Alicja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Doginka napisał(a):Malawaszka walczy z kogutami:lol: [FONT=Arial]:roll:a coś bliżej :hmmmm:[/FONT] Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Malawaszko, czy coś się stanęło, że tak ucichło u Cię?:hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 a cicho tu bo nie mam siły już :( jakiś koszmar powiem Wam - tylu miniatur nie było jeszcze nigdy w schroniskach - a mnie serce peka bo ja bym je wszystkie ehhhh :( i na wszystkie potrzebne są pieniądze, których ciągle nie ma nie ma nie ma... w dodatku jedna z bezdomnych suczek ma zespół cushinga na 90% - to ta choroba co ma Pepa.... przytłoczyło mnie to wszystko a walka z kogutami Alu to socjalizacja Dropsa :lol: Drops żeby sobie dodać odwagi to raz, że leje po domu - co się podekscytuje to szuka miejsca żeby siknąć - jak widzę to OK bo go powstrzymuje głośne EEE :lol: a jak nie widzę to potem znajduję niespodzianki... :roll: i latam z domestosem... no i dwa - jak spotykamy obcego psa na spacerze to Drops koguci - podskakuje jak małpka i udaje większego niż jest i groźnego i dobiega do psa a zaraz potem chowa się za moimi nogami :roll: trochę starych fotek - już nie jest tak pieknie bo jest szaro Quote
AnkaG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wasiu jak widzę sznupy to też myśle jak ty ... przygarnąć .... ale nie można. Quote
Vectra Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Drops jest wykastrowany ? wiesz przy kobitkach , to koguci i podsikuje ;) te z kompleksem wzrostu tak mają :diabloti: Kup sobie urine off , czy jakoś tak ;) bardzo ładnie zabija zapach , psiego zaszczańca :mad: Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 AnkaG napisał(a):Wasiu jak widzę sznupy to też myśle jak ty ... przygarnąć .... ale nie można. mozna można - tylko jak to utrzymac? :( i jak nie zwariować w takim jazgocie :shock: Vectra napisał(a):Drops jest wykastrowany ? wiesz przy kobitkach , to koguci i podsikuje ;) te z kompleksem wzrostu tak mają :diabloti: Kup sobie urine off , czy jakoś tak ;) bardzo ładnie zabija zapach , psiego zaszczańca :mad: nooo Drops wg schroniska jest na 100% wykastrowany - ale jajo wisi jak tralala ale jeszcze poczekam z kastracją - szkoda mi go bo teraz powolusienku mu się goi ta dziura okropna, niech odsapnie Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):a cicho tu bo nie mam siły już :( jakiś koszmar powiem Wam - tylu miniatur nie było jeszcze nigdy w schroniskach Pocieszyć Cię? To w Rybniku jest jeszcze CONAJMNIEJ 1, miniak p&s. Nei wiem ile będę czekała na Timiego jutro, ale jak sie uda, to wrócę do Rybnickiego schronu i się wsio dowiem. Jak się nasze stowarzyszenie nazywa... SPSMŚiO :lol: Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 zerduszko napisał(a):Pocieszyć Cię? To w Rybniku jest jeszcze CONAJMNIEJ 1, miniak p&s. Nei wiem ile będę czekała na Timiego jutro, ale jak sie uda, to wrócę do Rybnickiego schronu i się wsio dowiem. Jak się nasze stowarzyszenie nazywa... SPSMŚiO :lol: no własnie mam w głowie tego z rybca też cały czas :( koszmar!!! jeszcze trochę i zacznę jakąś krucjatę przeciw pseudo hodowcom - krucjatę z kałachem w dłoni :snipersm: O! hahaha w nazwie wymieniłaś każdy rozmiar sznupowy? :lol: Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):no własnie mam w głowie tego z rybca też cały czas :( koszmar!!! jeszcze trochę i zacznę jakąś krucjatę przeciw pseudo hodowcom - krucjatę z kałachem w dłoni :snipersm: O! Ale ten, o którym Ci juz mówiłam podobny do Amanta... czarno srebrny bez ogonka... a ten DRUGI - to pieprzak..... a diabli wiedzą czy nie ma więcej :( malawaszka napisał(a):hahaha w nazwie wymieniłaś każdy rozmiar sznupowy? :lol: Brawo :megagrin: wygrała Pani Broka z dostawą do domu, jutro mam czas Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 zerduszko napisał(a):Ale ten, o którym Ci juz mówiłam podobny do Amanta... czarno srebrny bez ogonka... a ten DRUGI - to pieprzak..... a diabli wiedzą czy nie ma więcej :( Brawo :megagrin: wygrała Pani Broka z dostawą do domu, jutro mam czas o nie! to drugi tam jest... szlag by to :( a te Wasze konkursy :lmaa: NIe masz jutro czasu bo musisz pilnować Timusia!!!! a ja jutro jadę do Raciborza! własnie się dowiedziałam, tylko nie wiem o której pojadę - rano się dowiem jak podzwonię :shock: Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):o nie! to drugi tam jest... szlag by to :( O tym samym bym w kółko nie pisała... :-( malawaszka napisał(a):a te Wasze konkursy :lmaa: NIe masz jutro czasu bo musisz pilnować Timusia!!!! Mam od tego ludzi :eviltong: malawaszka napisał(a):a ja jutro jadę do Raciborza! własnie się dowiedziałam, tylko nie wiem o której pojadę - rano się dowiem jak podzwonię :shock: Czyli, ze chcesz wpaść do Timiego? :multi: Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 nie wiem czy ja nie będę musiała być raniutko tam... Ojciec Dyrektor chyba czyta w moich myślach bo miałam jechać do missieek to już mi wymyslił zadanie :shock: Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Do 9 na bank jestem w domu ;) A Timi jeszcze z jajkami. Na 5 tam jedziesz?? :lol: Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 no nie przesadzajmy - rano moje to tak koło 9-10 - ale nie wiem po prostu jeszcze nic - najpierw muszę zadzwonić i dowiedzieć się czy w ogóle coś załatwię jutro żeby nie jechać taki kawał na darmo Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):no nie przesadzajmy - rano moje to tak koło 9-10 - ale nie wiem po prostu jeszcze nic - najpierw muszę zadzwonić i dowiedzieć się czy w ogóle coś załatwię jutro żeby nie jechać taki kawał na darmo To daj znać jak bedziesz :) Quote
AnkaG Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Co do jazgotu i kosztów utrzymania to coś wiem. Teraz jak mają cieczki to co chwile ujadają i wyją gromadnie - pozabijam zarazy...... Quote
aga1215 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witaj! Wpadłam poogladać Twój zwierzyniec a tu widać tylko kawałki - czy jest szansa zobaczenia całości, czy to taka nowość DG? Quote
Maga100 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ile nagadane :angryy: nie przyjadę do ciebie latem z synami, bo nas zagadasz na śmierć :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Waszko kochana wybacz ale musze...tu duzo dobrych duszyczek zaglada a sprawa wyjatkowa...mam nadzieje ze mnie nie zatluczesz ;) Szukam DT na 6 miesiecy dla tej uroczej damy http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1...eature=related Laseczka bedzie emigrowac na wyspy i musi gdzies okres kwarantanny przesiedziec, od zawsze jest w schronie czyli jakies 9 latek... Prosze popytajcie znajomych!! Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 coż linka nie takiego dałaś chyba - jejku jaka niunia i tyle lat w schronie :( masakra... czy ktoś jej juz obciął pazurki??? bo tu nie ma co czekac a wyglądają na pozakręcane aż :( Quote
furciaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NXtA195x_YI http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1QXW7QA&feature=related Rewelacyjna jest!!! Quote
Doginka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wiecie co, ja nie wiem, co to znaczy jazgot sznupa. Moje szczekają baaaaaardzo żadko - zazwyczaj jak sie ktoś pod drzwiami kręci, ale nie przechodzi, tylko np. jakis podejrzany element się kręci na klatce, albo jak się cieszą, bo idą na spacerek i to tez dopiero jak już wyjdziemy z domku. Wtedy sczekną może ze 2 razy i basta:lol: Quote
Vectra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to ja mam sznupy w domu ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Vectra napisał(a):to ja mam sznupy w domu ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: :evil_lol: Qrcze, a ja przypadkiem nie u Malawaszki pisałam:hmmmm: Juz mi się myli, gdzie jestem:lol: Quote
Vectra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Doginka napisał(a):Qrcze, a ja przypadkiem nie u Malawaszki pisałam:hmmmm: Juz mi się myli, gdzie jestem:lol: już ci pisałam , nie pij tyle :diabloti: jesteśmy u Wasi na wsi :) Quote
Recommended Posts