malawaszka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 No Birma Birma - nie to było tematem zagadki :lol: bo przecież o kciuki dla Birmy prosiłam :errrr: tylko pytanie CO TO ZA DOM????? :grins: i nagroda niespodzianka to nagroda niespodzianka! :diabloti: Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Powiedziałabym Wam, ale nie wiem czy mogę :lol: Podpowiem, ze na te wieści czekacie tez na innym watku :P Quote
agaga21 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 malawaszka napisał(a):No Birma Birma - nie to było tematem zagadki :lol: bo przecież o kciuki dla Birmy prosiłam :errrr: tylko pytanie CO TO ZA DOM????? :grins: i nagroda niespodzianka to nagroda niespodzianka! :diabloti:ło matko! dogomaniacki! zerduszko napisał(a):Powiedziałabym Wam, ale nie wiem czy mogę :lol: Podpowiem, ze na te wieści czekacie tez na innym watku :P zerduszko, u ciebie???:evil_lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 malawaszka napisał(a):No Birma Birma - nie to było tematem zagadki :lol: bo przecież o kciuki dla Birmy prosiłam :errrr: tylko pytanie CO TO ZA DOM????? :grins: i nagroda niespodzianka to nagroda niespodzianka! :diabloti: jA nie mam pojęcia ;) Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 agaga21 napisał(a):ło matko! dogomaniacki! Lepszy :D agaga21 napisał(a):zerduszko, u ciebie???:evil_lol: Nie u mnie, ale ciepło, ciepło :D Quote
sybil Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Birma zostaje u Malawaszki???? Eeee nie, bo przecież nie prosiła by trzymać kciuki :roll: Quote
malawaszka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Margi napisał(a):A może do Swissa pojedzie ? haaaaaa BRAWO!!!!! To jutro stawiamy się z Dżordżem pod drzwiami Margi :megagrin::megagrin::megagrin::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: adresu nie musisz podawać - gdzieś mam :roflt: Quote
Margi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Stawiać się możecie tylko od razu z workiem pieniędzy na mandaty dla straży miejskiej.Mam mocno wrażliwe otoczenie.:evil_lol: Ale super,bo to fajny dbający domek.:lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Margi napisał(a):A może do Swissa pojedzie ? nOooooo Ty to masz łeb :) Super wiadomośc, bardzo się ciesze;) :laola::laola::laola::laola: Jak to się stałO?:) mnie ciekawi bardzo:) Quote
sybil Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 O rany, ale cudnie, lepiej być nie mogło :multi::thumbs::happy1::ylsuper::laola::cunao::drink1: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zaciesz z domku :sweetCyb: dobrze odgadłam nagrodę niespodziankę :lol: Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Saththa napisał(a):Jak to się stałO?:) mnie ciekawi bardzo:) Jak się stać mogło inaczej? Państwo Swissowi mieli w planach adopcję dużej czarnej, oglądali stronę sznupkową systematycznie i wybrali najlepiej jak mogli :) Margi brawo :D Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zerduszko napisał(a):Jak się stać mogło inaczej? Państwo Swissowi mieli w planach adopcję dużej czarnej, oglądali stronę sznupkową systematycznie i wybrali najlepiej jak mogli :) Margi brawo :D Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha :loveu::) Quote
malawaszka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 zerduszko napisał(a):Jak się stać mogło inaczej? Państwo Swissowi mieli w planach adopcję dużej czarnej, oglądali stronę sznupkową systematycznie i wybrali najlepiej jak mogli :) noo jak dziś do mnie zadzwoniła to musiałam zęby zacisnąć żeby nie zacząć kwiczeć z radości :splat: a potem Pani powiedziała, że zadzwoni wieczorem z decyzją bo miała z Mężem jeszcze porozmawiać, więc z telefonem chodziłam nawet do kibelka :evil_lol: i w momencie jak zerduszkowej się na gg żaliłam, że nie dzwonią coś to tiruriruuuuu zadzwoniła :multi: :sweetCyb::Cool!::bigcool: Quote
malawaszka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Saththa napisał(a):Birmuszek Miał Birme w swej opiece :) yes yes yes!!!!! :loveu: Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 malawaszka napisał(a):yes yes yes!!!!! :loveu: Niezapominając cozywiście o Was Droga Pani Prezes :lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Saththa napisał(a):Niezapominając cozywiście o Was Droga Pani Prezes :lol: no ma się rozumieć :roflt: Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Saththa napisał(a):Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha :loveu::) Nie czytasz Swissowego wąteczku :P A w ogóle to dostałam mmsa z gadziulkiem i szczęśliwą nowinę zaraz po rozmowie z Waszkąmałą :) Quote
wilczy zew Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zerduszko napisał(a):Nie czytasz Swissowego wąteczku :P ja czytam i nie skojarzyłam Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 wilczy zew napisał(a):ja czytam i nie skojarzyłam Jakby Ci to rzec.... :lol: Ale jak już Margi zgadła, to wiedziałaś "jakim cudem"? ;) Quote
Recommended Posts