Tekla64 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 no to znowu macie wesolo ! mam nadzieje ze z Rafikiem bedzie dobrze, w koncu u ciebie jest. co do roslinkow stanowisko sloneczne to to ze dobrze znosi ale nie musi miec calusienki czas , chodzi ino o to coby nie byl w cieniu i jakis czas dnia mial jednak slonce na siebie a wogole to metoda prob i bledow bo czasem dana roslinka mi pasuje w tym a nie innym miejscu i czasem im tez to pasuje i ladnie rosna nie wiem czy zauwazylas ale ja duza przecinke u siebie zrobila i .... mam jasniej i miejsca wiecej hihihi Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Rafik dzisiaj z nami pracował - był bardzo dzielny, zjeździł w samochodzie Zagłębie, obserwował ptaki, w mieście bardzo fajnie się zachowuje, do wszystkich mega przyjazny - ludzi, psów - on nawet nie goni ptaków ani kotów!!! :crazyeye: dla mnie to nowość haha - tylko ten zadek biedny, teraz odsypia Dżordż już nieźle - dalej muszę go pilnować, ale już bez kagańca, no samych bym ich w domu nei zostawiła jeszcze, ale idzie ku dobremu, Zgredzik jest bardzo zazdrosny i aż mi go szkoda bo przeżywa nowego bardzo, tulę go i mówię, że kocham dalej tak samo, ale chyba nie rozumie :shake: Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 jutro na RTG jedziemy, dziś niestety musiałam pozarabiać na gadzinki :D Quote
Margi Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Martwi mnie ta jego łapinka.Mam nadzieję,że da się jakoś poskładać. Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 raczej jest za późno na składanie - operacja i drutowanie było 5 czerwca więc 5 tygodni temu... mnie bardziej martwi jego miednica i to biodro, które go boli, czasem też piszczy jak wstaje - to jest najgorsze - ból, chyba, że to panikowanie bo jak na smyczy ciągnie to wtedy jakoś nic go nie boli na wyścigi z Dżordżem zajmują legowiska a kiedyś tu będę spał :D rudzielec :D słodziak Quote
wieso Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ta nozyna tak chudzina :( zadnych miesni na niej nie ma i to bioerko wystajace.....ale pysio slodkie i kolorek aguti :) Quote
Fides79 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 biedny maluch z tą łapką, ale mam nadzieje że wet coś zaradzi:kciuki: Uroczy z niego chłopak:p Quote
Margi Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Chuda ta dupina,ale pychol śliczny.:lol: Na zdjęciach to wygląda jakby ta łapka była troszkę krótsza,ale może mały tak ja trzyma. Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 pisałam, że on miał nawet ten ogonek złamany? szkoda, że mu go nei nastawili bo teraz ma krzywo zrośnięty :( Zgredek nieszczęśliwy dwa sobki Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='wieso']ta nozyna tak chudzina :( zadnych miesni na niej nie ma i to bioerko wystajace.....ale pysio slodkie i kolorek aguti :) to się aguti nazywa? [quote name='Fides79']biedny maluch z tą łapką, ale mam nadzieje że wet coś zaradzi:kciuki: Uroczy z niego chłopak:p ja też mam nadzieję, że coś się uda mu pomóc [quote name='Margi']Chuda ta dupina,ale pychol śliczny.:lol: Na zdjęciach to wygląda jakby ta łapka była troszkę krótsza,ale może mały tak ja trzyma. jest krótsza i też podnosi ją do góry tutaj widać to wystające biodro z lewej strony - to miejsce go boli Quote
wieso Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 no moze z tym czystym aguti troche przesadzilam :) bo aguti to trzy kolory na jednym wlosku ale w gruncie rzeczy on przypomina aguti bo tez ma pomieszane kolorki :) masz moze w poblizu jeziorko, gdyby poplywal to by sie miesnie wzmocnily......mozna tez w wannie pelnej wody i na szeleczkach trzymac zeby sobie poplywal w miejscu.... Quote
malawaszka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 też myślałam o pływaniu, ale musimy poczekać z tym do RTG, wannę co prawda mam tylko u mamy ale jakoś by dało radę :lol: bo u nas sam brodzik :D chyba, ze jeziorko, ale to kawałek trzeba by jeździć Quote
wieso Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 psia kamizelka ratunkowa bylaby lepsza.....pies ma naturalny instynkt plywacki, w wodzie przezto porusza sie latwiej zuzywa sie wieksza energie i wzmacnia miesnie poprawia krazenie......dobre by bylo dla jednej sznaucerki tez :) Quote
agaga21 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 a biduś pewnie z wypadku? czy coś innego złego go spotkało? Quote
Recommended Posts