malawaszka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='wieso']czarny jest wyjatkowo piekny, hm ma cos z rasowiaka ale jakiego to nie wiem.... ale to tylko dlatego że jest chudziuteńki i to mu nadaje takie rysy orientalne - odkarmimy i będzie dachowiec jak sie patrzy :D [quote name='eria']http://img143.imageshack.us/img143/6484/dsc0089m.jpg Już kiedyś pisałam,że zaglądam tu zwłaszcza dla zdjęć kotów:diabloti::loveu::loveu: i nadal będę się tego trzymać. To powyższe jest mistrzowskie ! :loveu: :lol: Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 zerduszko napisał(a):Nie tucz mi go, nieeee :chainsaw: a Ty co? sadystka jaka? ja nie tuczę - jego trzeba odkarmić bo same kosteczki są! Quote
zerduszko Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ale taki chudy jest ładniejszy! A jak go odkarmisz, to co będzie z tego miał :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 zerduszko napisał(a):Ale taki chudy jest ładniejszy! A jak go odkarmisz, to co będzie z tego miał :evil_lol: siłę do biegania :grins: Quote
zerduszko Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 I niszczenia, mówię Ci ususz go - same plusy :D Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 zerduszko napisał(a):I niszczenia, mówię Ci ususz go - same plusy :D ususzę i sprzedam jako orienta :D za grubą kasę Quote
wieso Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 zerduszko napisał(a):Nie tucz mi go, nieeee :chainsaw: czy on juz zapakowyny dla Ciebie, zerduszko ? Quote
lilo Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 tam chyba 78 metrów miało byc - przecież nikt nie przebiegnie 780 metrów przez płotki :) Quote
AniaGucio Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='malawaszka'] A Ty znowu jakieś kociaki do domu przytargałaś?! W ilości 5 sztuk?? Quote
malawaszka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 AniaGucio napisał(a):A Ty znowu jakieś kociaki do domu przytargałaś?! W ilości 5 sztuk?? uhm :oops: Quote
zerduszko Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jakie znowu, ostatnie kociaki miała daaaaaaaaawno temu ;) Quote
Fides79 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Napisał Fides79 jakie super kociaczki - słodziaczki :loveu: a rudy cudny :-P zapakować??? :grins: tak, najlepiej z nadzieniem i na talerzu, dla F na sniadanko lub obiadek :cool3::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 szwędaliśmy się dziś po lesie bo na łąkach było za gorąco, jednak eksploracja leśnych duktów z moją orientacją w terenie nie jest najlepszym pomysłem :D no ale szczęśliwie udało się za każdym razem wrócić :D i z minixami i z Sagą - foty ma tylko Saga bo gnojki były 3 i na aparat już mi ręki brakło :D tzn one bez smyczy ganiały, ale jakbym musiała je łapać na smycze to by nie było jak trzymać aparatu, znalazłam w lesie coś w rodzaju grobu :mdleje: przy jednej z bocznych dróżek - deczko nieswojo mi się zrobiło :roll: muszę sąsiadów popytać co to za grób Saguszka przed spacerek - radocha z twarożku :D Quote
Recommended Posts