Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
masakra kleszczowa!!!! psy zakropione a dziś z Luny wyjęłam 6!!!! kleszczy, z Sagi to samo, z Dropsa i Zuzi po 2, sama miałam jednego :mdleje: KOSZMAR!!!! żywcem nas jedzą obrzydliwi krwiopijcy!!! kropiłam ich EFIPRO i jedyna różnica to część kleszczy wychodzi jakby się ledwo trzymały, ale nie ratuje nas takie coś - one się mają w ogóle nie wbijać!!!!

no to wszelkie psikacze i kropelki odpadaja - bo te srodki dzialaja na kleszcze juz wbite

sproboj faktycznie kiltixa - u mnie nosil Lanc a dzialalo na cala reszte :) :)

tylko ze ja nie moglam zniesc zapachu tej obrozy

Posted

Elitesse napisał(a):
sliczna ona jest :loveu: wyglada jak papierowa

no bo ona ma tatuaż tylko nieczytelny - jutro jak ogolimy do sterylki brzuch to spróbuję też pachwinę podgolić - może coś się uda.... ale i tak nie robię sobie nadziei...

Elitesse napisał(a):
no to wszelkie psikacze i kropelki odpadaja - bo te srodki dzialaja na kleszcze juz wbite

sproboj faktycznie kiltixa - u mnie nosil Lanc a dzialalo na cala reszte :) :)

tylko ze ja nie moglam zniesc zapachu tej obrozy

no własnie - mnie też ten zapach odstrasza... chyba jestem kleszczem :D

Posted

W Waszym wypadku to chyba rzeczywiście obroża.My straciliśmy czujność i u Leosia znaleźliśmy jednego już wbitego.Prawie mu w oko wlazł, pasożyt.

Posted

Luna ma cudną tą brodę a Pepa to jak widmo jakieś - niby jest ale tak nie do końca :) Ile ona ma lat ?

Malawaszko chciałam Cię przeprosic za ogłoszenia , obiecałam , kupiłam , zapłaciłam i... ogłoszeń nie ma. Już chyba z 2 tygodnie mineły i mi głupio bo sama nie mam ich kiedy zrobic. Hitoshi obiecała że dziś jutro będa gotowe. A mi głupio że to tyle trwa :( a psiaki nie mają ogłoszeń...

Posted

lilo tak to jest niestety z bazarkami ogłoszeniowymi - ludzie za dużo przyjmują zamówień i potem nie wyrabiają... ja jak kupuję na bazarkach to tylko na nowych gdzie uda mi się zamówić jako pierwsza albo druga - a które psy mają wykupione teraz bo ja już się pogubiłam :lol:

a Pepa i jej wiek to wielka niewiadoma - ze sto pewnie ma :loveu: nie ma jej dużo na zdjęciach bo ona na dalekie spacery na łąki nie chodzi z nami - nie ma siły tyle i jak się wybierze to potem muszę ją nieść - czasami jak chce iść to pewnie, że jej nie zabraniam, ale przeważnie zostaje na tarasie i czeka aż wrócimy

Posted

Boże jakie cuda....... spłakałam się........... Jezusicku, żeby tak Birman skończył tak jak Drops!!!!!

[quote name='malawaszka'] jakem Matka Kwoka - pękam z dumy :D

Posted

Malawaszko napewno ma Pysio , Puszczyk zamówiony i jeszcze jeden - zaraz poszukam kto- chyba średniak. Najlepsze bazarki ogłoszeniowe robi Ziutka - rewelacyjnie szybko zrealizowane zamówienia. No teraz już muszę poczekac ale nastepne tak zrobie jak Ty mówisz- tylko na początku bazarku bo szkoda że psiaki czekały.

Metamorfozy sa mega wspaniałe!!

Posted

no zdjecia bomba wszystkich psowatych ale mala panieneczka ludzka rosnie jak na drozdzach !!!!
i jaka radosna jest piekne masz te siostrzenice

a wszystkie sznupy masz przeszczesliwe

Posted

zerduszko napisał(a):
W sensie, że u Waszki na wiecznym wywczasie? ;)

nieee, w sensie, żeby trafił do takiego samego domu jak Drops ma u Waszki :)