Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a cicho tu bo nie mam siły już :( jakiś koszmar powiem Wam - tylu miniatur nie było jeszcze nigdy w schroniskach - a mnie serce peka bo ja bym je wszystkie ehhhh :( i na wszystkie potrzebne są pieniądze, których ciągle nie ma nie ma nie ma... w dodatku jedna z bezdomnych suczek ma zespół cushinga na 90% - to ta choroba co ma Pepa.... przytłoczyło mnie to wszystko

a walka z kogutami Alu to socjalizacja Dropsa :lol: Drops żeby sobie dodać odwagi to raz, że leje po domu - co się podekscytuje to szuka miejsca żeby siknąć - jak widzę to OK bo go powstrzymuje głośne EEE :lol: a jak nie widzę to potem znajduję niespodzianki... :roll: i latam z domestosem... no i dwa - jak spotykamy obcego psa na spacerze to Drops koguci - podskakuje jak małpka i udaje większego niż jest i groźnego i dobiega do psa a zaraz potem chowa się za moimi nogami :roll:

trochę starych fotek - już nie jest tak pieknie bo jest szaro

Posted

Drops jest wykastrowany ? wiesz przy kobitkach , to koguci i podsikuje ;) te z kompleksem wzrostu tak mają :diabloti:
Kup sobie urine off , czy jakoś tak ;) bardzo ładnie zabija zapach , psiego zaszczańca :mad:

Posted

AnkaG napisał(a):
Wasiu jak widzę sznupy to też myśle jak ty ... przygarnąć .... ale nie można.

mozna można - tylko jak to utrzymac? :( i jak nie zwariować w takim jazgocie :shock:

Vectra napisał(a):
Drops jest wykastrowany ? wiesz przy kobitkach , to koguci i podsikuje ;) te z kompleksem wzrostu tak mają :diabloti:
Kup sobie urine off , czy jakoś tak ;) bardzo ładnie zabija zapach , psiego zaszczańca :mad:

nooo Drops wg schroniska jest na 100% wykastrowany - ale jajo wisi jak tralala ale jeszcze poczekam z kastracją - szkoda mi go bo teraz powolusienku mu się goi ta dziura okropna, niech odsapnie

Posted

malawaszka napisał(a):
a cicho tu bo nie mam siły już :( jakiś koszmar powiem Wam - tylu miniatur nie było jeszcze nigdy w schroniskach

Pocieszyć Cię? To w Rybniku jest jeszcze CONAJMNIEJ 1, miniak p&s. Nei wiem ile będę czekała na Timiego jutro, ale jak sie uda, to wrócę do Rybnickiego schronu i się wsio dowiem. Jak się nasze stowarzyszenie nazywa... SPSMŚiO :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Pocieszyć Cię? To w Rybniku jest jeszcze CONAJMNIEJ 1, miniak p&s. Nei wiem ile będę czekała na Timiego jutro, ale jak sie uda, to wrócę do Rybnickiego schronu i się wsio dowiem. Jak się nasze stowarzyszenie nazywa... SPSMŚiO :lol:

no własnie mam w głowie tego z rybca też cały czas :( koszmar!!! jeszcze trochę i zacznę jakąś krucjatę przeciw pseudo hodowcom - krucjatę z kałachem w dłoni :snipersm: O!

hahaha w nazwie wymieniłaś każdy rozmiar sznupowy? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie mam w głowie tego z rybca też cały czas :( koszmar!!! jeszcze trochę i zacznę jakąś krucjatę przeciw pseudo hodowcom - krucjatę z kałachem w dłoni :snipersm: O!

Ale ten, o którym Ci juz mówiłam podobny do Amanta... czarno srebrny bez ogonka... a ten DRUGI - to pieprzak..... a diabli wiedzą czy nie ma więcej :(

malawaszka napisał(a):
hahaha w nazwie wymieniłaś każdy rozmiar sznupowy? :lol:

Brawo :megagrin: wygrała Pani Broka z dostawą do domu, jutro mam czas

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale ten, o którym Ci juz mówiłam podobny do Amanta... czarno srebrny bez ogonka... a ten DRUGI - to pieprzak..... a diabli wiedzą czy nie ma więcej :(

Brawo :megagrin: wygrała Pani Broka z dostawą do domu, jutro mam czas

o nie! to drugi tam jest... szlag by to :(

a te Wasze konkursy :lmaa: NIe masz jutro czasu bo musisz pilnować Timusia!!!! a ja jutro jadę do Raciborza! własnie się dowiedziałam, tylko nie wiem o której pojadę - rano się dowiem jak podzwonię :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
o nie! to drugi tam jest... szlag by to :(

O tym samym bym w kółko nie pisała... :-(
malawaszka napisał(a):
a te Wasze konkursy :lmaa: NIe masz jutro czasu bo musisz pilnować Timusia!!!!

Mam od tego ludzi :eviltong:
malawaszka napisał(a):
a ja jutro jadę do Raciborza! własnie się dowiedziałam, tylko nie wiem o której pojadę - rano się dowiem jak podzwonię :shock:

Czyli, ze chcesz wpaść do Timiego? :multi:

Posted

no nie przesadzajmy - rano moje to tak koło 9-10 - ale nie wiem po prostu jeszcze nic - najpierw muszę zadzwonić i dowiedzieć się czy w ogóle coś załatwię jutro żeby nie jechać taki kawał na darmo

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie przesadzajmy - rano moje to tak koło 9-10 - ale nie wiem po prostu jeszcze nic - najpierw muszę zadzwonić i dowiedzieć się czy w ogóle coś załatwię jutro żeby nie jechać taki kawał na darmo

To daj znać jak bedziesz :)

Posted

Wiecie co, ja nie wiem, co to znaczy jazgot sznupa. Moje szczekają baaaaaardzo żadko - zazwyczaj jak sie ktoś pod drzwiami kręci, ale nie przechodzi, tylko np. jakis podejrzany element się kręci na klatce, albo jak się cieszą, bo idą na spacerek i to tez dopiero jak już wyjdziemy z domku. Wtedy sczekną może ze 2 razy i basta:lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to ja mam sznupy w domu ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: :evil_lol:

Qrcze, a ja przypadkiem nie u Malawaszki pisałam:hmmmm:
Juz mi się myli, gdzie jestem:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Qrcze, a ja przypadkiem nie u Malawaszki pisałam:hmmmm:
Juz mi się myli, gdzie jestem:lol:

już ci pisałam , nie pij tyle :diabloti: jesteśmy u Wasi na wsi :)