jambi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):Drops korzysta, że ma mnie więcej dla siebie :lol: nie rozpacza - psy to egoiści :D dzieło Pepy :evil_lol: acha... ok... a J. ? Pepa zdolniacha... a myślałam, że ona ... no wiesz... zęby.... w tym wieku..... nie, no, ale miszczostwo świata .... Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 J oglądał zdjęcia Brokata z łezką w oku i uśmiechem na facjacie - ale czy korzysta się, że ma mnie wiecej dla siebie? :hmmmm: Quote
Grosziwo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):no wiesz? postarałabyś się troszkę :D Staram się ! Pepulę rozróżniam :p i koty też, tzn. że to koty są :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Grosziwo napisał(a):Staram się ! Pepulę rozróżniam :p i koty też, tzn. że to koty są :evil_lol: koty czują się urażone :obrazic: one są MEGA różne! i są tylko 3 :errrr: Quote
Grosziwo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):koty czują się urażone :obrazic: one są MEGA różne! i są tylko 3 :errrr: Masz trzy koty ??????? A ja myślałam, że tylko Fifkę , narzeczoną Maćka :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 no to teraz już całkiem koty odwracają się tyłem i strzelają focha :shake: Fifka Joga i Dzikus vel Pudzian z tyłu i sam Dzikus Quote
Grosziwo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img546.imageshack.us/img546/1115/dsc0029dm.jpg No jak mogłam zapomnieć, przecież to te modele , na których trenujesz make-upa :diabloti: Kociaste nie gniewajcie się, ja stara i sklerotyczna już jestem :evil_lol: Quote
jambi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):J oglądał zdjęcia Brokata z łezką w oku i uśmiechem na facjacie - ale czy korzysta się, że ma mnie wiecej dla siebie? :hmmmm: no i było sie pozbywac Brokata? :roll: malawaszka napisał(a):koty czują się urażone :obrazic: one są MEGA różne! i są tylko 3 :errrr: :eek2: co zrobiłaś z resztą kotów? :lmaa: Quote
malawaszka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 jambi napisał(a):no i było sie pozbywac Brokata? :roll: Brokatek ma lepiej w nowym domu niż u mnie, a ja czekam na znak sygnał i pędzę po nową sznupinkę z łysą dupką :( :eek2: co zrobiłaś z resztą kotów? :lmaa: przerobiłam na kotlety :diabloti: Quote
zerduszko Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Waszka też chce mieć u siebie wątek kulinarny, nie tylko qpy i qoy ;) Quote
Fides79 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):no to teraz już całkiem koty odwracają się tyłem i strzelają focha :shake: hmm a komu strzelają, komu?? :evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 malawaszka napisał(a):przerobiłam na kotlety :diabloti: Już taka bida u Was?Może Wam coś podesłać?Chleb i smalec ;)? Quote
Katerinas Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/534/dsc0220kvx.jpg wow! wow! :crazyeye: To bobry? .... eee .... czy Twoje stadko tak to drzewo załatwiło? ;) :lol: http://img821.imageshack.us/img821/4383/dsc0255o.jpg Księżycowy krajobraz boski :lol: ... Myślisz, że to ludziska tak to drzewo załatwili? hmmm..... Koty poszły na kotlety? Znaczy się kotlecina w domu na święta była? ;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 to już wolę temat o kupach :D aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje: a miałam jechać teraz po sznupcię ale nie zdażyłabym do lekarza więc pojadę później :cry: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 malawaszka napisał(a):to już wolę temat o kupach :D aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje: a miałam jechać teraz po sznupcię ale nie zdażyłabym do lekarza więc pojadę później :cry: łoj to współczuję! Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 malawaszka napisał(a):aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: : To weekend musiał być udany :D Quote
jambi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 malawaszka napisał(a):to już wolę temat o kupach :D aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje: skoro tak, to może to i lepiej, że Brokat juz w Nowym domu ... :cool3: Quote
weszka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 W temacie pęcherza - walczyłam dzielnie w święta i wygrałam dusząc w zarodku coś co zamierzało się rozwinąć :multi: Tak więc trzymam kciuki i za twoją walkę! Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Z koop się na sioo przerzuciły, ciągle o jednym :lol: Quote
WATACHA Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Uuuuuuuuuu to chyba bolesne.Ja mam czasami tak, że mi się siusiać ciągle chce.Ale wtedy piję herbatki ziołowe, albo żurawinową i przechodzi za jakiś czas. Quote
lilo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Watacha dobrze gada - żurawinę trzeba jeśc bo dobra na takie zapalenia - no i ważne żeby przed figlami z TZ-tem siku zrobic a po wziąśc prysznic. Przepraszam że to tak dosłownie napisałam :) Quote
Recommended Posts