Elitesse Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 sliczna ona jest :loveu: wyglada jak papierowa mam nadzieje ze szybko znajdzie wspanialych wlascicieli Quote
Elitesse Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 malawaszka napisał(a):masakra kleszczowa!!!! psy zakropione a dziś z Luny wyjęłam 6!!!! kleszczy, z Sagi to samo, z Dropsa i Zuzi po 2, sama miałam jednego :mdleje: KOSZMAR!!!! żywcem nas jedzą obrzydliwi krwiopijcy!!! kropiłam ich EFIPRO i jedyna różnica to część kleszczy wychodzi jakby się ledwo trzymały, ale nie ratuje nas takie coś - one się mają w ogóle nie wbijać!!!! no to wszelkie psikacze i kropelki odpadaja - bo te srodki dzialaja na kleszcze juz wbite sproboj faktycznie kiltixa - u mnie nosil Lanc a dzialalo na cala reszte :) :) tylko ze ja nie moglam zniesc zapachu tej obrozy Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Elitesse napisał(a):sliczna ona jest :loveu: wyglada jak papierowa no bo ona ma tatuaż tylko nieczytelny - jutro jak ogolimy do sterylki brzuch to spróbuję też pachwinę podgolić - może coś się uda.... ale i tak nie robię sobie nadziei... Elitesse napisał(a):no to wszelkie psikacze i kropelki odpadaja - bo te srodki dzialaja na kleszcze juz wbite sproboj faktycznie kiltixa - u mnie nosil Lanc a dzialalo na cala reszte :) :) tylko ze ja nie moglam zniesc zapachu tej obrozy no własnie - mnie też ten zapach odstrasza... chyba jestem kleszczem :D Quote
Elitesse Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 malawaszka napisał(a): no własnie - mnie też ten zapach odstrasza... chyba jestem kleszczem :D biedny J. :evil_lol::evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 W Waszym wypadku to chyba rzeczywiście obroża.My straciliśmy czujność i u Leosia znaleźliśmy jednego już wbitego.Prawie mu w oko wlazł, pasożyt. Quote
AniaGucio Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Mój Gucio nosi obrożę i rzeczywiście działa, jedynie muszę pilnować, żeby nie zmokła podczas deszczu. Niestety, śmierdzi w całym mieszkaniu :( Quote
AniaGucio Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ciotki, wieczorem wystawię bazarek - fifty fifty na sznupki i Kaję - 7 miesięcznej suni. Liczę na Was ;) Quote
AniaGucio Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek - 50% ewentualnego dochodu z bazarku przeznaczam na sznupki :) http://www.dogomania.pl/threads/208165-CIUSZKI-BI%C5%BBU-MASKOTKI-I-INNE-na-SZNUPKI-i-KAJ%C4%98-do-5.06-22-59-!!-Zapraszam!!?p=16919904#post16919904 Quote
malawaszka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 cudny bazarek! ja dostałam dziś super rzeczy od Elitesse na sznupkowy bazarek - jutro postaram się go zmontować :lol: a tymczasem :) Quote
malawaszka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 kurcze Luna znowu do strzyżenia się kwalifikuje :lol: Quote
malawaszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 no ba! sznaucer dąbrowski czarno-srebrny :D Quote
lilo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Luna ma cudną tą brodę a Pepa to jak widmo jakieś - niby jest ale tak nie do końca :) Ile ona ma lat ? Malawaszko chciałam Cię przeprosic za ogłoszenia , obiecałam , kupiłam , zapłaciłam i... ogłoszeń nie ma. Już chyba z 2 tygodnie mineły i mi głupio bo sama nie mam ich kiedy zrobic. Hitoshi obiecała że dziś jutro będa gotowe. A mi głupio że to tyle trwa :( a psiaki nie mają ogłoszeń... Quote
malawaszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 lilo tak to jest niestety z bazarkami ogłoszeniowymi - ludzie za dużo przyjmują zamówień i potem nie wyrabiają... ja jak kupuję na bazarkach to tylko na nowych gdzie uda mi się zamówić jako pierwsza albo druga - a które psy mają wykupione teraz bo ja już się pogubiłam :lol: a Pepa i jej wiek to wielka niewiadoma - ze sto pewnie ma :loveu: nie ma jej dużo na zdjęciach bo ona na dalekie spacery na łąki nie chodzi z nami - nie ma siły tyle i jak się wybierze to potem muszę ją nieść - czasami jak chce iść to pewnie, że jej nie zabraniam, ale przeważnie zostaje na tarasie i czeka aż wrócimy Quote
jambi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Boże jakie cuda....... spłakałam się........... Jezusicku, żeby tak Birman skończył tak jak Drops!!!!! [quote name='malawaszka'] jakem Matka Kwoka - pękam z dumy :D Quote
lilo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Malawaszko napewno ma Pysio , Puszczyk zamówiony i jeszcze jeden - zaraz poszukam kto- chyba średniak. Najlepsze bazarki ogłoszeniowe robi Ziutka - rewelacyjnie szybko zrealizowane zamówienia. No teraz już muszę poczekac ale nastepne tak zrobie jak Ty mówisz- tylko na początku bazarku bo szkoda że psiaki czekały. Metamorfozy sa mega wspaniałe!! Quote
zerduszko Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 jambi napisał(a):Boże jakie cuda....... spłakałam się........... Jezusicku, żeby tak Birman skończył tak jak Drops!!!!! W sensie, że u Waszki na wiecznym wywczasie? ;) Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 no zdjecia bomba wszystkich psowatych ale mala panieneczka ludzka rosnie jak na drozdzach !!!! i jaka radosna jest piekne masz te siostrzenice a wszystkie sznupy masz przeszczesliwe Quote
jambi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 zerduszko napisał(a):W sensie, że u Waszki na wiecznym wywczasie? ;) nieee, w sensie, żeby trafił do takiego samego domu jak Drops ma u Waszki :) Quote
wilczy zew Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 zerduszko napisał(a):Takiego drugiego nie ma :lol: to niby u nas sznaucek ma źle :mad: Quote
zerduszko Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A skąd to ja mam wiedzieć, Waszkę już zwizytowałam :lol: Quote
Recommended Posts