Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej :)
chciałam sobie wejść tutaj, poczytac, pooglądać twoje stadko ale życia by mi nie starczyło taaaaaaka długa ta galeria!!

więc tylko się przywitam i będę na bieżąco brodacze podglądać ;)

Posted

twarożek wygląda pysznie :) to ziarnisty ?? Saga jest cudowna a jej futerko wygląda bardzo jedwabiście w tym słońcu - jakby miała takie mięciutkie falujące włosy...

Posted

lilo napisał(a):
twarożek wygląda pysznie :) to ziarnisty ?? Saga jest cudowna a jej futerko wygląda bardzo jedwabiście w tym słońcu - jakby miała takie mięciutkie falujące włosy...

no - ziarnisty - lubimy go wszyscy :lol:

Fides79 napisał(a):
Saga jest fantastyczna :loveu:

a widzę, że ktoś chyba szukał kwiatu paproci, chyba deczko nie ta pora na takie poszukiwania, ale zdjęcia ekstra :p;)

noo - nie udało się :D

wilczy zew napisał(a):
To trop sarny,nie widzę wielkości.
Masz świetny las!!

las jest super, a trop mniej więcej wielkości pięści więc spory

Posted

wilczy zew napisał(a):
to jeleni (chyba,że krowa szła:megagrin: )

wow to jest jakieś 100 m od mojego domu :loveu: krów tu mniej niż zwierzyny lesnej :lol: i samopas nie łażą :lol:

Posted

[quote name='eria']http://img534.imageshack.us/img534/5668/dsc0107eyq.jpg
ale ona ma sylwetkę cudną! :)
Z taką urodą i fajnym charakterem szybko domek znajdzie!

niestety u ludzi dyskwalifikuje ją chyba wiek - miałam do tej pory JEDEN telefon, ale nic z tego nie będzie; jak była młoda olbrzymka Rosa z Olkusza to była w tych samych miejscach ogłaszana co Saga i było milion zakochanych - oczywiście dopiero po wstawieniu zdjęć obciętej bo w zarosniętej tez się nikt nie zakochał :mdleje:

Posted

a ja Ci mówie że ona jest młodsza!!! weź Ty sie przyjrzyj! to kobitka w pełni wieku! :)

a na marginesie - boska jest, cudowna, mniamusna, prześliczna, słodka, fantastyczna, piękna, rewelacyjna....

http://img11.imageshack.us/img11/9418/dsc0117sh.jpg - kochana....

[quote name='lilo']tam chyba 78 metrów miało byc - przecież nikt nie przebiegnie 780 metrów przez płotki :)

waszka da rade! po treningach z Sagą.... :evil_lol: a ja nawet tych 78 metrów chyba nie bardzo... no może jakby to było 7,8 metra... albo 0,78....

Posted

to "potencjalni adoptujący" są ... niedoinformowani!

7 letni olbrzym to nie jest stary pies!!! te psy dojrzewają w wieku 3 lat - dopiero wtedy ich psychika wkracza w wiek dorosłości, potem nabierają doświadczenia, najlepszy okres z życia z olbrzymem w moim przypadku to okres od 6 lat! i tego sie będe trzymać ;)

teraz Aron ma 13 lat, na dobrą sprawę, zaczął sie starzec dopiero rok temu, fakt, że teraz nie jest z nim najlepiej, ale 13 lat!!!

Posted

a minik to już zupelnie bez sensu :stupid:

Mia ma ponad 9 lat, właściwie bliżej jej do 10 :) Balbina ma ponad 11 - a obie szaleją jak stuknięte szczyle :lol: Aron w tym wieku to przynajmniej był stateczny a one? zwłaszcza taka Mia - nieustanne szaleństwo - ona nie chodzi - ona biega, skacze, wszędzie jej pełno - ja Ci powiem szczerze, ja czekam dnia aż one chociaz troszeczke spoważnieją :lol:

Posted

jambi napisał(a):
a minik to już zupelnie bez sensu :stupid:

Mia ma ponad 9 lat, właściwie bliżej jej do 10 :) Balbina ma ponad 11 - a obie szaleją jak stuknięte szczyle :lol: Aron w tym wieku to przynajmniej był stateczny a one? zwłaszcza taka Mia - nieustanne szaleństwo - ona nie chodzi - ona biega, skacze, wszędzie jej pełno - ja Ci powiem szczerze, ja czekam dnia aż one chociaz troszeczke spoważnieją :lol:

To jest jakaś cecha wszystkich mianiaków? Moja Sadie lat >6, dalej się zachowuje jak kretyn, ludzie mnie zaczepiają ile ona ma miesięcy :lol: Liz ma >3 i zachowuje się jak matrona, aż Sadie jest zdegustowana, ze Liz z dnia an dzień statecznieje.

Posted

Czy ktoś z Was ma kaloszki, które są wygodne na spacery? Podzielcie się doświadczeniem :lol: masakraa - jak jest mokro to pomykam w przemoczonych adidaskach i już zasmarkana jestem oczywiście, albo w kaloszach, ale one są beznadziejne :cry: zdejmują mi skarpetki :lol: i bola nogi - łydki i śródstopia :roll: