jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja tak tylko zagajam, bo zasadniczo 8 maja sie zbliża, 340 ulotek mam wydrukowanych, koszulki dzisiaj odbieram, i taka miałam myśl drobną, że fajnie by było jakby strona była gotowa jak sie te tłumy dzikie zwalą ;) a poza tym nieukrywam, że chciałabym w końcu usłyszeć jaka taka opinię, co by sie nie okazało, że bez sensu tworzę w godzinach pracy zaniedbując obowiązki poniekąd służbowe... :eviltong: Quote
lilo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja łykam Furagin on teoretycznie jest na receptę ale ja jakoś nigdy nie miałam problemów z zakupem i zawsze mam kilka tabletek w domu, w wielu aptekach sprzedają go bez recepty.Zresztą nawet lekarz rodzinny przy okazji go wypisze. Najważniejsze to dużo pic , wtedy jest duży przepływ płynu przez układ moczowy i nie namnażają się bakterie. I dobrze kupic sobie jakis suplement diety z żurawiną lub herbatkę z żurawiną. No i najważniejsze , jak się chce sikac to nie trzymac. Ja miewałam z tym problem ale odkąd się pilnuję to odpukac w niemalowane juz ze dwa lata nie miałam poważnego zapalenia. A miewałam takie że całymi nocami chodziłam w kółko. Życzę Ci żeby to był jednorazowy incydent :) Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 strona jest gotowa od 6 lat :D działa? działa :eviltong: reszta to ulepszenia, a ja się nie rozdwoję no nie ma szans :( do 8 maja na pewno to wstawimy - spokojna głowa, zdążymy zanim się tłumy zwalą :lol: muszę wyszperać bo gdzieś tam mam liczniki odwiedzin chyba :D - to co napisałaś czytałam - może nie tak - rzuciłam okiem, mnie się podoba zawsze to co piszesz :grins: więc teraz w zasadzie kwestia wstawienia na www - to wymaga wysiłku niemal fizycznego hahah bo muszę od nowa znaleźć jak, co i gdzie trzeba pozmieniać :D a na to potrzebuję czaaasuuuuuuuu :cry: chyba, że zerduszko znajdzie gdzie to ma być? :modla: Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 lilo napisał(a):Ja łykam Furagin on teoretycznie jest na receptę ale ja jakoś nigdy nie miałam problemów z zakupem i zawsze mam kilka tabletek w domu, w wielu aptekach sprzedają go bez recepty.Zresztą nawet lekarz rodzinny przy okazji go wypisze. Najważniejsze to dużo pic , wtedy jest duży przepływ płynu przez układ moczowy i nie namnażają się bakterie. I dobrze kupic sobie jakis suplement diety z żurawiną lub herbatkę z żurawiną. No i najważniejsze , jak się chce sikac to nie trzymac. Ja miewałam z tym problem ale odkąd się pilnuję to odpukac w niemalowane juz ze dwa lata nie miałam poważnego zapalenia. A miewałam takie że całymi nocami chodziłam w kółko. Życzę Ci żeby to był jednorazowy incydent :) kurde miałam furagin to zużyłam na Fifce a i tak jej nie pomogła i musiała dostać antybiotyk :shake: a u nas nie chcieli mi tego sprzedać bez recepty :shake: ale już tfu tfu odpukac oby poszło sobie i nie wróciło Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 no toz własnie kołacze mi się po łbie że zerduszko miała brać udział ;) a Ty miałas sie poświęcić i przeczytać, coby zatwierdzić co do wzięcia a co do wycięcia! i nie mydlaj mi tu oczów :motz: Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 już nie będę :evil_lol: edit: przeczytałam, naniosłam co bym zmieniła i nie krzycz na mnie więcej :cry: bo się zamknę w sobie :errrr: Quote
WATACHA Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Dziewczyny co Wy tam sobie kombinujecie ;)? Quote
zerduszko Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):no toz własnie kołacze mi się po łbie że zerduszko miała brać udział ;) Poniekąd :smokin: Szyfrujecie, choćbyśmy napadały na bank :D Nawet ja do końca nie wiem o co chodzi :hmmmm: Gadać mi tu co mam dziełać :eviltong: Quote
lilo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 a ja bym tez chciala wiedziec :( moze pomoge ?? Quote
Elitesse Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 malawaszka napisał(a):kurde miałam furagin to zużyłam na Fifce a i tak jej nie pomogła i musiała dostać antybiotyk :shake: a u nas nie chcieli mi tego sprzedać bez recepty :shake: ale już tfu tfu odpukac oby poszło sobie i nie wróciło mi furaginum tez pomaga - a kupuje go sobie u weterynarza :) :) :) Quote
Saththa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 zerduszko napisał(a):Poniekąd :smokin: Szyfrujecie, choćbyśmy napadały na bank :D Nawet ja do końca nie wiem o co chodzi :hmmmm: Gadać mi tu co mam dziełać :eviltong: Jak na bank to i ja pomogę :) wiecej uniesiemy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Elitesse napisał(a):mi furaginum tez pomaga - a kupuje go sobie u weterynarza :) :) :) cwaniara :lol: a wielka tajemnica to zmiana na www sznaucerowej :lol: jambi stworzyła tekst o rasie - jak wstawimy to będziecie oceniać :loveu: Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Fifi ma chyba przesyt informacji o ślubie pewnego księcia i Kate Middleton czy jakoś tak i postanowiła robić za konkurencję dla Kate - welon już ma od najlepszego projektanta - Sir Pająka :lol: Quote
Fides79 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 no Fifi widzę dokonała trafnego wyboru, niech jej Kate zazdrości współpracy z sir Pająkiem ;) mogłaby siedzieć na tym slubie w pierwszym rzędzie a i w Ascot zrobiłaby furrorę :lol::loveu: Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 hahaha! :lol: genialne!!!! [URL]http://img815.imageshack.us/img815/1926/dsc0003ef.jpg[/URL] Quote
weszka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Buahahahaha ale się wystroiła! Ale to raczej na pogrzebową woalkę wygląda ;) Quote
Fides79 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='weszka']Buahahahaha ale się wystroiła! Ale to raczej na pogrzebową woalkę wygląda ;)[/QUOTE] bo pewnie rozpacza, że się książę żeni :shiny: Quote
WATACHA Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ha,ha,ha kiciu już za późno, szukaj innej miłości. Mnie się bardzo podobał tekst o sznaucerkowej rasie, ale wierzę, że Jambi zrobi też fantastyczny.Czytając go miałam uśmiech na twarzy, ale nie tylko dlatego, że był zabawny.Z każdym zdaniem uświadamiałam sobie, że mój pies nie ma zaburzeń psychicznych, one po prostu takie są ;) Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='WATACHA']Mnie się bardzo podobał tekst o sznaucerkowej rasie, ale wierzę, że Jambi zrobi też fantastyczny.Czytając go miałam uśmiech na twarzy, ale nie tylko dlatego, że był zabawny.Z każdym zdaniem uświadamiałam sobie, że mój pies nie ma zaburzeń psychicznych, one po prostu takie są ;)[/QUOTE] Myśmy jak te 5 lat temu wzięli nasz Kluskę i się zastanawiali czy jest mixem sznupa czy nie, to tekst o rasie ze strony utwierdził nas, ze na pewno koło jakiegoś sznupa leżała :D Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 wow a myślałam, ze tego nikt nie czytał :lol: miło :loveu: Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Też czytałam, i nawet zastanawiałam się czemu Wasia chciała go zmienić, ale skoro zaproponowała mi - to ja to wyzwanie podjęłam, dla mnie to zaszczyt :) [quote name='WATACHA']Mnie się bardzo podobał tekst o sznaucerkowej rasie, ale wierzę, że Jambi zrobi też fantastyczny.Czytając go miałam uśmiech na twarzy, ale nie tylko dlatego, że był zabawny.Z każdym zdaniem uświadamiałam sobie, że mój pies nie ma zaburzeń psychicznych, one po prostu takie są ;)[/QUOTE] Tekst jest gotowy - ja zrobiłam jedynie zarys, ale swój udział mają również [B]malawaszka[/B], [B]ariss[/B] a także [B]Wy wszyscy[/B] - pisząc o swoich sznaucerach, dzieląc się opowieściami o nich Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='malawaszka']wow a myślałam, ze tego nikt nie czytał :lol: miło :loveu:[/QUOTE] Czytał, nawet chciałam coś adoptować, ale szukałam młodego ładnie obciętego miniaka :lol: I sobie myślałam, że chciałabym być taka jak Ty :roflt: Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='zerduszko']Czytał, nawet chciałam coś adoptować, ale szukałam młodego ładnie obciętego miniaka :lol: I sobie myślałam, że chciałabym być taka jak Ty :roflt:[/QUOTE] buuahahahha no to się ubawiłam w ten piątkowy wieczór :D Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Śmiej się śmiej, ale dla mnie byłaś inspiracją :roflt: Quote
Recommended Posts