malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wieso napisał(a):malawaszko, paka doszla ? przyda sie cos ? haa wieso to od Ciebie - PaweŁ S. Krzywień?? rany co ja się nagłowiłam od kogo ta paka :mdleje: no pewnie, że się przyda na bazar - będę robić jak odzyskam aparat - ubranka psie, glukometry, ksiązki, ubrania ludzkie, maskotki :multi: DZIĘKUJĘ w imieniu sznupów! Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 tak, hi hi hi...zapomnialam napisac cokolwiek i nadawce tez...:) spieszyli sie wiec jeszcze dwie paczki zostaly, beda nastepnym razem... Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 dobrze, że napisałaś czy doszło bo bym się nadal głowiła kto to :lol: mam fotki zaległe :D Rafik w swoim zywiole i ulubione zajęcie Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jaki on slodki, we wszystkich pozach.... wiesz ze wcale nie pomyslalam, myslalam ze nie masz czasu napisac :) przepraszam... Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 czyzby Raficzek przytyl ? czy mi sie tylko tak wydaje ? a Zgredek nadal bowski :) Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wieso napisał(a):jaki on slodki, we wszystkich pozach.... wiesz ze wcale nie pomyslalam, myslalam ze nie masz czasu napisac :) przepraszam... no co Ty - nie ma za co przepraszać :loveu: jedynie co to myślałam już, że mam jeszcze gorszą sklerozę niż myslałam i że zapomniałam kto to jest ten Paweł S :D Zgredek w poszukiwaniu rarytasów łakowych :shock: moje skarby... dziś też słabo znosił upał - chyba mu jakieś badania zrobię - nie wiem może coś mu serduszko szwankuje? albo po prostu wiek, a ja bym chciała żeby byli wiecznie młodzi i Cruella :D muszę ich obciąć Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wieso napisał(a):czyzby Raficzek przytyl ? czy mi sie tylko tak wydaje ? a Zgredek nadal bowski :) trochę przytył na pewno bo czuję jak go wnoszę do domu, że już nie jest takie pióreczko... a wnosić muszę gada za każdym razem bo jak idziemy w stronę domu to on się buntuje i kładzie się plackiem - pociągnąć go nie można bo zapiera się tyłem a tył za słaby na takie hocki klocki więc muszę gada pod pachę... bo smakołyki niestety jeszcze nie wchodzą w grę bo Zgredek jak widzi jedzenie to chce wyeliminować Rafika... Zgred i jedzenie :D namierza sznupie szpieg z krainy deszczowców :D hahah brzydal Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 ta pupinka już ciut lepiej wygląda, mam wrażenie, że pojawiły się jakieś zaczątki mięśni na łapce Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 u nas tez upal w ciagu trzech dni z 16 stopni poszlo na 37, zapowiadali burze ale nic tylko teraz pot sie z nas leje lezac :)...dusznosc okrutna w tej minucie... starsze psiaki jak ludzie nie znosza dobrze upalow.... Quote
wilczy zew Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 strasznie towarzystwo zarosło,jeszcze prezesowej zabiorą zwierzyniec za zaniedbanie :grins: jakie włosiska na nosku Zgredzika :multi: Rafika te szelki nie piją? Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 ale na grzbiecie nie rosną włosy :( pewnie by urosły przy większej dawce, ale nie toleruje większej, trudno - będzie łysy Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jest przebowski :) i te jego smiejace pyszczydlo z dwoma zebami, po prostu BOMBA :) on mnie niesamowicie rozczula..... Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wilczy zew napisał(a):strasznie towarzystwo zarosło,jeszcze prezesowej zabiorą zwierzyniec za zaniedbanie :grins: jakie włosiska na nosku Zgredzika :multi: Rafika te szelki nie piją? a niech zabierają - sama zapakuję :D i pojadę wreszcie na jakiś urlop bo ostatnio już nie wyrabiam i marzy mi się oderwanie od tego wszystkiego chociaż na tydzień nie piją go - są luźne wieso napisał(a):u nas tez upal w ciagu trzech dni z 16 stopni poszlo na 37, zapowiadali burze ale nic tylko teraz pot sie z nas leje lezac :)...dusznosc okrutna w tej minucie... starsze psiaki jak ludzie nie znosza dobrze upalow.... no u nas też miały być burze, ale nic nie ma - tylko duchota paszportowe i sru - za granicę :D hahaha przystojniak Quote
wieso Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 malawaszka napisał(a): ten usmiech jest rozbrajajacy :) Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wieso napisał(a):jest przebowski :) i te jego smiejace pyszczydlo z dwoma zebami, po prostu BOMBA :) on mnie niesamowicie rozczula..... mnie też i tylko dlatego wybaczam mu te wszystkie złośliwości \\ i znoszą mi do domu pół łąk po sianokosach i buntownik... nie pójdę do domu Quote
wilczy zew Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 To może wprowadzę się do Ciebie :cool3: daj Rafika do kojca co zmuszasz biednego pieska do mieszkania w domu :D Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 zerduszko napisał(a):Nawet zgred zarósł :D no masakra nie? jak oni wyglądają :D a wydawało mi się, że dopiero ich obcinałam :mdleje: Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wilczy zew napisał(a):To może wprowadzę się do Ciebie :cool3: daj Rafika do kojca co zmuszasz biednego pieska do mieszkania w domu :D i myślisz, że zostawiłabym moje dzieci z Tobą??? :errrr: z rodzona matką moją nie zostawię więc... sory bejbe :evil_lol: a Rafik dzisiaj był w kojcowej zagrodzie :D sprzątałam tam i przygotowywałam dechy do impregnowania więc siedział ze mną i ogryzał patola Quote
wilczy zew Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 trzeba było zostawić Rafika na stałe :lol: Quote
Recommended Posts