Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dropsik to mój ulubieniec, nie wiedzieć czemu ;).Mój Leo choćbym co dzień go czesała to i tak za pięć minut jest poczochrany.A wczoraj jedna pani podobno jego brodą się zachwycała ha,ha,ha.Może nie wzięła okularów :)

Posted

Wczoraj w Bytomiu widziałam sobowtóra Pepy ! Identyczny, nawet obcięty tak samo jak to bywa Pepa, z uszami rozwianymi ! Tylko foty nie zrobiłam bo to przejazdem...

Posted

[quote name='eria']Wczoraj w Bytomiu widziałam sobowtóra Pepy ! Identyczny, nawet obcięty tak samo jak to bywa Pepa, z uszami rozwianymi ! Tylko foty nie zrobiłam bo to przejazdem...[/QUOTE]

łooo to więcej jest takich cudaków? :lol: szkoda, że nie masz fotki!

u nas zima :shock: od popołudnia sypie, na szczęście mrozu nie ma to się prawie od razu topi, ale jest obrzydliwie :shake:

dziś ganiałam dzikusa Pudziana, który wyszedł na dwór jak lał deszcz i po 4 minutach wrócił na taras z sójką z ryju :angryy: :mad: nie wiem jakim cudem tak szybko upolowała takiego ptaka dużego - może była sójka ranna albo młoda (choć nie wiem czy już są młode sójki?) - w każdym razie jak zobaczyłam że sójka żyje to dawaj za kotem w deszczu, w klapkach i bluzie :angryy: udało mi się kocisko złapać jak wypuściła sójkę i sójka uciekła - ale nie wiem czy przeżyje - zaniosłam kota do domu i szukałam ptaka, ale nie znalazłam, zanim zaniosłam kota to widziałam, ze dość dużo piór straciła kurde głupi kot no... oczywiście cały dzień kombinuje jak się wydostać i szukać ofiary, ale nie ma - dziś kara i więzienie:roll:

Posted

[quote name='zerduszko']Znęcasz się nad kotem, nie pozwalasz zaspokoić naturalnych instynktów :lol:[/QUOTE]

kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj

Posted

[quote name='malawaszka']

Napisał zerduszko
Znęcasz się nad kotem, nie pozwalasz zaspokoić naturalnych instynktów :lol:
kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj

I do tego każesz sie ograniczac;)

Ale w sumie się nie dziwie;)

Posted

[quote name='malawaszka']kurde niech się do myszy ogranicza :shock: już mi raz zarzygała dom po nażarciu się piór :mdleje: fuj fuj fuj[/QUOTE]
Do myszy, a z worka pewnie karmisz ptakiem ;) Dajesz ptaka, to i na ptaki poluje :D Ale ma to też dobre strony, bo Ciebie na spaniu nie zagryzą ;)

Posted

Miałam już się pytać ile masz sztuk futer na stanie, ale widzę że doszło jedno. Fajniutka ta Zuzia :loveu::loveu: Podobna do Luny z koloru.

Ale modele :loveu: Pudzian nie dobry, a fe! :mad:

Posted

[quote name='anetta']Miałam już się pytać ile masz sztuk futer na stanie, ale widzę że doszło jedno. Fajniutka ta Zuzia :loveu::loveu: Podobna do Luny z koloru.
[/QUOTE]

Zuzia z daleka wygląda jak czarno-srebrna, ale na grzbiecie ma włosy jak pieprzak :niewiem : co ona jest :lol: piesek :lol:

Posted

ooo jaka cudna sesja , portreciki sa piekne
piesy na nich to inna bajka same w sobie sa ... no sa piekne ale tak cudnie ci zapozowaly naprawde jestem az wkurzona ze moje maja wszystkie moje wysilki w d... a mnie z kamera to juz calkiem

koty.... no to sa koty a sojka musiala byc jakas zwazona moze juz stara byla i malo uwazna lebo juz wczesniej ranna bo rzeczywiscie malo kiedy tak duze ptaki sie im trafiaja
z czasem przejdzie mu ochota na takie polowania i w koncu przy karmieniu ograniczy sie do latwiejszej mysiej zabawy

Posted

zdjęcia są super , faktycznie wyglądaja jak stare dobre małżeństwo - ona taka zadbana , elegancka , uszy postawione a on jakby dopiero z roboty wrócił :) widac że chłopak nie jest metroseksualny :)

Posted

[quote name='lilo']zdjęcia są super , faktycznie wyglądaja jak stare dobre małżeństwo - ona taka zadbana , elegancka , uszy postawione a on jakby dopiero z roboty wrócił :) widac że chłopak nie jest metroseksualny :)[/QUOTE]

no, a zobacz jak ona go pod pantoflem trzyma, chłopak wyraźnie boi sie wychylić... jak stare dobre małżeństwo :)