. aż musiałam sprawdzić w jakiej galerii jestem i czyje to psy kochasz takie pocieszne :lol: choróbska są okropne i mam nadzieję, że Bibi się jeszcze pozbiera - musi!!! Dzisiaj ciut lepiej, ale nadal słabo Zamówiliśmy meble - za ok 5 tygodni przyjadą :mdleje: Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 O matk ostrasznie długo na te meble :shake: Ale zadowolonas?? Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 malawaszka napisał(a):aż musiałam sprawdzić w jakiej galerii jestem i czyje to psy kochasz takie pocieszne :lol: choróbska są okropne i mam nadzieję, że Bibi się jeszcze pozbiera - musi!!! Dzisiaj ciut lepiej, ale nadal słabo Zamówiliśmy meble - za ok 5 tygodni przyjadą :mdleje: To przez 5 tygodni będziesz marzyć, jak to będzie wygodnie i przyjemnie i w jakich pozycjach można by na nim polezeć i czy wszyscy się zmieścicie :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Saththa napisał(a):O matk ostrasznie długo na te meble :shake: Ale zadowolonas?? cała w skowronkach :D skończy się ta cyganeria w pokoju wreszcie :lol: oczywiście miałabym ochotę na więcej, ale póki co muszę się zadowolić tym co zamówiliśmy :splat: Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 malawaszka napisał(a):cała w skowronkach :D skończy się ta cyganeria w pokoju wreszcie :lol: oczywiście miałabym ochotę na więcej, ale póki co muszę się zadowolić tym co zamówiliśmy :splat: do nastepnego razu! :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Saththa napisał(a):do nastepnego razu! :) nooo a najpierw muszę wytrzymać te 5 tygodni :mdleje: chyba oszaleję... siedzę i już widzę oczami wyobraźni to wszystko i mam radochę Quote
Margi Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 zerduszko napisał(a):Poka jakie! noooooooooo ;) Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 no jak przywiozą to pokażę :lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 niech Wam ciekawość nie rośnie za bardzo bo na duże elementy nam nie starczyło :D Quote
wilczy zew Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 5tyg. to te meble z hameryki płyną? Quote
Recommended Posts