Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
to może jednak... zapakuję co? :errrr:

jak ja nie lubie piesków, które kąsają rękę, która je karmi :mad:

To nie karm ;)
Też nie lubię chociaż mnie żadne nie ugryzło, takie rzeczy to tylko Wilcza lubi ;)

Posted

wieso napisał(a):
nie mow do niego dziadzio, jest w sile wieku.......moja dziewuszka konczy za miesiac 16-ke, znam ten bol....

no ale on jest Zgredek dziadulec - jak jest zimno wieczorami to już znowu te nóżki się gorzej ruszają - jak robocik

zerduszko napisał(a):
Ona mi czasem przypomina jedną psie :( http://img269.imageshack.us/img269/1600/dsc0130wg.jpg

kogo? i czemu tak: :(

WATACHA napisał(a):
To nie karm ;)
Też nie lubię chociaż mnie żadne nie ugryzło, takie rzeczy to tylko Wilcza lubi ;)

haha ... ja już mam kilka blizn na dłoniach więcej nie chcę... to małe piździelstwo tak mocno nie gryzie na szczęście

Posted

WATACHA napisał(a):

taaa,nooo,w niedzielę wieczorem Mordziasta ugryzła mnie w opuszek prawego kciuka,chciałam jej pysk otworzyć bo coś chapnęła :mad:

Posted

wilczy zew napisał(a):
taaa,nooo,w niedzielę wieczorem Mordziasta ugryzła mnie w opuszek prawego kciuka,chciałam jej pysk otworzyć bo coś chapnęła :mad:

Ale widzę, że ćwiczyłaś refleks

Posted

WATACHA napisał(a):
I koniecznie "dziubek"

no "dziubek" koniecznie;) i najlepiej jakbyś w samych Taksówkach była tzn bardzo skąpo odziana, no i wysmaruj sie samoopalaczem i nie zapomnij o kilogramie "tapety" na twarz :evil_lol::evil_lol: