Saththa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='malawaszka']jak bumerang bleeeeeeeeee shitmerang :shock:[/QUOTE] Oż weź kurde...... jakby tak kupa wracała jak bumerang?? Ty ją spuszczasz w kiblu a ona wyskakuje?? MATKO! Quote
WATACHA Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Saththa']Oż weź kurde...... jakby tak kupa wracała jak bumerang?? Ty ją spuszczasz w kiblu a ona wyskakuje?? MATKO![/QUOTE] Buhahaha a ktoś się nachyla sprawdzić czy dobrze spłukał :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='WATACHA']Buhahaha a ktoś się nachyla sprawdzić czy dobrze spłukał :evil_lol:[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaaaaaa :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Quote
malawaszka Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 aaale była masakryczna burza :shock: mam dość tego już kurde mol! u sąsiada drzewka połamało Quote
wieso Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='malawaszka']aaale była masakryczna burza :shock: mam dość tego już kurde mol! u sąsiada drzewka połamało[/QUOTE] swieci panscy co tam u Was sie dzieje !?!?!? u nas tylko leje i jest zimno Quote
malawaszka Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 no dzieje się okropnie, pod koniec burzy jak walnęło to chyba w nasz dom albo tuż obok bo takiego huku nie słyszałam... siedziałam z Birmą w wiatrołapie i tam miałyśmy trochę spokoju od potworów... Quote
malawaszka Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 małych brodatych potworów samolubów:mad: Quote
Saththa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='malawaszka']małych brodatych potworów samolubów:mad:[/QUOTE] Iiiii one tak słodko na zdjeciach wychodza :) [quote name='Margi']A małe brodate potwory nie boją się burzy ?[/QUOTE] Luna się boi wiatru chyba... Quote
malawaszka Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Luna się boi... od niedawna... chyba nauczyła ją Pepa się bać, ale ona to znosi spokojnie ten strach - siedzi za pralką w spiżarce i tyle, nie sapie, nie telepie się Quote
AniaGucio Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Myśmy z Guciem nie spali pół nocy - on szukał dziury w którą mógłby się schować, ja sprawdzałam czy jeszcze dycha. Ostatnio lekarz wykrył u niego szmery w prawej komorze :(. Jak nie urok to sraczka... czekam aż się zrobi trochę chłodniej, żeby pójść z nim do psiego kardiologa Wisi nad nami kolejna burza :placz: Quote
malawaszka Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 u nas póki co spokój jest, a szmery w sercu ma co drugi sznup który się u nas przewija... trzymam za Was kciuki!!!! Quote
WATACHA Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Burza to burza, ale jakie dziwne grzmoty wydaje niebo :), po prostu masakra Quote
malawaszka Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 noo u nas wczoraj przed burzą niebo zaczęło dudnić - już z daleka było słychać i nie że co jakiś czas był grzmot - to było dudnienie non stop :shock: dziś na spacerze znalazłam połamane wielkie drzewa, brrr okropność za to mamy dzisiaj nawet przyjemną temperaturę i udało się pójść na spacerek uwielbiam tego sukałka tego też :lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 złowiłam na wędkę potwora z bagien :lol: Quote
Recommended Posts