Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
U Waszki wszystkim dobrze ehhhhhhh :lol:

no to juz jade....:), paluch zawiniety, potrzebna opieka :) Dzordz piekny, lsniacy.....ach jak cudnie tam....i bezpiecznie....tak...

Posted

wieso napisał(a):
no to juz jade....:), paluch zawiniety, potrzebna opieka :) Dzordz piekny, lsniacy.....ach jak cudnie tam....i bezpiecznie....tak...

Ja też jadę, ale poczekam do emerytury, bo sznupkiem nie jestem i za darmoszkę nie będę siedzieć ;)

Posted

Saththa napisał(a):
zapuszcze brode i włochy na rękach i na nogach i będę jak sznup ;) do emerytury to ja mam hmmm 41 lat... nie doczekam ni cholery

Podgól trochę to beda szybciej rosły :)

Posted

Saththa napisał(a):
zapuszcze brode i włochy na rękach i na nogach i będę jak sznup ;) do emerytury to ja mam hmmm 41 lat... nie doczekam ni cholery

o bleeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:
a do emerytury liczysz po nowemu czy po staremu? :D

Posted

a ja mam kapkę dobrych wieści - u Brokatka lepiej - w badaniach na choroby odkleszczowe wyszło, że ma anaplazmozę - dostaje antybiotyki i już czuje się lepiej - oby tak dalej :kciuki: !!!!!!!!!!

no i przy okazji - dla nas wszystkich przestroga - w razie jakichś niepewnych diagnoz, dolegliwości psiaków - róbmy te badania na odkleszczowe bo to podstępne bestie :(

Posted

Saththa napisał(a):
heheeh no za starą się nie uważam :)

mimo, ze cwierćwiecze, brzmi poważnie:evil_lol:

o qurde, tez kiedys mialam cwiercwiecze, ale szybko przeszlo....teraz juz powoli wiecze wiec moze sie zalapie :)

Posted

zrobiliśmy dziś dla Birmy mini spacerniaczek - prowizorka, ale przynajmniej będzie mogła się wylegiwać na trawce w słonku albo w cieniu jak będzie chciała, napracowałam się bo i trawę jej skosiłam, jak już się rozpędziłam to pół łąki poooszłoo :D dopiero teraz czuję że żyję :evil_lol:

Posted

ach zdjątka to takie sobie bo to prowizorka jest :) i nie robiłam, ale cieszę się z tego i tak, no i mam nadzieję, że w najbliższym czasie w końcu zrobimy to normalne ogrodzenie wybiegu

Posted

agaga21 napisał(a):
kurde, który to brokat???

http://img829.imageshack.us/img829/692/dsc0094jj.jpg
oo, widzę, że piłka się znalazła ;)

o piłce pisałam, że znaleźliśmy :lol:

a Brokatek to mój były tymczasik - z Koszalina przyjechał do nas jakoś w styczniu 2011, teraz jest u siebie już ale przeżywam chorowanie jakby to był mój pies bo każdy z nich zabiera ze sobą kawałek mojego serducha i zawsze zostają trochę moje :oops:

Posted

a myślałam,że znów się pogubiłam w twoim stadzie i to bardziej niż zwykle ;)
nie dziwię się, że przeżywasz. tymczasowiczów kocha się często tak mocno jak własne psiaki.

Posted

dziś Birma zrobiła pobudkę o 4.10 :mdleje: kupkę się dziecku chciało... kurde z nimi jest jak z dziećmi... oczywiście mogłam nie wstać i nie wypuścić jej, ale wtedy miałabym sprzątanie, wolę więc wstawać :lol: ha! pierwszy raz to JA budziłam Dżordża, żeby też wyszedł :D