malawaszka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='zerduszko']Czemu mi to robisz :placz: :diabloti: a moje kochane chłopaki będą w niedzielę promować adopcje i to, że warto dojrzeć pięknego i fajnego psa w kupce brzydkiego futra, w Krakowie na Marszu Azylanta :loveu: jakem Matka Kwoka - pękam z dumy :D Quote
malawaszka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 wieso napisał(a):no to ja swojego tez spakuje i na ksiezyc :)...hi hi,hi....dwoch to bedzie taniej....:) Saththa napisał(a): Dorzuce Wam ejszcze mojego na 3 podzielimy koszty :evil_lol: hahaha trafiło na podatny grunt widzę :D Quote
Saththa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha trafiło na podatny grunt widzę :D Tak ;) A meteamorfozy super;) Quote
WATACHA Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dołączymy mojego i będą mogli sobie w pokera zagrać :) Quote
Saththa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 WATACHA napisał(a):Dołączymy mojego i będą mogli sobie w pokera zagrać :) Zaraz zaraz ja mojego nie wysyłam w celach rozrywkowych :evil_lol: Quote
wieso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 moj nie gra w pokera.....a w jakim celu chcesz wyslac....bo ja jak najdalej czyli ksiezyc a co potem to mi wsio rawno :) Quote
wieso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Saththa napisał(a):karnych ;] o a to co innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 wieso napisał(a):o a to co innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No troszku :lol: nie zasłuzył na pokera :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 wieso napisał(a):moj nie gra w pokera.....a w jakim celu chcesz wyslac....bo ja jak najdalej czyli ksiezyc a co potem to mi wsio rawno :) Saththa napisał(a):karnych ;] AMEN :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 masakra kleszczowa!!!! psy zakropione a dziś z Luny wyjęłam 6!!!! kleszczy, z Sagi to samo, z Dropsa i Zuzi po 2, sama miałam jednego :mdleje: KOSZMAR!!!! żywcem nas jedzą obrzydliwi krwiopijcy!!! kropiłam ich EFIPRO i jedyna różnica to część kleszczy wychodzi jakby się ledwo trzymały, ale nie ratuje nas takie coś - one się mają w ogóle nie wbijać!!!! tu troche widać jak Zuzia nie skacze tylko się wciąga na stopień Quote
Saththa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Alez one radosne!! Wszystkie włacznie z Tą Błękitną;) a kleszczy współczuje. my w tym roku nie złapaliśmy jezcze tf u tfu Quote
Fides79 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 http://img59.imageshack.us/img59/1307/dsc0136ao.jpg hi hi hi jakie inspektory :lol: a kleszcze są wszędzie, F wyciagalam kolejnego :shake: i pilnuje, zeby nie włazil za bardzo w trawy i las Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Inspekcja Nadzoru Budowlanego :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Super foty! A kleszcze.... Tragedia.... Jetsan miał tylko 2 w swoim życiu i ten drugi zaraził go babeszjozą.... Teraz ma obrożę kitlix i nic nie chwycił :D Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ja chyba się w końcu przełamię i spróbuję z tą obrożą bo to jest niemożliwe - Lunie się tak obrzydliwie powbijały w tą delikatną skórę wewnątrz uda :( a szczyt szczytów to jest jak na jednym opitym siedzi taki mały gnój wbity! one nawet z siebie nawzajem wysysają - co za obrzydliwe stworzenia... :shock: no to trochę Sagusi bo troszkę czasu razem spędzamy więc też tu musi być :loveu: przymierzalnia była - to obroża, którą WATACHA dla Gucia przysłała - musiałam na maxa zmniejszyć bo taka duża :lol: ale śliczna! Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 i szele, które kupiłam od Naklejki - też super są :-D :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 malawaszka napisał(a): a szczyt szczytów to jest jak na jednym opitym siedzi taki mały gnój wbity! one nawet z siebie nawzajem wysysają - co za obrzydliwe stworzenia... :shock: tego jeszcze nie widziałam :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 wilczy zew napisał(a):tego jeszcze nie widziałam :crazyeye: no ja niestety już sporo razy - na takim szarym napompowanym siedzi taki malutki gnojek ciemny brrrrrrrrr Quote
Recommended Posts