Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Drops korzysta, że ma mnie więcej dla siebie :lol: nie rozpacza - psy to egoiści :D
dzieło Pepy :evil_lol:

acha... ok... a J. ?

Pepa zdolniacha... a myślałam, że ona ... no wiesz... zęby.... w tym wieku..... nie, no, ale miszczostwo świata ....

Posted

malawaszka napisał(a):
koty czują się urażone :obrazic: one są MEGA różne! i są tylko 3 :errrr:

Masz trzy koty ??????? A ja myślałam, że tylko Fifkę , narzeczoną Maćka :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
J oglądał zdjęcia Brokata z łezką w oku i uśmiechem na facjacie - ale czy korzysta się, że ma mnie wiecej dla siebie? :hmmmm:

no i było sie pozbywac Brokata? :roll:

malawaszka napisał(a):
koty czują się urażone :obrazic: one są MEGA różne! i są tylko 3 :errrr:

:eek2: co zrobiłaś z resztą kotów? :lmaa:

Posted

jambi napisał(a):
no i było sie pozbywac Brokata? :roll:

Brokatek ma lepiej w nowym domu niż u mnie, a ja czekam na znak sygnał i pędzę po nową sznupinkę z łysą dupką :(

:eek2: co zrobiłaś z resztą kotów? :lmaa:

przerobiłam na kotlety :diabloti:

Posted

to już wolę temat o kupach :D

aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje: a miałam jechać teraz po sznupcię ale nie zdażyłabym do lekarza więc pojadę później :cry:

Posted

malawaszka napisał(a):

aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje: a miałam jechać teraz po sznupcię ale nie zdażyłabym do lekarza więc pojadę później :cry:

łoj to współczuję!

Posted

malawaszka napisał(a):

aaa muszę iść do lekarza - mam zapalenie pęcherza :cry: dopiero wyleczyłam Fifkę z tegoż a tu trach i ja :shock: jesteśmy jak jeden organizm :mdleje:

skoro tak, to może to i lepiej, że Brokat juz w Nowym domu ... :cool3:

Posted

W temacie pęcherza - walczyłam dzielnie w święta i wygrałam dusząc w zarodku coś co zamierzało się rozwinąć :multi: Tak więc trzymam kciuki i za twoją walkę!

Posted

Uuuuuuuuuu to chyba bolesne.Ja mam czasami tak, że mi się siusiać ciągle chce.Ale wtedy piję herbatki ziołowe, albo żurawinową i przechodzi za jakiś czas.

Posted

Watacha dobrze gada - żurawinę trzeba jeśc bo dobra na takie zapalenia - no i ważne żeby przed figlami z TZ-tem siku zrobic a po wziąśc prysznic. Przepraszam że to tak dosłownie napisałam :)