malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 lilo napisał(a):ale to psi placek ?? Brokatowy... nie nie - to placek z pieca - na słodko z truskawkami :roflt: Quote
lilo Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 coś tu laski bredzicie - skąd placek z truskawkami znienacka wziął się na łące ?? Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 lilo napisał(a):coś tu laski bredzicie - skąd placek z truskawkami znienacka wziął się na łące ?? Wzieli przekąskę do szampana...:hmmmm: Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Saththa napisał(a):Wzieli przekąskę do szampana...:hmmmm: dokładnie tak! jako Perfekcyjna Pani Domu upiekłam i zabrałam w koszyczku na romantyczną randkę z szampanem :D Quote
lilo Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 aha to juz wiem wszystko , szampana wypili a potem uprawiajac namiętny sex wtoczyli się do placka z truskawkami , co zaowocowało odnalezieniem potomka w kapuście gdzie z premedytacją podrzuciła go para bocianów :) Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 lilo napisał(a):aha to juz wiem wszystko , szampana wypili a potem uprawiajac namiętny sex wtoczyli się do placka z truskawkami , co zaowocowało odnalezieniem potomka w kapuście gdzie z premedytacją podrzuciła go para bocianów :) piękna romantyczna historia :roflt: Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 lilo napisał(a):aha to juz wiem wszystko , szampana wypili a potem uprawiajac namiętny sex wtoczyli się do placka z truskawkami , co zaowocowało odnalezieniem potomka w kapuście gdzie z premedytacją podrzuciła go para bocianów :) A marchewka?:) Quote
lilo Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 to przerasta moje pojmowanie świata ... marchewka... Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 hahaha za marchewkę dziękujemy bo potem mi nikt nie uwierzy, że to mojego TZ :roflt: Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 lilo napisał(a):to przerasta moje pojmowanie świata ... marchewka... Przepraszam :roflt::roflt::roflt::roflt: :D malawaszka napisał(a):hahaha za marchewkę dziękujemy bo potem mi nikt nie uwierzy, że to mojego TZ :roflt: No dobra nich Ci bedzie :roflt: :) Quote
jambi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :roflt: buahahahahahahahahahaaa..... lilo napisał(a):aha to juz wiem wszystko , szampana wypili a potem uprawiajac namiętny sex wtoczyli się do placka z truskawkami , co zaowocowało odnalezieniem potomka w kapuście gdzie z premedytacją podrzuciła go para bocianów :) miszczuniu! rozwaliłaś mnie... :roflt: Saththa napisał(a):A marchewka?:) a marchewka była na zapas, jakby się okazało, że romantyczny kochanek akurat przebywa na diecie :grins: malawaszka napisał(a):hahaha za marchewkę dziękujemy bo potem mi nikt nie uwierzy, że to mojego TZ :roflt: :roflt: :roflt: o ja pitole... drugi raz w ciągu 3 minut oplułam monitor.... Quote
WATACHA Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dziewczyny może wspólnymi siłami jakiś romans napiszcie :)? Quote
lilo Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 WATACHA napisał(a):Dziewczyny może wspólnymi siłami jakiś romans napiszcie :)? taaaa chyba dla fauny i flory....:) Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 WATACHA napisał(a):Dziewczyny może wspólnymi siłami jakiś romans napiszcie :)? hahahha chyba się boje :lol: Quote
Erhan Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dobra, teraz po tych miłosnych uniesieniach Malawaszka pięknie nam tu opisze ostatnie obserwacje poczynione podczas wypróżniania się Brokata, ze szczególnym uwzględnieniem częstotliwości wypróżniania, konsystencji kału, promienia rozbryzgu w przypadku wypróżnień bryzganych itp. :diabloti: :D Quote
jambi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ... a jakby waszka zawiodła to ja ją moge zastąpić :diabloti: po dzisiejszej nocy posiadam duże doswiadczenie w tej kwestii, myślę nawet że towarzysz mych nocnych eskapad dorównuje mistrzom jeśli chodzi o częstotliwość,konsystencję, promień rozbryzgu ... no tu pewnie ich nawet przewyższa.... Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Erhan napisał(a):Dobra, teraz po tych miłosnych uniesieniach Malawaszka pięknie nam tu opisze ostatnie obserwacje poczynione podczas wypróżniania się Brokata, ze szczególnym uwzględnieniem częstotliwości wypróżniania, konsystencji kału, promienia rozbryzgu w przypadku wypróżnień bryzganych itp. :diabloti: :D to u Brokata na wątku jambi napisał(a):... a jakby waszka zawiodła to ja ją moge zastąpić :diabloti: po dzisiejszej nocy posiadam duże doswiadczenie w tej kwestii, myślę nawet że towarzysz mych nocnych eskapad dorównuje mistrzom jeśli chodzi o częstotliwość,konsystencję, promień rozbryzgu ... no tu pewnie ich nawet przewyższa.... a TO na wątku Klanu Czarnych!!!!!! :D Quote
AniaGucio Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wszystko na tym wątku sprowadza się do kupy :lol: Małąwasiu, a może Brokatowi trzeba kupić karmę dla alergików?? Mój Gucek też miał problemy, ale odkąd szamie karmę dla alergików, wszystko wróciło do normy. Niestety, mięsko czy przysmaki dostaje teraz od święta... no ale co zrobić. Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 AniaGucio napisał(a):Wszystko na tym wątku sprowadza się do kupy :lol: Małąwasiu, a może Brokatowi trzeba kupić karmę dla alergików?? Mój Gucek też miał problemy, ale odkąd szamie karmę dla alergików, wszystko wróciło do normy. Niestety, mięsko czy przysmaki dostaje teraz od święta... no ale co zrobić. wszystko jest na wątku Brokata ;) je karmę RC Gastro Intestinal Quote
Cola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 trochę pocofałam stron, ale nie sposób nadrobić zaległości :roll: :evil_lol: ...a jeśli chodzi o bociany, to najlepsze są te czarne :diabloti: w 2009 taki jeden przeleciał nad moją głową dwa razy i....9 miechów później podrzucił mi różowego "glutka" ....Waszka szukaj CZARNYCH bocianów :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tak sobie myślę, że Drops będzie tęsknił za Brokatkiem ... Quote
malawaszka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 AnkaG napisał(a):Tak sobie myślę, że Drops będzie tęsknił za Brokatkiem ... no to nieuniknione bo zgrany team stworzyli, ale tak samo jak świetnie się bawił z Iwką, tak samo jak Luna świetnie się bawiła z Marcysiem, itd.... zaraz będzie następny ;) Quote
malawaszka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 zerduszko napisał(a):Zawsze możesz wydać dwupak :) myślałam o tym :lol: Quote
Recommended Posts