WATACHA Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Super :), a na tym zdjęciu konkursowym to który to sznupsiasty był? Quote
lilo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ciotki tak sobie pomyślałam o tej akcji promocyjnej sznaucerów którą będzie Jambi z ciotkami przeprowadzac i myślę że trzeba lepiej rozpropagowac stronę , jak wpisujemy sznaucery w google powinna pojawiac się na pierwszej stronie a jest na nie wiem której , z tego co patrzyłam to dziennie wchodzi około 15 osób na stronę a musimy zrobic zeby było dużo więcej. Jeśli Malawaszka się zgodzi i ewentualnie udostępni niezbędne hasła do serwera to mogłabym się tym zając , tzn. nie osobiście ale poprosze znajomego który jest bardzo dobry w pozycjonowaniu , może by sie tym zajął. Na słowo pies jest zbyt dużo linków ale takie mnie popularne jak np. sznaucer , sznaucery można by było wypozycjonowac. Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 jak się wpisuje sznaucery to mnie się pokazuje jako pierwsza moja strona - Wam nie? a gdzie to widziałas, że dziennie wchodzi 15 osób? Quote
Fides79 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='malawaszka']jak się wpisuje sznaucery to mnie się pokazuje jako pierwsza moja strona - Wam nie? [/QUOTE] nie wiem jak innym, ale mnie tez wyskakuje na 1 miejscu :) Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 ale już jak się wpisze sznaucer to nie wyskakuje - wtedy jest gdzieś w lesie :lol: Quote
lilo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 no własnie ja na sznaucer wpisywałąm i wogóle nie było , a Ty pozycjonowałaś coś tą stronę ?? ja patrzyłam tu http://310.pl/www.sznaucery.rix.pl ale nie wiem na ile wiarygodny jest ten test bo zazwyczaj sprawdzam na innym ale akurat tamten subdomen nie sprawdza Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 ja nie pozycjonowałam - robił to podobno gość który mi udostępnił serwer :lol: ale ja sie na tym nie znam :D ja tu tylko sprzątam :D Quote
eria Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja się właśnie naoglądałam zdjęć Drimy - jestem zachwycona tą małą ! Cud nie pies ! Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='eria']Ja się właśnie naoglądałam zdjęć Drimy - jestem zachwycona tą małą ! Cud nie pies ! zapakować??? :loveu: naprawdę jest boska! sama radość taki pies! zapraszam jak ktoś ma ochotę zobaczyć :) http://www.dogomania.pl/threads/205361-DRIMA-m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-kochana-a-i-tak-siedzia%C5%82a-miesi%C4%85cami-w-schronisku...?p=16836202&viewfull=1#post16836202 Quote
lilo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Monia a kto sie zajmuje tym sklepikiem e-sznaucery ?? Bo trafiłam na facebooku i tam mnie zaciekawiło :) czy to Twoje dzieło Quote
Saththa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jak wpisuje sznaucery to mnie też wyskakuje jako pierwsza. malawaszka Napisał eria Ja się właśnie naoglądałam zdjęć Drimy - jestem zachwycona tą małą ! Cud nie pies ! zapakować??? :loveu: naprawdę jest boska! sama radość taki pies! Malawaszka zawsze mnie to rozbawia :) Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='lilo']Monia a kto sie zajmuje tym sklepikiem e-sznaucery ?? Bo trafiłam na facebooku i tam mnie zaciekawiło :) czy to Twoje dzieło[/QUOTE] nie - sklepik jest właściciela portalu e-sznaucery Quote
jambi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='lilo']Monia a kto sie zajmuje tym sklepikiem e-sznaucery ?? Bo trafiłam na facebooku i tam mnie zaciekawiło :) czy to Twoje dzieło[/QUOTE] lilo, to NIE nasz sklepik... Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 nie nasz, ale zaprzyjaźniony i pomaga sznupkom :loveu: zapraszam na bazarki sznupkowe http://www.dogomania.pl/threads/207501-Kawa-i-herbata-na-potrzeby-sznaucer%C3%B3w-m.in.-Majlo-.-Do-20.05-. http://www.dogomania.pl/threads/207517-NOWE-gt-Wiosenna-kurtka-DIADORA-bluza-repPolski-PUMA-spodnie-RESERVED-na-sznupy-do-15.V Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 dawno nie było fotek więc będą :lol: z 2 maja - sznupy były z nami w terenie :lol: baaardzo zapracowane sznupy: Quote
Recommended Posts