Doginka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Qrcze, napisałaś wcześniej, że nie boi się J, tylko Ciebie - może tego biedaka skrzywdziło jakieś wstrętne babsko:mad: Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='weszka']A ten drugi sznuacio u zerduszko to jaki? Mamy go tu na dogo?[/QUOTE] Piękny i grzeczniusi, aż boję się zabierać za kudły, żeby nie popsuć ;) Będzie na dogo. W sumie miała być inna ;( Ciekawe czym Waszka jakieś babsko przypomina :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='dbsst']ale ja jeszcze nie powiedziałam czy jadę w pierwszej połowie czy drugiej sierpnia :] jak będziecie miłe i będziecie się podlizywać to może zaszczycę Waszkowice :] nooooo lizu lizu hahahahha :roflt: [quote name='weszka']A ten drugi sznuacio u zerduszko to jaki? Mamy go tu na dogo? minik - chyba czarno-srebrny nietrymowany, ale nie jestem pewna - zerduszko musi napisać, super młody, bezstresowy - taki charakter jak Marcel - bombowy psiak!!!!! zerduszko mu założy wątek [quote name='Doginka']Qrcze, napisałaś wcześniej, że nie boi się J, tylko Ciebie - może tego biedaka skrzywdziło jakieś wstrętne babsko:mad: tak myślę, że tak było bo na mojego szwagra i ojca też fajnie reagował, on się cieszy do facetów, ale jak się nad nim nachyla i chcą pogłaskać to tez się kuli :( trzeba powolutku i nie nad nim a najlepiej usiąść na ziemi, ja się kładę koło niego i on sobie chodzi wkoło mnie, cieszy się i niucha - a jak fajnie we włosach sznupie :) dobrze, że podłogi mam ciepłe :lol: Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zerduszko']Piękny i grzeczniusi, aż boję się zabierać za kudły, żeby nie popsuć ;) Będzie na dogo. W sumie miała być inna ;( Ciekawe czym Waszka jakieś babsko przypomina :eviltong:[/QUOTE] o tak długo pisałam mojego posta, że zdążyłaś odpowiedzieć wcześniej :lol: Quote
Tekla64 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hektor tez potrzebowal chwili by mi zaufac a mego zaakceptowal bez warunkow!!!! a potem sie mu mocno zmienilo , beze mnie ani rusz. nie chwalilyscie sie ze az tyla dobrych uczynkow sie wydarzylo?! to dobrze ze sa tacy ludzie, powiedz wiecej o Zerduszkowym ! i dajcie zdjecia ,co?no i powodzenia Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 nooo wczoraj był dobry dzień dla sznupków, szkoda, że przedwczoraj był wstrętny :( dzwoniła już do mnie Pani która adoptowała tego średniaka z Koszalina - psiak już u niej od wczoraj - jest cudny, kochany, też taki fajny bezstresowy i radosny, oczywiście smierdziel jak to po schronisku, ale najwazniejsze, że już w domku, ma zapalenie pęcherza biedak i sikaaaa ale idą do weta pewnie już teraz więc będzie pod kontrolą zdrowiał :kciuki: :) Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 On nie jest czarno srebrny, przynajmniej jak dla mnie ;) Trza go nazwać... Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zerduszko']On nie jest czarno srebrny, przynajmniej jak dla mnie ;) Trza go nazwać...[/QUOTE] no trza trza - popróbuj na co zareaguje - może na jakąś literę bardziej niz na inne, ja bym chciała Dropsowi zmienić ale póki co też nie mam pomysłu jak on taki przestraszony Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='malawaszka']no trza trza - popróbuj na co zareaguje - może na jakąś literę bardziej niz na inne, ja bym chciała Dropsowi zmienić ale póki co też nie mam pomysłu jak on taki przestraszony[/QUOTE] Na chodź i czekaj reaguje, to może na C :lol: <to żart oczywiście, aż tak głupia nie jestem ;) no chyba!> Quote
Vectra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 kurcze , w wydawało by się , że sznupki nie są jakoś specjalnie popularne .. nie mniej od ciorta ich bezdomnych :( chyba sobie ludzie z nimi nie radzą co ? i temu oddają Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zerduszko']Na chodź i czekaj reaguje, to może na C :lol: <to żart oczywiście, aż tak głupia nie jestem ;) no chyba!>[/QUOTE] hahahaha dobre :evil_lol: [quote name='Vectra']kurcze , w wydawało by się , że sznupki nie są jakoś specjalnie popularne .. nie mniej od ciorta ich bezdomnych :( chyba sobie ludzie z nimi nie radzą co ? i temu oddają[/QUOTE] przejrzyj ogłoszenia pseudo... zobaczysz czy nie są popularne - zwłaszcza mini... na pęczki sk....syny mnożą... nie wiem czy dlatego wywalają bo sobie nie radzą - ludzie mają nasrane, wychować nie próbują bo przecież to "miniaturka" i potem albo szczeka, albo zachoruje a leczenie kosztuje, a przecież za 300 można mieć nowego szczeniaczka.... ostatnio jest coraz więcej miniatur w schronach :( nie wiem czemu... Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ty ostatnio za dużo przeklinasz, publicznie, jeszcze Ci moderator blogasków da bana i kto bedzie ogarniał to wsio? Mi sie wydawa, ze ludzie chca małego puchatka... przecież miniatury, to nie są słodkie ozdóbki... i rozczarowanie, a przeciez zawsze można oddać/wyrzucić i kupić innego rasowca ;) Śrdeniaków, to chyba najwięcej starszych?? Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='zerduszko']Ty ostatnio za dużo przeklinasz, publicznie, jeszcze Ci moderator blogasków da bana i kto bedzie ogarniał to wsio? Mi sie wydawa, ze ludzie chca małego puchatka... przecież miniatury, to nie są słodkie ozdóbki... i rozczarowanie, a przeciez zawsze można oddać/wyrzucić i kupić innego rasowca ;) Śrdeniaków, to chyba najwięcej starszych??[/QUOTE] kurcze zmieniłam to przekleństwo, ale myślałam, że dogo wypipkuje jak to kiedyś bywało, a tu widzę, że teraz dogocenzura pilnuje, żeby sę przypadkiem nie przedarł jakiś link konkurencyjnego forum zamiast pilnować żeby brzydkich słów nie było... :roll: nieźle... tak - średniaki są zwykle stare :( Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 ale jazda na dworze :shock: wyszłam nieświadoma niczego i jak mi dmuchnęło takim grubym śniegiem w twarz to nie mogłam tchu złapać :mdleje: momentalnie i ja i psy pokryliśmy się warstwą śniegu hahahaha :mdleje: zimowo.... Quote
Doginka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Tego to ja zrobiłabym na cacuszko:crazyeye::loveu: Odpowiednim trymowaniem i podcięciem policzków wydłużyłabym głowę:loveu:On ładnie nosi uszka:loveu: Szkoda, że tak daleko mieszkacie:-( Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Doginka - w Warszawie jest taki sznupek na tymczasie: mały ma tatuaż tylko jeszcze dziewczyna nie odczytała, bardzo ładny i fajny pies - 2 miesiące siedział na paluchu!!! może jego odpicujesz??? jest na Bemowie Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 sznupkowatych wam przybywa jak nam w typie TTB ...masakra co sie dzieje a foty zamrożonych roślinek i latającej Luny extra Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Alicja']sznupkowatych wam przybywa jak nam w typie TTB ...masakra co sie dzieje to są takie fale... jakiś czas nie ma nowych, a nagle jednego dnia na raz 5 :mdleje: a nas nieporównywalnie mniej niż działających z TTB :( ale ale mam newsa - MAMY GAZ :bigcool::laugh2_2: Quote
marako Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ta roślinka z kropelkami jak zębatka - myślałam w pierwszej chwili, że natrafiłaś w polu na jakieś wnyki. Albo pozostałość po którejś wojnie. Czy polewasz wodą te roślinki 2 godziny wcześniej? Przecież nie było odwilży, ani deszczu. (a może u Ciebie były). Quote
AnkaG Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Uuuu jakie foty latającej Lunki :) A Pepcia ma fajowe futrzane skarpetki :) Quote
eria Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Tego to ja zrobiłabym na cacuszko Odpowiednim trymowaniem i podcięciem policzków wydłużyłabym głowęOn ładnie nosi uszka też bym to cudo chętnie poskubała, ale widziałam że on już maszynką ogolony, a szkoda :( Quote
Tekla64 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 piekna jest latajaca Lunetka!!!! zmarzliny tyz cudne , u mnie znowu pada. Eria , Dona juz zarosnieta jakby nigdy nie byla robiona???!!! Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='eria']też bym to cudo chętnie poskubała, ale widziałam że on już maszynką ogolony, a szkoda :([/QUOTE] Trzeba było zgaszać chęci :) Teraz juz niestety po ptokach. Quote
Recommended Posts