Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Czemu mi to robisz :placz:

:diabloti:

a moje kochane chłopaki będą w niedzielę promować adopcje i to, że warto dojrzeć pięknego i fajnego psa w kupce brzydkiego futra, w Krakowie na Marszu Azylanta :loveu: jakem Matka Kwoka - pękam z dumy :D

Posted

wieso napisał(a):
no to ja swojego tez spakuje i na ksiezyc :)...hi hi,hi....dwoch to bedzie taniej....:)

Saththa napisał(a):

Dorzuce Wam ejszcze mojego na 3 podzielimy koszty :evil_lol:

hahaha trafiło na podatny grunt widzę :D

Posted

wieso napisał(a):
moj nie gra w pokera.....a w jakim celu chcesz wyslac....bo ja jak najdalej czyli ksiezyc a co potem to mi wsio rawno :)

Saththa napisał(a):
karnych ;]

AMEN :evil_lol:

Posted

masakra kleszczowa!!!! psy zakropione a dziś z Luny wyjęłam 6!!!! kleszczy, z Sagi to samo, z Dropsa i Zuzi po 2, sama miałam jednego :mdleje: KOSZMAR!!!! żywcem nas jedzą obrzydliwi krwiopijcy!!! kropiłam ich EFIPRO i jedyna różnica to część kleszczy wychodzi jakby się ledwo trzymały, ale nie ratuje nas takie coś - one się mają w ogóle nie wbijać!!!!

tu troche widać jak Zuzia nie skacze tylko się wciąga na stopień

Posted

ja chyba się w końcu przełamię i spróbuję z tą obrożą bo to jest niemożliwe - Lunie się tak obrzydliwie powbijały w tą delikatną skórę wewnątrz uda :( a szczyt szczytów to jest jak na jednym opitym siedzi taki mały gnój wbity! one nawet z siebie nawzajem wysysają - co za obrzydliwe stworzenia... :shock:

no to trochę Sagusi bo troszkę czasu razem spędzamy więc też tu musi być :loveu:

przymierzalnia była - to obroża, którą WATACHA dla Gucia przysłała - musiałam na maxa zmniejszyć bo taka duża :lol: ale śliczna!

Posted

malawaszka napisał(a):
a szczyt szczytów to jest jak na jednym opitym siedzi taki mały gnój wbity! one nawet z siebie nawzajem wysysają - co za obrzydliwe stworzenia... :shock:

tego jeszcze nie widziałam :crazyeye: