Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jak bumerang bleeeeeeeeee shitmerang :shock:[/QUOTE]

Oż weź kurde...... jakby tak kupa wracała jak bumerang?? Ty ją spuszczasz w kiblu a ona wyskakuje?? MATKO!

Posted

[quote name='Saththa']Oż weź kurde...... jakby tak kupa wracała jak bumerang?? Ty ją spuszczasz w kiblu a ona wyskakuje?? MATKO![/QUOTE]

Buhahaha a ktoś się nachyla sprawdzić czy dobrze spłukał :evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Buhahaha a ktoś się nachyla sprawdzić czy dobrze spłukał :evil_lol:[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaaaaa :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Posted

[quote name='malawaszka']aaale była masakryczna burza :shock: mam dość tego już kurde mol! u sąsiada drzewka połamało[/QUOTE]
swieci panscy co tam u Was sie dzieje !?!?!? u nas tylko leje i jest zimno

Posted

no dzieje się okropnie, pod koniec burzy jak walnęło to chyba w nasz dom albo tuż obok bo takiego huku nie słyszałam... siedziałam z Birmą w wiatrołapie i tam miałyśmy trochę spokoju od potworów...

Posted

[quote name='malawaszka']małych brodatych potworów samolubów:mad:[/QUOTE]

Iiiii one tak słodko na zdjeciach wychodza :)

[quote name='Margi']A małe brodate potwory nie boją się burzy ?[/QUOTE]

Luna się boi wiatru chyba...

Posted

Myśmy z Guciem nie spali pół nocy - on szukał dziury w którą mógłby się schować, ja sprawdzałam czy jeszcze dycha. Ostatnio lekarz wykrył u niego szmery w prawej komorze :(. Jak nie urok to sraczka... czekam aż się zrobi trochę chłodniej, żeby pójść z nim do psiego kardiologa

Wisi nad nami kolejna burza :placz:

Posted

noo u nas wczoraj przed burzą niebo zaczęło dudnić - już z daleka było słychać i nie że co jakiś czas był grzmot - to było dudnienie non stop :shock: dziś na spacerze znalazłam połamane wielkie drzewa, brrr okropność

za to mamy dzisiaj nawet przyjemną temperaturę i udało się pójść na spacerek

uwielbiam tego sukałka

tego też :lol: