Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki tak sobie pomyślałam o tej akcji promocyjnej sznaucerów którą będzie Jambi z ciotkami przeprowadzac i myślę że trzeba lepiej rozpropagowac stronę , jak wpisujemy sznaucery w google powinna pojawiac się na pierwszej stronie a jest na nie wiem której , z tego co patrzyłam to dziennie wchodzi około 15 osób na stronę a musimy zrobic zeby było dużo więcej. Jeśli Malawaszka się zgodzi i ewentualnie udostępni niezbędne hasła do serwera to mogłabym się tym zając , tzn. nie osobiście ale poprosze znajomego który jest bardzo dobry w pozycjonowaniu , może by sie tym zajął. Na słowo pies jest zbyt dużo linków ale takie mnie popularne jak np. sznaucer , sznaucery można by było wypozycjonowac.

Posted

[quote name='malawaszka']jak się wpisuje sznaucery to mnie się pokazuje jako pierwsza moja strona - Wam nie?
[/QUOTE]

nie wiem jak innym, ale mnie tez wyskakuje na 1 miejscu :)

Posted

Jak wpisuje sznaucery to mnie też wyskakuje jako pierwsza.

malawaszka
Napisał eria
Ja się właśnie naoglądałam zdjęć Drimy - jestem zachwycona tą małą ! Cud nie pies !
zapakować??? :loveu: naprawdę jest boska! sama radość taki pies!

Malawaszka zawsze mnie to rozbawia :)

Posted

[quote name='lilo']Monia a kto sie zajmuje tym sklepikiem e-sznaucery ?? Bo trafiłam na facebooku i tam mnie zaciekawiło :) czy to Twoje dzieło[/QUOTE]

nie - sklepik jest właściciela portalu e-sznaucery

Posted

[quote name='lilo']Monia a kto sie zajmuje tym sklepikiem e-sznaucery ?? Bo trafiłam na facebooku i tam mnie zaciekawiło :) czy to Twoje dzieło[/QUOTE]

lilo, to NIE nasz sklepik...