Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 bardzo ładne zdjęcia dupy :diabloti: Waszeniu, a ty zapraszasz wszystkich, którzy przeczytali to zaproszenie? :roll: Bo wiesz ja się martwię czy będzie wolny ten osobny pokój z łazienką dla mnie.....:shake: Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100'] Waszeniu, a ty zapraszasz wszystkich, którzy przeczytali to zaproszenie? :roll: Bo wiesz ja się martwię czy będzie wolny ten osobny pokój z łazienką dla mnie.....:shake: nie :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='malawaszka']nie :roll: :lol: nie będzie wolny? :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']nie będzie wolny? :shake: :diabloti: :hmmmm: nie będzie :niewiem: Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ale bowskie te zamrożone Maga ...moze pokoik z widokiem na dziki ;) Quote
Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='malawaszka']:hmmmm: nie będzie :niewiem: a jak nie zabiorę Debe, to będzie wolny? :hmmmm: [quote name='Alicja'] Maga ...moze pokoik z widokiem na dziki ;) Alicjo, prosiłam, upominałam, zaklinałam - no more alcohol! Bo białe dziki widzisz wszędzie :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']a jak nie zabiorę Debe, to będzie wolny? :hmmmm: nie będzie Quote
Maga100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='malawaszka'] nie będzie idę spac, bo mi się mieni w oczach :shake: Ale najpierw pójdę naszykować pysznej ryżowej kaszki :diabloti: Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Waszko, co ty robisz, ze Lunka ma taką śliczną, biała brodę?:crazyeye::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/1924/dsc0048a.jpg Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']idę spac, bo mi się mieni w oczach :shake: Ale najpierw pójdę naszykować pysznej ryżowej kaszki :diabloti: o mniammm będziesz mi robić taką jak przyjedziesz????? :evil_lol: [quote name='Doginka']Waszko, co ty robisz, ze Lunka ma taką śliczną, biała brodę?:crazyeye::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/1924/dsc0048a.jpg nic :lol; ona ma taką po prostu sama z siebie :niewiem: nie myję, nie wycieram, piorę tylko wtedy kiedy całego psa :niewiem: takie geny zmarnowałam :cry: Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dlaczego zaraz "zmarnowałam"? Najważniejsze, ze Lunka kochana nad życie:loveu: Quote
ariss Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Doginka']Waszko, co ty robisz, ze Lunka ma taką śliczną, biała brodę?:crazyeye::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/1924/dsc0048a.jpg Nie widzisz:diabloti: przykleja do niej śnieg:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czy ja się mogę dla odmiany suczydłami pozachwycać :lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Doginka']Dlaczego zaraz "zmarnowałam"? Najważniejsze, ze Lunka kochana nad życie:loveu: [FONT=Arial]jak to czemu :hmmmm: ...założyła by pseudo i by były ćliczne szczeniątka ;) ...a Waszka ciach ciach zrobiła :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='ariss']Nie widzisz:diabloti: przykleja do niej śnieg:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: noo i Pepa też ma bieluśką [quote name='zerduszko']Czy ja się mogę dla odmiany suczydłami pozachwycać :lol: :modla: o dzięki Ci - zauwazyłaś ich piękno????? [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak to czemu :hmmmm: ...założyła by pseudo i by były ćliczne szczeniątka ;) ...a Waszka ciach ciach zrobiła :diabloti:[/FONT] ano, ale teraz to już po ptokach :( Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 malawaszka napisał(a): :modla: o dzięki Ci - zauwazyłaś ich piękno????? Piękno psów, piękno PSICH zdjęć :loveu: Nic więcej nie napiszę, coby wilka z lasu nie wywoływać :eviltong: Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='malawaszka']o mniammm będziesz mi robić taką jak przyjedziesz????? :evil_lol: tak, na mleku modyfikowanym dla niemowlat, mniam, pyszności :eating: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='zerduszko']Piękno psów, piękno PSICH zdjęć :loveu: Nic więcej nie napiszę, coby wilka z lasu nie wywoływać :eviltong: no to teraz koty :evil_lol: [quote name='Maga100']tak, na mleku modyfikowanym dla niemowlat, mniam, pyszności :eating: pychotka :lol: Monika te Twoje koty nie dają mi spokojnie zjeść!!! Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Boszsz, żebrzące koty :shake: co za dom :shake: Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ta mała kizia już tak urosła?? A szukasz jej jeszcze domu :lol: Ps. Ładna lodówka, podobna do mej :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Maga100']Boszsz, żebrzące koty :shake: co za dom :shake: tutaj każdy musi walczyć o swoje :grins: [quote name='zerduszko']Ta mała kizia już tak urosła?? A szukasz jej jeszcze domu :lol: noo urosła małpa jedna.... i jaka gruba :oops: a gdzie tu jeszcze sterylka... no niby szukam... ale chyba wymagania wobec potencjalnego domku rosną wprost proporcjonalnie do czasu szukania tegoż więc nie wiem czy ktoś sprosta :evil_lol: ale jakby się znalazł ktoś mieszkający tak jak ja to bym ją dała bo tutaj szkoda mi, ze psy ją najbardziej ganiają... Jogi się boją bo ona się nie pirniczy i je leje ostro, Fifkę Pepa kocha, a Luna dziś pierwszy raz sama podeszła do niej i wąchała i Fifa się o nią ocierała nawet :mdleje: a Luna miała moment że ją zapraszała do zabawy :mdleje: - dojście do takiego stanu zajęło jej jak zwykle maaało czasu - ponad rok :lol: ale ważne, ze są postępy :evil_lol: Quote
Recommended Posts