Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to znowu macie wesolo ! mam nadzieje ze z Rafikiem bedzie dobrze, w koncu u ciebie jest.

co do roslinkow stanowisko sloneczne to to ze dobrze znosi ale nie musi miec calusienki czas , chodzi ino o to coby nie byl w cieniu i jakis czas dnia mial jednak slonce na siebie
a wogole to metoda prob i bledow bo czasem dana roslinka mi pasuje w tym a nie innym miejscu i czasem im tez to pasuje i ladnie rosna
nie wiem czy zauwazylas ale ja duza przecinke u siebie zrobila i .... mam jasniej i miejsca wiecej hihihi

Posted

Rafik dzisiaj z nami pracował - był bardzo dzielny, zjeździł w samochodzie Zagłębie, obserwował ptaki, w mieście bardzo fajnie się zachowuje, do wszystkich mega przyjazny - ludzi, psów - on nawet nie goni ptaków ani kotów!!! :crazyeye: dla mnie to nowość haha - tylko ten zadek biedny, teraz odsypia
Dżordż już nieźle - dalej muszę go pilnować, ale już bez kagańca, no samych bym ich w domu nei zostawiła jeszcze, ale idzie ku dobremu, Zgredzik jest bardzo zazdrosny i aż mi go szkoda bo przeżywa nowego bardzo, tulę go i mówię, że kocham dalej tak samo, ale chyba nie rozumie :shake:

Posted

raczej jest za późno na składanie - operacja i drutowanie było 5 czerwca więc 5 tygodni temu... mnie bardziej martwi jego miednica i to biodro, które go boli, czasem też piszczy jak wstaje - to jest najgorsze - ból, chyba, że to panikowanie bo jak na smyczy ciągnie to wtedy jakoś nic go nie boli

na wyścigi z Dżordżem zajmują legowiska

a kiedyś tu będę spał :D rudzielec :D

słodziak

Posted

Chuda ta dupina,ale pychol śliczny.:lol:
Na zdjęciach to wygląda jakby ta łapka była troszkę krótsza,ale może mały tak ja trzyma.

Posted

[quote name='wieso']ta nozyna tak chudzina :( zadnych miesni na niej nie ma i to bioerko wystajace.....ale pysio slodkie i kolorek aguti :)

to się aguti nazywa?

[quote name='Fides79']biedny maluch z tą łapką, ale mam nadzieje że wet coś zaradzi:kciuki:
Uroczy z niego chłopak:p

ja też mam nadzieję, że coś się uda mu pomóc

[quote name='Margi']Chuda ta dupina,ale pychol śliczny.:lol:
Na zdjęciach to wygląda jakby ta łapka była troszkę krótsza,ale może mały tak ja trzyma.

jest krótsza i też podnosi ją do góry

tutaj widać to wystające biodro z lewej strony - to miejsce go boli

Posted

no moze z tym czystym aguti troche przesadzilam :) bo aguti to trzy kolory na jednym wlosku ale w gruncie rzeczy on przypomina aguti bo tez ma pomieszane kolorki :) masz moze w poblizu jeziorko, gdyby poplywal to by sie miesnie wzmocnily......mozna tez w wannie pelnej wody i na szeleczkach trzymac zeby sobie poplywal w miejscu....

Posted

też myślałam o pływaniu, ale musimy poczekać z tym do RTG, wannę co prawda mam tylko u mamy ale jakoś by dało radę :lol: bo u nas sam brodzik :D chyba, ze jeziorko, ale to kawałek trzeba by jeździć

Posted

psia kamizelka ratunkowa bylaby lepsza.....pies ma naturalny instynkt plywacki, w wodzie przezto porusza sie latwiej zuzywa sie wieksza energie i wzmacnia miesnie poprawia krazenie......dobre by bylo dla jednej sznaucerki tez :)