malawaszka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 jambi napisał(a):no dobra, ale co mają do tego bociany?! no chyba, że bociany mają posłużyć za ten romantyzm... bociany brodzące po łące spowite w promieniach zachodzacego słońca, wpatrzona weń przytulona para.... z kieliszkiem szampana w dłoniach a potem... a potem na poszukiwanie gniazdka :diabloti: Quote
jambi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 malawaszka napisał(a):a potem na poszukiwanie gniazdka :diabloti: eee, spróbuj jeszcze raz - a to co potem to sie miało rymowac :cool3: Quote
malawaszka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 że niby rymować do para???? :lol: Quote
jambi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 no do para, do para... raczej nie do "szampana" :evil_lol: Quote
lilo Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jambi napisał(a):no do para, do para... raczej nie do "szampana" :evil_lol: w tle słychać odgłosy sznupania :) to do szampana - z parą nic mi się nie kojarzy :) Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 .... a potem miloscia sie para .... a potem sie sexem para .... a potem sie prokreacja para czy to o to chodzilo? Quote
lilo Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tekli to tylko jedno w głowie , zaraz jeszcze wujek Erhan przyleci i coś tu nabazgrze zbereźnego :) Quote
malawaszka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Tekla64 napisał(a):.... a potem miloscia sie para .... a potem sie sexem para .... a potem sie prokreacja para czy to o to chodzilo? buuahahha Tekla masz Mistrza na dziś :klacz: :roflt: Quote
Saththa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jambi napisał(a):a to se wierzcie dalej w te swoje bociany, a nawet i kapuste jak chcecie... ja umywam ręce... tylko sie nie dziwcie potem jak z tego padołu łez zejdziecie bezpotomnie... :niewiem: I marchewkę ;) ruda marchewkę ;) Pozdrawiamy :) Quote
malawaszka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 o rany a co robi marchewka????? albo.... :errrr: marchewką????? :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 malawaszka napisał(a):o rany a co robi marchewka????? albo.... :errrr: marchewką????? :evil_lol: Mojej cioci, która ruda była jak mała była to babcia mówił, ze ją w marchewce znalazła :lol: Quote
Erhan Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='jambi']przytulona para.... z kieliszkiem szampana w dłoniach a potem... Jeśli ma być reumatycznie to tylko :cool3: :evil_lol: .............................................................||....................... ..........................................................\.||./..................... ............................................................\ /....................... .............................................................V ....................... :diabloti: Quote
Katerinas Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 malawaszka napisał(a):jest jest jest drugi bocian:sweetCyb::laugh2_2::ylsuper::Cool!::bigcool: Super! :) :) Quote
wieso Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Katerinas napisał(a):Super! :) :) mialam nadzieje ze wroci...one tak maja.....:) Quote
jambi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='lilo']w tle słychać odgłosy sznupania :) to do szampana - z parą nic mi się nie kojarzy :) mówiłam, że nie może byc rym do szampana, bo po "kieliszku szampana" to może byc "para narąbana" [quote name='Tekla64'].... a potem miloscia sie para .... a potem sie sexem para .... a potem sie prokreacja para czy to o to chodzilo? tyż pikne, ale rym pierotny prawidłowo odczytała AnkaG a dodatkowo wizualnie przedstawił wujek Erhan :evil_lol: no i prosze jaki nam się piękny temat zrobił :p ale jak Was znam to i tak wczesniej czy później powróci temat g*wna... ciekawam tylko jak to zrobicie :razz: :diabloti: Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jambi napisał(a):mówiłam, że nie może byc rym do szampana, bo po "kieliszku szampana" to może byc "para narąbana" O kurcze :roflt: Quote
Fides79 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 no i prosze jaki nam się piękny temat zrobił :-P ale jak Was znam to i tak wczesniej czy później powróci temat g*wna... ciekawam tylko jak to zrobicie :razz: :diabloti: jak to, przecież to proste jak konstrukcja gwoździa :lol: skoro para jest na łące i napili się szampana w tle sznupanie to przy tym babra bara na sianie zawsze można przez przypadek wtoczyć sie w jakiś "placek" :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Fides79 napisał(a):jak to, przecież to proste jak konstrukcja gwoździa :lol: skoro para jest na łące i napili się szampana w tle sznupanie to przy tym babra bara na sianie zawsze można przez przypadek wtoczyć sie w jakiś "placek" :evil_lol::evil_lol: hehehe i mamy bara bara w placku :lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 hahaha ja protestuję - chyba że placek w sensie pyyszny placek z truskawkami :roflt: to i mogę się w niego wtoczyć :errrr: Quote
Fides79 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Saththa napisał(a):hehehe i mamy bara bara w placku :lol: ha nie wiadomo czy po wpadnięciu w ten łąkowy "placek" będą chęci do kontynuacji ale może szampan ich dobrze znieczuli i nic nie zauważą :mdrmed::grin: Quote
Saththa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Fides79']ha nie wiadomo czy po wpadnięciu w ten łąkowy "placek" będą chęci do kontynuacji ale może szampan ich dobrze znieczuli i nic nie zauważą :mdrmed::grin: Eeee to już mnie sie mniej podoba :lol: Quote
Fides79 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Saththa']Eeee to już mnie sie mniej podoba :lol: no to skup się na wersji Waszki :lol: malawaszka hahaha ja protestuję - chyba że placek w sensie pyyszny placek z truskawkami :roflt: to i mogę się w niego wtoczyć :errrr: Quote
Recommended Posts