Saththa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dropsik od doopy strony http://img593.imageshack.us/img593/6500/dsc0005cz.jpg całkiem ładnie wygląda :D Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dropsik to mój ulubieniec, nie wiedzieć czemu ;).Mój Leo choćbym co dzień go czesała to i tak za pięć minut jest poczochrany.A wczoraj jedna pani podobno jego brodą się zachwycała ha,ha,ha.Może nie wzięła okularów :) Quote
eria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wczoraj w Bytomiu widziałam sobowtóra Pepy ! Identyczny, nawet obcięty tak samo jak to bywa Pepa, z uszami rozwianymi ! Tylko foty nie zrobiłam bo to przejazdem... Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='eria']Wczoraj w Bytomiu widziałam sobowtóra Pepy ! Identyczny, nawet obcięty tak samo jak to bywa Pepa, z uszami rozwianymi ! Tylko foty nie zrobiłam bo to przejazdem...[/QUOTE] łooo to więcej jest takich cudaków? :lol: szkoda, że nie masz fotki! u nas zima :shock: od popołudnia sypie, na szczęście mrozu nie ma to się prawie od razu topi, ale jest obrzydliwie :shake: dziś ganiałam dzikusa Pudziana, który wyszedł na dwór jak lał deszcz i po 4 minutach wrócił na taras z sójką z ryju :angryy: :mad: nie wiem jakim cudem tak szybko upolowała takiego ptaka dużego - może była sójka ranna albo młoda (choć nie wiem czy już są młode sójki?) - w każdym razie jak zobaczyłam że sójka żyje to dawaj za kotem w deszczu, w klapkach i bluzie :angryy: udało mi się kocisko złapać jak wypuściła sójkę i sójka uciekła - ale nie wiem czy przeżyje - zaniosłam kota do domu i szukałam ptaka, ale nie znalazłam, zanim zaniosłam kota to widziałam, ze dość dużo piór straciła kurde głupi kot no... oczywiście cały dzień kombinuje jak się wydostać i szukać ofiary, ale nie ma - dziś kara i więzienie:roll: Quote
zerduszko Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Znęcasz się nad kotem, nie pozwalasz zaspokoić naturalnych instynktów :lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='zerduszko']Znęcasz się nad kotem, nie pozwalasz zaspokoić naturalnych instynktów :lol:[/QUOTE] kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj Quote
Saththa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='malawaszka'] Napisał zerduszko Znęcasz się nad kotem, nie pozwalasz zaspokoić naturalnych instynktów :lol: kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj I do tego każesz sie ograniczac;) Ale w sumie się nie dziwie;) Quote
zerduszko Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='malawaszka']kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj[/QUOTE] Do myszy, a z worka pewnie karmisz ptakiem ;) Dajesz ptaka, to i na ptaki poluje :D Ale ma to też dobre strony, bo Ciebie na spaniu nie zagryzą ;) Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 to nie wiem jak ten kot tak szybko upolował dorosłą sójkę - może była już ranna albo coś... :niewiem: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='wilczy zew']Może taki dobry?[/QUOTE] jakoś mi to do Dzikusa nie pasuje - to narwana kocia młodzież - no ale może jej nie doceniam :roll: Quote
anetta Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Miałam już się pytać ile masz sztuk futer na stanie, ale widzę że doszło jedno. Fajniutka ta Zuzia :loveu::loveu: Podobna do Luny z koloru. Ale modele :loveu: Pudzian nie dobry, a fe! :mad: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='anetta']Miałam już się pytać ile masz sztuk futer na stanie, ale widzę że doszło jedno. Fajniutka ta Zuzia :loveu::loveu: Podobna do Luny z koloru. [/QUOTE] Zuzia z daleka wygląda jak czarno-srebrna, ale na grzbiecie ma włosy jak pieprzak :niewiem : co ona jest :lol: piesek :lol: Quote
AnkaG Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie piesek tylko suczka :) Foty super - ale uchole mają obydwoje śmiszne :) Quote
jambi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zuzka jest fantastycznie-fenomenalnie-niesamowicie cudna!!!!! ... tylko się zastanawiam cały czas, kto jej tak te uszy spier........ chodzi mi nie o Twoje strzyęnie bynajmniej, tylko o te nacięcia na uchach... aaa.... dlaczego Ty nie dbasz o tego swojego psa? http://img59.imageshack.us/img59/9761/dsc0006ek.jpg jakas ta broda taka.... zaniedbana :diabloti: :roflt: Quote
Tekla64 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ooo jaka cudna sesja , portreciki sa piekne piesy na nich to inna bajka same w sobie sa ... no sa piekne ale tak cudnie ci zapozowaly naprawde jestem az wkurzona ze moje maja wszystkie moje wysilki w d... a mnie z kamera to juz calkiem koty.... no to sa koty a sojka musiala byc jakas zwazona moze juz stara byla i malo uwazna lebo juz wczesniej ranna bo rzeczywiscie malo kiedy tak duze ptaki sie im trafiaja z czasem przejdzie mu ochota na takie polowania i w koncu przy karmieniu ograniczy sie do latwiejszej mysiej zabawy Quote
lilo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 zdjęcia są super , faktycznie wyglądaja jak stare dobre małżeństwo - ona taka zadbana , elegancka , uszy postawione a on jakby dopiero z roboty wrócił :) widac że chłopak nie jest metroseksualny :) Quote
jambi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='lilo']zdjęcia są super , faktycznie wyglądaja jak stare dobre małżeństwo - ona taka zadbana , elegancka , uszy postawione a on jakby dopiero z roboty wrócił :) widac że chłopak nie jest metroseksualny :)[/QUOTE] no, a zobacz jak ona go pod pantoflem trzyma, chłopak wyraźnie boi sie wychylić... jak stare dobre małżeństwo :) Quote
malawaszka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 rzeczywiście "dobre" haha :lol: zapraszamy - ostatni dzień głosowania w foto bazarku wiosennym http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-)?p=16801354&viewfull=1#post16801354 Quote
lilo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ciotki jednym głosem przegrywamy tzn. Malawaszka przegrywa :) trzeba się zmobilizowac !! zaprosic kogo sie da Quote
Recommended Posts