malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 dupa dupa dupa... Luna ma jakiś guzek :cry: dziś pokazałam to wetowi jak byłam z Dropsem - nie podobało mu się to... jest połączone z mięśniami na klatce piersiowej - tak od spodu to ma wielkości fasoli, powiedział, że bałby się tego ruszać... muszę z nią pojechać do jakiegoś bardziej doświadczonego weta bo nie bardzo satysfakcjonuje mnie taka informacja bo przecież osiwieję już całkiem :( oni to kazali obserwować... poobserwuję może z tydzień i pojadę gdzieś gdzie mają lepsze zaplecze diagnostyczne... ehhh to jedyny mankament mieszkania na wsi :( już nawet te przerwy prądowe mi tak nie przeszkadzają jak to, że do wetów daleko :( ci są fajni, ale nie mają sprzętu... do bani to wszystko no :( Quote
zerduszko Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='malawaszka']dupa dupa dupa... Luna ma jakiś guzek :cry: dziś pokazałam to wetowi jak byłam z Dropsem - nie podobało mu się to... jest połączone z mięśniami na klatce piersiowej - tak od spodu to ma wielkości fasoli, powiedział, że bałby się tego ruszać... muszę z nią pojechać do jakiegoś bardziej doświadczonego weta bo nie bardzo satysfakcjonuje mnie taka informacja bo przecież osiwieję już całkiem :( oni to kazali obserwować... poobserwuję może z tydzień i pojadę gdzieś gdzie mają lepsze zaplecze diagnostyczne... ehhh to jedyny mankament mieszkania na wsi :( już nawet te przerwy prądowe mi tak nie przeszkadzają jak to, że do wetów daleko :( ci są fajni, ale nie mają sprzętu... do bani to wszystko no :([/QUOTE] Ale jak, to... nie ruszać i co dalej? W Żorach przyjmował taki ginekolog, który po badaniu mówił np. coś tam jest, ale czy ja wiem czy to tak ma być czy nie? Ostatnio zastanawiam się nad sensem wizyt lekarskich.... Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='zerduszko']Ale jak, to... nie ruszać i co dalej? W Żorach przyjmował taki ginekolog, który po badaniu mówił np. coś tam jest, ale czy ja wiem czy to tak ma być czy nie? Ostatnio zastanawiam się nad sensem wizyt lekarskich....[/QUOTE] no właśnie - nie ruszać i obserwować... macać czy nie rośnie, albo moze maleje... :roll: a ten ginekolog to niezły - może to ten sam co teraz o nim w tv mówią co to gdzieś w szczecinie umawiał się z kobitkami w szpitalu i sprzedawał tablety wczesnoporonne jako lekarz a jest rolnikiem :shock: chory świat... Quote
Vectra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Obserwować , może to pourazowe !! więc nie panikuj. Zrób dla spokoju biopsje , bo może to krwiak , tłuszczak albo błahostka .. na krojenie zawsze jest w sumie czas , naj trzeba zdiagnozować - oddać na histopatologię i już ... Wiem co czujesz , wiem jaka to panika , ale uwierz - to nic nie da - diagnozuj to Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 no tak mówił, tzn pytał czy nie spadła gdzieś, czy się nie walnęła, ale nikt nie widział czegoś takiego, chyba, że jak po lesie biegała to na coś się "nadziała" - chciałabym, żeby tak było kurcze... pojadę w przyszłym tyg gdzieś na biopsję z nią Quote
dbsst Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 witaj Waszko ale fajny pomarańczowy słeter ma twój narzeczony :D powiedz J, że chodzenie bez skarpet zimą grozi przeziębieniem - to ja troskliwa mama :] a Drops ma uszy jak Idefix Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 też se tak zaraz pomyślałam że Lunisko gdzieś się nadziało ;)więc może tak będzie :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='dbsst']witaj Waszko ale fajny pomarańczowy słeter ma twój narzeczony :D powiedz J, że chodzenie bez skarpet zimą grozi przeziębieniem - to ja troskliwa mama :] a Drops ma uszy jak Idefix nabijasz sie ze swetra czy ze narzeczonego? :lol: [quote name='Alicja']też se tak zaraz pomyślałam że Lunisko gdzieś się nadziało ;)więc może tak będzie :kciuki: oj ja mam taką nadzieję... tzn nie wiem czy ją mam bo bardzo się boję, ale no tego nie zmienię Dropsinek obrazi się na mnie za publikowanie jego zdjęć w tym czymś, ale myslę, że na dworze mu się podoba :D całkiem fajnie w tym pomyka i nie marznie :cool: Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 a Dropsik dostał od jednej sznauceromaniaczki - woli je niż derkę o dziwo - swobodniej na dworze pomyka, tylko przy ubieraniu jeszcze się boi bo ogólnie się boi jak cokolwiek się przy nim robi... zakraplanie uszek to też masakra, ale dało radę więc ufff bo bałam się, że nie pozwoli Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jakie ma Dropsik zaje2biste wdzianko :cool2: Quote
weszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']no właśnie - nie ruszać i obserwować... macać czy nie rośnie, albo moze maleje... :roll: [/QUOTE] Przez chwilę obserwuj bo może rzeczywiście w coś przywaliła i ma krwiaka. Ale jak nie zmaleje to lepiej pojechać i obadać sprawę. Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='weszka']Przez chwilę obserwuj bo może rzeczywiście w coś przywaliła i ma krwiaka. Ale jak nie zmaleje to lepiej pojechać i obadać sprawę. taki mam plan bo nerwowo nie wytrzymam długiego czekania i obserwowania raczej :oops: http://www.dogomania.pl/threads/179261-KYNOLOGIA-szkolenie-westy-boksie-dobki-KSIAE-A-KI-po-polsku-i-niemiecku-dla-DONY-do-9-02 zapraszam na bazarek dla donci Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [FONT=Arial]:roflt: zajebiaszczo [/FONT] Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czyżby urodziny w McDonaldsie :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 nie - w jakims innym małpim gaju dla dzieci :lol: Quote
Doginka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ale sie wystraszyłam:crazyeye: http://img203.imageshack.us/img203/870/dsc0093o.jpg Zajebiaszczy Dropsio ma kubraczek:loveu: Tylko tak się zastanawiam, gdzie miejsce na siurka:hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Doginka'] Zajebiaszczy Dropsio ma kubraczek:loveu: Tylko tak się zastanawiam, gdzie miejsce na siurka:hmmmm:[/QUOTE] siurek się idealnie wpasował - na brzuszku jest wycięcie ;) [quote name='eria']dobrze że wieczorem tu nie zajrzałam :D[/QUOTE] :lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 spotkania na szczycie :lol: ten psiak jest świetny w kontaktach psio-psich (ludzi się niestety obawia jak to psy na wsi :( ) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 koty wyniosły się na cieplutką podłogę w łazience piękna, piękna, piękna zima! szkoda, że dogo zamula fotki :roll: czy jest na to jakiś sposób? one na innym forum wyglądają dużo lepiej :shock: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 aaaa już wiem :splat: :lol: to zamydlanie fot to była wina mojego powiększenia forum :lol: jak zmniejszyłam ciut to są ładne takie jak być powinny :lol: Quote
Recommended Posts