Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wieso']czarny jest wyjatkowo piekny, hm ma cos z rasowiaka ale jakiego to nie wiem....

ale to tylko dlatego że jest chudziuteńki i to mu nadaje takie rysy orientalne - odkarmimy i będzie dachowiec jak sie patrzy :D

[quote name='eria']http://img143.imageshack.us/img143/6484/dsc0089m.jpg
Już kiedyś pisałam,że zaglądam tu zwłaszcza dla zdjęć kotów:diabloti::loveu::loveu: i nadal będę się tego trzymać. To powyższe jest mistrzowskie ! :loveu:

:lol:

Posted

Napisał Fides79
jakie super kociaczki - słodziaczki :loveu:
a rudy cudny :-P

zapakować??? :grins:

tak, najlepiej z nadzieniem i na talerzu, dla F na sniadanko lub obiadek :cool3::diabloti:

Posted

szwędaliśmy się dziś po lesie bo na łąkach było za gorąco, jednak eksploracja leśnych duktów z moją orientacją w terenie nie jest najlepszym pomysłem :D no ale szczęśliwie udało się za każdym razem wrócić :D i z minixami i z Sagą - foty ma tylko Saga bo gnojki były 3 i na aparat już mi ręki brakło :D tzn one bez smyczy ganiały, ale jakbym musiała je łapać na smycze to by nie było jak trzymać aparatu, znalazłam w lesie coś w rodzaju grobu :mdleje: przy jednej z bocznych dróżek - deczko nieswojo mi się zrobiło :roll: muszę sąsiadów popytać co to za grób

Saguszka przed spacerek - radocha z twarożku :D