Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']bardzo proszę o info :eviltong: czy jak roślina ma w opisie "stanowisko słoneczne" to znaczy, że słońce ma być od rana do wieczora???? konkretnie chodzi mi o sosnę himalajską, jałowca Meyeri i kosodrzewinę pumilio:loveu:[/QUOTE]

sosnę himalajską mam od strony pn wsch, ma słońce tylko rankiem i wieczorem, bo w dzień zasłania dom. Rośnie pięknie! Na piaskach, bo u mnie piach.

Posted

oo dzięki marako!!!

przywiozłam własnie tego malca:

nie taki mały bo wyższy ciut od sznupów, Dżordż chce go zutylizować więc nie rozstaje się z kagańcem... a zabrałam zgreda ze sobą do missieek po malca, żeby na obcym terenie się trochę oswoił, ale jednak niewiele to dało... bardziej powinnam brać suczki... a na dorosłego samca to na bank się już nie zdecyduję przy Dżordżu :shake:

Posted

[quote name='Margi']Jak wygląda ta jego łapka?[/QUOTE]

wygląda źle... trzyma ją w górze, ale gorzej wygląda biodro - on miał miednicę połamaną o to mu się chyba krzywo pozrastało - nie wiem będzie widać dopiero na RTG, ale boli go - piszczy jak się dotknie, niefajnie jest

[quote name='wieso']no to rzeczywiscie..... a to malenstwo jest ? sliczny chlopczyk....to jeszcze dziecko,[/QUOTE]

jest młody, myślę, że roku nie ma, około 7-8 miesięcy może, ale wielkościowo maleńki nei jest - wyższy troszkę od sznupków, no i jakby było mało to ma tylko jedno jajko :cry:

Posted

[quote name='malawaszka']oo dzięki marako!!!

przywiozłam własnie tego malca:

nie taki mały bo wyższy ciut od sznupów, Dżordż chce go zutylizować więc nie rozstaje się z kagańcem... a zabrałam zgreda ze sobą do missieek po malca, żeby na obcym terenie się trochę oswoił, ale jednak niewiele to dało... bardziej powinnam brać suczki... a na dorosłego samca to na bank się już nie zdecyduję przy Dżordżu :shake:
o rany, wzięłaś tą małą bidę!!!!!
wspaniała jesteś:loveu:

Posted

kurde Gierek przeniósł lecznicę i mam jeszcze dalej ... prawie w Mikołowie teraz ma wrrr ale mus do niego jechać z malcem coby następny któremu się wydaje, że potrafi nie spaprał jeszcze bardziej...

ja mam teraz przechlapane - muszę siedzieć na doopie :lol: jak siedzę to psy się kładą i śpią, ale jak tylko wstanę to młody (kurde nie mogę imienia wydumać!) wstaje, Dżordż wstaje i się dzieje :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde Gierek przeniósł lecznicę i mam jeszcze dalej ... prawie w Mikołowie teraz ma wrrr ale mus do niego jechać z malcem coby następny któremu się wydaje, że potrafi nie spaprał jeszcze bardziej...

ja mam teraz przechlapane - muszę siedzieć na doopie :lol: jak siedzę to psy się kładą i śpią, ale jak tylko wstanę to młody (kurde nie mogę imienia wydumać!) wstaje, Dżordż wstaje i się dzieje :shock:[/QUOTE]
Muchomorek :) a co z lapka ?

Posted

[quote name='Saththa']A Dzordz zna jezyk swaheli?? Bo by sie przydało:)[/QUOTE]

już ja go nauczę :mad:

Rafik fajne :loveu:- zobaczymy czy się przyjmie bo różnie to u nas bywa :lol: