Saththa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ona jest po stokroc genialna!! Ahhhh Oby szybko domek znalazła dobry! Quote
agaga21 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 hej :) chciałam sobie wejść tutaj, poczytac, pooglądać twoje stadko ale życia by mi nie starczyło taaaaaaka długa ta galeria!! więc tylko się przywitam i będę na bieżąco brodacze podglądać ;) Quote
wieso Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 piekne zdjecia Malawaszko, a i ona jest cudowna.....biega juz bez smyczy po lesie ? Quote
zerduszko Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Kurd,e ale Ci jej zazdroszczę :( Piękna jest, a ta obróżka - mniam ;) Quote
Tekla64 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 no nic nowego nie powiem super sunia i piekne zdjecia w szystkie!!!! Quote
lilo Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 twarożek wygląda pysznie :) to ziarnisty ?? Saga jest cudowna a jej futerko wygląda bardzo jedwabiście w tym słońcu - jakby miała takie mięciutkie falujące włosy... Quote
Fides79 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Saga jest fantastyczna :loveu: a widzę, że ktoś chyba szukał kwiatu paproci, chyba deczko nie ta pora na takie poszukiwania, ale zdjęcia ekstra :p;) Quote
wilczy zew Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 To trop sarny,nie widzę wielkości. Masz świetny las!! Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 wieso napisał(a):piekne zdjecia Malawaszko, a i ona jest cudowna.....biega juz bez smyczy po lesie ? nie i nie będzie nigdy :lol: wyretuszowałam linkę ze zdjęć :lol: Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 lilo napisał(a):twarożek wygląda pysznie :) to ziarnisty ?? Saga jest cudowna a jej futerko wygląda bardzo jedwabiście w tym słońcu - jakby miała takie mięciutkie falujące włosy... no - ziarnisty - lubimy go wszyscy :lol: Fides79 napisał(a):Saga jest fantastyczna :loveu: a widzę, że ktoś chyba szukał kwiatu paproci, chyba deczko nie ta pora na takie poszukiwania, ale zdjęcia ekstra :p;) noo - nie udało się :D wilczy zew napisał(a):To trop sarny,nie widzę wielkości. Masz świetny las!! las jest super, a trop mniej więcej wielkości pięści więc spory Quote
wilczy zew Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 malawaszka napisał(a):trop mniej więcej wielkości pięści więc spory to jeleni (chyba,że krowa szła:megagrin: ) Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 wilczy zew napisał(a):to jeleni (chyba,że krowa szła:megagrin: ) wow to jest jakieś 100 m od mojego domu :loveu: krów tu mniej niż zwierzyny lesnej :lol: i samopas nie łażą :lol: Quote
eria Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 http://img534.imageshack.us/img534/5668/dsc0107eyq.jpg ale ona ma sylwetkę cudną! :) Z taką urodą i fajnym charakterem szybko domek znajdzie! Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='eria']http://img534.imageshack.us/img534/5668/dsc0107eyq.jpg ale ona ma sylwetkę cudną! :) Z taką urodą i fajnym charakterem szybko domek znajdzie! niestety u ludzi dyskwalifikuje ją chyba wiek - miałam do tej pory JEDEN telefon, ale nic z tego nie będzie; jak była młoda olbrzymka Rosa z Olkusza to była w tych samych miejscach ogłaszana co Saga i było milion zakochanych - oczywiście dopiero po wstawieniu zdjęć obciętej bo w zarosniętej tez się nikt nie zakochał :mdleje: Quote
jambi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 a ja Ci mówie że ona jest młodsza!!! weź Ty sie przyjrzyj! to kobitka w pełni wieku! :) a na marginesie - boska jest, cudowna, mniamusna, prześliczna, słodka, fantastyczna, piękna, rewelacyjna.... http://img11.imageshack.us/img11/9418/dsc0117sh.jpg - kochana.... [quote name='lilo']tam chyba 78 metrów miało byc - przecież nikt nie przebiegnie 780 metrów przez płotki :) waszka da rade! po treningach z Sagą.... :evil_lol: a ja nawet tych 78 metrów chyba nie bardzo... no może jakby to było 7,8 metra... albo 0,78.... Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 no ja pisałam że wg mnie ona ma max 7 lat, ale wśród potencjalnych adoptujących to jest STARY pies... Quote
jambi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 to "potencjalni adoptujący" są ... niedoinformowani! 7 letni olbrzym to nie jest stary pies!!! te psy dojrzewają w wieku 3 lat - dopiero wtedy ich psychika wkracza w wiek dorosłości, potem nabierają doświadczenia, najlepszy okres z życia z olbrzymem w moim przypadku to okres od 6 lat! i tego sie będe trzymać ;) teraz Aron ma 13 lat, na dobrą sprawę, zaczął sie starzec dopiero rok temu, fakt, że teraz nie jest z nim najlepiej, ale 13 lat!!! Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 no niestety... nawet Brokat - minik 7 letni dla wielu był za stary :mdleje: Quote
jambi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 a minik to już zupelnie bez sensu :stupid: Mia ma ponad 9 lat, właściwie bliżej jej do 10 :) Balbina ma ponad 11 - a obie szaleją jak stuknięte szczyle :lol: Aron w tym wieku to przynajmniej był stateczny a one? zwłaszcza taka Mia - nieustanne szaleństwo - ona nie chodzi - ona biega, skacze, wszędzie jej pełno - ja Ci powiem szczerze, ja czekam dnia aż one chociaz troszeczke spoważnieją :lol: Quote
zerduszko Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 jambi napisał(a):a minik to już zupelnie bez sensu :stupid: Mia ma ponad 9 lat, właściwie bliżej jej do 10 :) Balbina ma ponad 11 - a obie szaleją jak stuknięte szczyle :lol: Aron w tym wieku to przynajmniej był stateczny a one? zwłaszcza taka Mia - nieustanne szaleństwo - ona nie chodzi - ona biega, skacze, wszędzie jej pełno - ja Ci powiem szczerze, ja czekam dnia aż one chociaz troszeczke spoważnieją :lol: To jest jakaś cecha wszystkich mianiaków? Moja Sadie lat >6, dalej się zachowuje jak kretyn, ludzie mnie zaczepiają ile ona ma miesięcy :lol: Liz ma >3 i zachowuje się jak matrona, aż Sadie jest zdegustowana, ze Liz z dnia an dzień statecznieje. Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 bo sznupki się cudnie starzeją - moja Luna też 9 lat na karku i fiu bździu w głowie :lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Czy ktoś z Was ma kaloszki, które są wygodne na spacery? Podzielcie się doświadczeniem :lol: masakraa - jak jest mokro to pomykam w przemoczonych adidaskach i już zasmarkana jestem oczywiście, albo w kaloszach, ale one są beznadziejne :cry: zdejmują mi skarpetki :lol: i bola nogi - łydki i śródstopia :roll: Quote
Recommended Posts