Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
malawaszko, paka doszla ? przyda sie cos ?

haa wieso to od Ciebie - PaweŁ S. Krzywień?? rany co ja się nagłowiłam od kogo ta paka :mdleje: no pewnie, że się przyda na bazar - będę robić jak odzyskam aparat - ubranka psie, glukometry, ksiązki, ubrania ludzkie, maskotki :multi: DZIĘKUJĘ w imieniu sznupów!

Posted

wieso napisał(a):
jaki on slodki, we wszystkich pozach....

wiesz ze wcale nie pomyslalam, myslalam ze nie masz czasu napisac :) przepraszam...

no co Ty - nie ma za co przepraszać :loveu: jedynie co to myślałam już, że mam jeszcze gorszą sklerozę niż myslałam i że zapomniałam kto to jest ten Paweł S :D

Zgredek w poszukiwaniu rarytasów łakowych :shock:

moje skarby... dziś też słabo znosił upał - chyba mu jakieś badania zrobię - nie wiem może coś mu serduszko szwankuje? albo po prostu wiek, a ja bym chciała żeby byli wiecznie młodzi

i Cruella :D

muszę ich obciąć

Posted

wieso napisał(a):
czyzby Raficzek przytyl ? czy mi sie tylko tak wydaje ? a Zgredek nadal bowski :)

trochę przytył na pewno bo czuję jak go wnoszę do domu, że już nie jest takie pióreczko... a wnosić muszę gada za każdym razem bo jak idziemy w stronę domu to on się buntuje i kładzie się plackiem - pociągnąć go nie można bo zapiera się tyłem a tył za słaby na takie hocki klocki więc muszę gada pod pachę... bo smakołyki niestety jeszcze nie wchodzą w grę bo Zgredek jak widzi jedzenie to chce wyeliminować Rafika...

Zgred i jedzenie :D

namierza

sznupie

szpieg z krainy deszczowców :D

hahah brzydal

Posted

u nas tez upal w ciagu trzech dni z 16 stopni poszlo na 37, zapowiadali burze ale nic tylko teraz pot sie z nas leje lezac :)...dusznosc okrutna w tej minucie... starsze psiaki jak ludzie nie znosza dobrze upalow....

Posted

wilczy zew napisał(a):
strasznie towarzystwo zarosło,jeszcze prezesowej zabiorą zwierzyniec za zaniedbanie :grins:

jakie włosiska na nosku Zgredzika :multi:

Rafika te szelki nie piją?

a niech zabierają - sama zapakuję :D i pojadę wreszcie na jakiś urlop bo ostatnio już nie wyrabiam i marzy mi się oderwanie od tego wszystkiego chociaż na tydzień
nie piją go - są luźne

wieso napisał(a):
u nas tez upal w ciagu trzech dni z 16 stopni poszlo na 37, zapowiadali burze ale nic tylko teraz pot sie z nas leje lezac :)...dusznosc okrutna w tej minucie... starsze psiaki jak ludzie nie znosza dobrze upalow....

no u nas też miały być burze, ale nic nie ma - tylko duchota

paszportowe i sru - za granicę :D

hahaha przystojniak

Posted

wieso napisał(a):
jest przebowski :) i te jego smiejace pyszczydlo z dwoma zebami, po prostu BOMBA :) on mnie niesamowicie rozczula.....

mnie też i tylko dlatego wybaczam mu te wszystkie złośliwości

\\

i znoszą mi do domu pół łąk po sianokosach

i buntownik... nie pójdę do domu

Posted

wilczy zew napisał(a):
To może wprowadzę się do Ciebie :cool3:

daj Rafika do kojca co zmuszasz biednego pieska do mieszkania w domu :D

i myślisz, że zostawiłabym moje dzieci z Tobą??? :errrr: z rodzona matką moją nie zostawię więc... sory bejbe :evil_lol:

a Rafik dzisiaj był w kojcowej zagrodzie :D sprzątałam tam i przygotowywałam dechy do impregnowania więc siedział ze mną i ogryzał patola