Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Birma Birma - nie to było tematem zagadki :lol: bo przecież o kciuki dla Birmy prosiłam :errrr: tylko pytanie CO TO ZA DOM????? :grins: i nagroda niespodzianka to nagroda niespodzianka! :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
No Birma Birma - nie to było tematem zagadki :lol: bo przecież o kciuki dla Birmy prosiłam :errrr: tylko pytanie CO TO ZA DOM????? :grins: i nagroda niespodzianka to nagroda niespodzianka! :diabloti:
ło matko! dogomaniacki!
zerduszko napisał(a):
Powiedziałabym Wam, ale nie wiem czy mogę :lol: Podpowiem, ze na te wieści czekacie tez na innym watku :P

zerduszko, u ciebie???:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

jA nie mam pojęcia ;)

Posted

Margi napisał(a):
A może do Swissa pojedzie ?

haaaaaa BRAWO!!!!! To jutro stawiamy się z Dżordżem pod drzwiami Margi :megagrin::megagrin::megagrin::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: adresu nie musisz podawać - gdzieś mam :roflt:

Posted

Stawiać się możecie tylko od razu z workiem pieniędzy na mandaty dla straży miejskiej.Mam mocno wrażliwe otoczenie.:evil_lol:

Ale super,bo to fajny dbający domek.:lol:

Posted

Margi napisał(a):
A może do Swissa pojedzie ?

nOooooo Ty to masz łeb :)

Super wiadomośc, bardzo się ciesze;)

:laola::laola::laola::laola:

Jak to się stałO?:) mnie ciekawi bardzo:)

Posted

Saththa napisał(a):
Jak to się stałO?:) mnie ciekawi bardzo:)

Jak się stać mogło inaczej? Państwo Swissowi mieli w planach adopcję dużej czarnej, oglądali stronę sznupkową systematycznie i wybrali najlepiej jak mogli :)

Margi brawo :D

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak się stać mogło inaczej? Państwo Swissowi mieli w planach adopcję dużej czarnej, oglądali stronę sznupkową systematycznie i wybrali najlepiej jak mogli :)

Margi brawo :D

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha :loveu::)

Posted

zerduszko napisał(a):

noo jak dziś do mnie zadzwoniła to musiałam zęby zacisnąć żeby nie zacząć kwiczeć z radości :splat: a potem Pani powiedziała, że zadzwoni wieczorem z decyzją bo miała z Mężem jeszcze porozmawiać, więc z telefonem chodziłam nawet do kibelka :evil_lol: i w momencie jak zerduszkowej się na gg żaliłam, że nie dzwonią coś to tiruriruuuuu zadzwoniła :multi: :sweetCyb::Cool!::bigcool:

Posted

Saththa napisał(a):
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha :loveu::)

Nie czytasz Swissowego wąteczku :P
A w ogóle to dostałam mmsa z gadziulkiem i szczęśliwą nowinę zaraz po rozmowie z Waszkąmałą :)