Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']A ten drugi sznuacio u zerduszko to jaki? Mamy go tu na dogo?[/QUOTE]
Piękny i grzeczniusi, aż boję się zabierać za kudły, żeby nie popsuć ;) Będzie na dogo.
W sumie miała być inna ;(

Ciekawe czym Waszka jakieś babsko przypomina :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']ale ja jeszcze nie powiedziałam czy jadę w pierwszej połowie czy drugiej sierpnia :]
jak będziecie miłe i będziecie się podlizywać to może zaszczycę Waszkowice :]

nooooo lizu lizu hahahahha :roflt:

[quote name='weszka']A ten drugi sznuacio u zerduszko to jaki? Mamy go tu na dogo?

minik - chyba czarno-srebrny nietrymowany, ale nie jestem pewna - zerduszko musi napisać, super młody, bezstresowy - taki charakter jak Marcel - bombowy psiak!!!!!
zerduszko mu założy wątek

[quote name='Doginka']Qrcze, napisałaś wcześniej, że nie boi się J, tylko Ciebie - może tego biedaka skrzywdziło jakieś wstrętne babsko:mad:

tak myślę, że tak było bo na mojego szwagra i ojca też fajnie reagował, on się cieszy do facetów, ale jak się nad nim nachyla i chcą pogłaskać to tez się kuli :( trzeba powolutku i nie nad nim a najlepiej usiąść na ziemi, ja się kładę koło niego i on sobie chodzi wkoło mnie, cieszy się i niucha - a jak fajnie we włosach sznupie :) dobrze, że podłogi mam ciepłe :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Piękny i grzeczniusi, aż boję się zabierać za kudły, żeby nie popsuć ;) Będzie na dogo.
W sumie miała być inna ;(

Ciekawe czym Waszka jakieś babsko przypomina :eviltong:[/QUOTE]

o tak długo pisałam mojego posta, że zdążyłaś odpowiedzieć wcześniej :lol:

Posted

Hektor tez potrzebowal chwili by mi zaufac a mego zaakceptowal bez warunkow!!!!

a potem sie mu mocno zmienilo , beze mnie ani rusz.

nie chwalilyscie sie ze az tyla dobrych uczynkow sie wydarzylo?! to dobrze ze sa tacy ludzie, powiedz wiecej o Zerduszkowym !

i dajcie zdjecia ,co?no i powodzenia

Posted

nooo wczoraj był dobry dzień dla sznupków, szkoda, że przedwczoraj był wstrętny :(

dzwoniła już do mnie Pani która adoptowała tego średniaka z Koszalina - psiak już u niej od wczoraj - jest cudny, kochany, też taki fajny bezstresowy i radosny, oczywiście smierdziel jak to po schronisku, ale najwazniejsze, że już w domku, ma zapalenie pęcherza biedak i sikaaaa ale idą do weta pewnie już teraz więc będzie pod kontrolą zdrowiał :kciuki: :)

Posted

[quote name='zerduszko']On nie jest czarno srebrny, przynajmniej jak dla mnie ;) Trza go nazwać...[/QUOTE]

no trza trza - popróbuj na co zareaguje - może na jakąś literę bardziej niz na inne, ja bym chciała Dropsowi zmienić ale póki co też nie mam pomysłu jak on taki przestraszony

Posted

[quote name='malawaszka']no trza trza - popróbuj na co zareaguje - może na jakąś literę bardziej niz na inne, ja bym chciała Dropsowi zmienić ale póki co też nie mam pomysłu jak on taki przestraszony[/QUOTE]
Na chodź i czekaj reaguje, to może na C :lol:

<to żart oczywiście, aż tak głupia nie jestem ;) no chyba!>

Posted

kurcze , w wydawało by się , że sznupki nie są jakoś specjalnie popularne .. nie mniej od ciorta ich bezdomnych :( chyba sobie ludzie z nimi nie radzą co ? i temu oddają

Posted

[quote name='zerduszko']Na chodź i czekaj reaguje, to może na C :lol:

<to żart oczywiście, aż tak głupia nie jestem ;) no chyba!>[/QUOTE]

hahahaha dobre :evil_lol:

[quote name='Vectra']kurcze , w wydawało by się , że sznupki nie są jakoś specjalnie popularne .. nie mniej od ciorta ich bezdomnych :( chyba sobie ludzie z nimi nie radzą co ? i temu oddają[/QUOTE]

przejrzyj ogłoszenia pseudo... zobaczysz czy nie są popularne - zwłaszcza mini... na pęczki sk....syny mnożą... nie wiem czy dlatego wywalają bo sobie nie radzą - ludzie mają nasrane, wychować nie próbują bo przecież to "miniaturka" i potem albo szczeka, albo zachoruje a leczenie kosztuje, a przecież za 300 można mieć nowego szczeniaczka.... ostatnio jest coraz więcej miniatur w schronach :( nie wiem czemu...

Posted

Ty ostatnio za dużo przeklinasz, publicznie, jeszcze Ci moderator blogasków da bana i kto bedzie ogarniał to wsio?

Mi sie wydawa, ze ludzie chca małego puchatka... przecież miniatury, to nie są słodkie ozdóbki... i rozczarowanie, a przeciez zawsze można oddać/wyrzucić i kupić innego rasowca ;)

Śrdeniaków, to chyba najwięcej starszych??

Posted

[quote name='zerduszko']Ty ostatnio za dużo przeklinasz, publicznie, jeszcze Ci moderator blogasków da bana i kto bedzie ogarniał to wsio?

Mi sie wydawa, ze ludzie chca małego puchatka... przecież miniatury, to nie są słodkie ozdóbki... i rozczarowanie, a przeciez zawsze można oddać/wyrzucić i kupić innego rasowca ;)

Śrdeniaków, to chyba najwięcej starszych??[/QUOTE]

kurcze zmieniłam to przekleństwo, ale myślałam, że dogo wypipkuje jak to kiedyś bywało, a tu widzę, że teraz dogocenzura pilnuje, żeby sę przypadkiem nie przedarł jakiś link konkurencyjnego forum zamiast pilnować żeby brzydkich słów nie było... :roll: nieźle...

tak - średniaki są zwykle stare :(

Posted

ale jazda na dworze :shock: wyszłam nieświadoma niczego i jak mi dmuchnęło takim grubym śniegiem w twarz to nie mogłam tchu złapać :mdleje: momentalnie i ja i psy pokryliśmy się warstwą śniegu hahahaha :mdleje:

zimowo....

Posted

Tego to ja zrobiłabym na cacuszko:crazyeye::loveu: Odpowiednim trymowaniem i podcięciem policzków wydłużyłabym głowę:loveu:On ładnie nosi uszka:loveu:

Szkoda, że tak daleko mieszkacie:-(

Posted

Doginka - w Warszawie jest taki sznupek na tymczasie:

mały ma tatuaż tylko jeszcze dziewczyna nie odczytała, bardzo ładny i fajny pies - 2 miesiące siedział na paluchu!!! może jego odpicujesz??? jest na Bemowie

Posted

[quote name='Alicja']sznupkowatych wam przybywa jak nam w typie TTB ...masakra co sie dzieje

to są takie fale... jakiś czas nie ma nowych, a nagle jednego dnia na raz 5 :mdleje: a nas nieporównywalnie mniej niż działających z TTB :(

ale ale mam newsa - MAMY GAZ :bigcool::laugh2_2:

Posted

Ta roślinka z kropelkami jak zębatka - myślałam w pierwszej chwili, że natrafiłaś w polu na jakieś wnyki. Albo pozostałość po którejś wojnie.
Czy polewasz wodą te roślinki 2 godziny wcześniej? Przecież nie było odwilży, ani deszczu. (a może u Ciebie były).

Posted

Tego to ja zrobiłabym na cacuszko Odpowiednim trymowaniem i podcięciem policzków wydłużyłabym głowęOn ładnie nosi uszka

też bym to cudo chętnie poskubała, ale widziałam że on już maszynką ogolony, a szkoda :(