Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sybisia napisał(a):
Aleksa z M-4 (dla przyjaciół Koja ) to sznaucerka, więc na dogo raczej nikomu nie naraziła się :lol: :evil_lol:

matkooo co to za szyfr??? co ro jest M-4???? :crazyeye: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
matkooo co to za szyfr??? co ro jest M-4???? :crazyeye: :lol:

Z takiej hodowli była :lol:, dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że to od nazwy typu mieszkania ( z zamierzchłej spółdzielczości mieszkaniowej za komuny, to chyba miało związek z metrażem :evil_lol: ). Pokrętna nazwa hodowli ;).

Posted

sybisia napisał(a):
Z takiej hodowli była :lol:, dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że to od nazwy typu mieszkania ( z zamierzchłej spółdzielczości mieszkaniowej za komuny, to chyba miało związek z metrażem :evil_lol: ). Pokrętna nazwa hodowli ;).

tak,typ mieszkania,ja mieszkam w M-3

Posted

sybisia napisał(a):

ahaaa haha a to dobre - nie pomyślałam, że to hodowla może być :lol:

a w ogóle to dziś szaleję zakupowo :mdleje: dostaliśmy kredyt (bo przecież z wypłaty to sobie człowiek niczego nie urządziłby chyba do śmierci :shock: ) więc żeby tej kasy nie "przejeść" bo to szybko idzie, to pojechaliśmy dziś i zamówiliśmy kanapę :multi: a ponieważ zamówiliśmy nierozkładaną (bo i tak nas nikt nie odwiedza, a nawet jesli to na noc nie zostaje bo ciemno, zimno i do domu daleko.... no i te psyyy :D ) więc trochę oszczędziliśmy bo nierozkładane tańsze i teraz siedzę i wybieram jakiś mebelek do pokoju bo już mam dość tego co tu mamy w "pokoju dziennym" vel saloonie :D każdy element z innej parafii, koszmar... ale może jutro pojedziemy kupić mebelki jakieś - cieszę się jak dziecko bo to urządzanie domu tak strasznie długo nam trwa, że można się załamać, a tak to przynajmniej znowu będziemy ciut do przodu :mdleje:

kciuki za dziadeczki i babinki trzymajcie... zwłaszcza za Bibi teraz bo jest z nią źle, słabiutko się czuje, wyniki krwi i moczu ma złe, ale jest nadzieja, że to "tylko" po raz kolejny stan zapalny, który da się opanować antybiotykiem... oby!!!!!!!!

Posted

WATACHA napisał(a):

Kocham te Twoje wszystkie psiaki takie sa pocieszne.

aż musiałam sprawdzić w jakiej galerii jestem i czyje to psy kochasz takie pocieszne :lol:

choróbska są okropne i mam nadzieję, że Bibi się jeszcze pozbiera - musi!!! Dzisiaj ciut lepiej, ale nadal słabo

Zamówiliśmy meble - za ok 5 tygodni przyjadą :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
aż musiałam sprawdzić w jakiej galerii jestem i czyje to psy kochasz takie pocieszne :lol:

choróbska są okropne i mam nadzieję, że Bibi się jeszcze pozbiera - musi!!! Dzisiaj ciut lepiej, ale nadal słabo

Zamówiliśmy meble - za ok 5 tygodni przyjadą :mdleje:

To przez 5 tygodni będziesz marzyć, jak to będzie wygodnie i przyjemnie i w jakich pozycjach można by na nim polezeć i czy wszyscy się zmieścicie :)

Posted

Saththa napisał(a):
O matk ostrasznie długo na te meble :shake: Ale zadowolonas??

cała w skowronkach :D skończy się ta cyganeria w pokoju wreszcie :lol:
oczywiście miałabym ochotę na więcej, ale póki co muszę się zadowolić tym co zamówiliśmy :splat:

Posted

malawaszka napisał(a):
cała w skowronkach :D skończy się ta cyganeria w pokoju wreszcie :lol:
oczywiście miałabym ochotę na więcej, ale póki co muszę się zadowolić tym co zamówiliśmy :splat:

do nastepnego razu! :)