Saththa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):łatwo Wam pisać.... wyluzuj.. czasem się nie da i już... zakupiłam sobie browarki i zamierzam się zmusić do wyluzowania :grins: Wasiu, Twoje zdrowie! Złote serduszko masz!!! Diamentowe! A gdzie BRYLANTOWE!! Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 melduję, żem już prawie wyluzowana :drink1: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):melduję, żem już prawie wyluzowana :drink1: Siem przyłączam :) Quote
Elitesse Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):melduję, żem już prawie wyluzowana :drink1: to moze popros J coby cie wyluzowal bardziej ;):evil_lol: Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='zerduszko'] Napisał malawaszka melduję, żem już prawie wyluzowana :drink1: Siem przyłączam :) jako i ja ;] Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Elitesse napisał(a):to moze popros J coby cie wyluzowal bardziej ;):evil_lol: nosz kurka wodna nie da rady :roll: tzn nei w sensie, że on nie da rady :evil_lol: ino ja :lol: i nie, że głowa mnie boli :D Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):nosz kurka wodna nie da rady :roll: tzn nei w sensie, że on nie da rady :evil_lol: ino ja :lol: i nie, że głowa mnie boli :D Łeeeeeeee :shake: Znaczy, że dzieców nie będzie :placz: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Łeeeeeeee :shake: Znaczy, że dzieców nie będzie :placz: no... not this time :errrr: Quote
Elitesse Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):nosz kurka wodna nie da rady :roll: tzn nei w sensie, że on nie da rady :evil_lol: ino ja :lol: i nie, że głowa mnie boli :D yhm troszke to skomplikowane :hmmmm: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Elitesse napisał(a):yhm troszke to skomplikowane :hmmmm: nikt nie mówił, że będzie łatwo :errrr: Quote
WATACHA Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ile superowych zdjęć, naprawdę z przyjemnością się ogląda.I wiadomości wspaniałe :) Quote
wilczy zew Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='malawaszka']melduję, żem już prawie wyluzowana :drink1: tylko co by nie było,że ja Cię w jakiś ankoholizm wpędzam Quote
malawaszka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='wilczy zew']tylko co by nie było,że ja Cię w jakiś ankoholizm wpędzam spoko spoko - to nie Ty :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 malawaszka napisał(a):spoko spoko - to nie Ty :evil_lol: To psy :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 zerduszko napisał(a):To psy :evil_lol: Albo w genach to ma :) Quote
malawaszka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 WATACHA napisał(a):Albo w genach to ma :) no bardzi proszę moich Rodziców nie obrażać :obrazic: to porządni ludzie a że córka jest jaka jest to już nie ich wina :grins: tylko psów :errrr: Quote
WATACHA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 malawaszka napisał(a):no bardzi proszę moich Rodziców nie obrażać :obrazic: to porządni ludzie a że córka jest jaka jest to już nie ich wina :grins: tylko psów :errrr: Może to nie po rodzicach i dalej w rodzinie trzeba szukać ;) Najlepiej na biedne psiaki zwalać ;).A co kufelek podstawiają pod nos i namawiają napij się :)? Quote
weszka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jak dobrze, że o dwie bidy do przodu tzn. w swoich domach. Że panikujesz i się przejmujesz to normalka, nawet nie wiesz jakie ja mam myśli czasem po wydaniu szczeniaków ;) Wylądujemy na AA kiedyś hehe Quote
zerduszko Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ooooo, jakie Luna ma ładne szele :loveu: Quote
WATACHA Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 zerduszko napisał(a):Ooooo, jakie Luna ma ładne szele :loveu: To samo chciałam napisać. Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 no szele to już stare są :shake: tylko tyle Wam się podoba??? :cry: Quote
WATACHA Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 malawaszka napisał(a):no szele to już stare są :shake: tylko tyle Wam się podoba??? :cry: Nie bądź taka nadwrażliwa ;).To że masz piękne piesy to piszemy non stop , chciałyśmy tak coś dla odmiany pochwalić :) Quote
zerduszko Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jeszcze wałeczki są fajne :diabloti: Quote
WATACHA Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 zerduszko napisał(a):Jeszcze wałeczki są fajne :diabloti: Ha,ha,ha mój też takie ma.Ile Lunka waży?Mój ostatnio ważył 9 kg. Quote
Recommended Posts