Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buuahahahah kocham pamptorby :mdleje: są WSZĘDZIE!!!! :mdleje: a największy szok przezyłam jak przed drzwiami od pracowni odkryłam, ze to NIE JEST górka śniegu, to pampy przykryte ciepłą pierzynką sniegową :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahah kocham pamptorby :mdleje: są WSZĘDZIE!!!! :mdleje: a największy szok przezyłam jak przed drzwiami od pracowni odkryłam, ze to NIE JEST górka śniegu, to pampy przykryte ciepłą pierzynką sniegową :shock:

hahhahahahaha no teraz widzę, że nie tylko ja mam papmtorby wchodzę do śmietnika a tam pełno takich toreb z róznymi złuzytymi rozmiarami :evil_lol:
a ja myślałam, że tylko ja mam tak genialne pomysły :shake:
teraz patrząc na nasz blok nie widzę już ładnych balkonów tylko myślę na ilu są pamptorby
czy tylko mnie powywiewało towar :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa zapomniałam napisać, że kolezanka, która była u nas w sobotę i miała rodzić za 2 tygodnie urodziła dziś w nocy zdrowego ślicznego Kacperka :laola: :drinking:
Już go widziałaś?? Tak szybko wyładniał, większość dzieci jest okropna po porodzie :lol:

Posted

ale sa wyjatki i czasem sie zdarza LADNE dziecko zaraz po porodzie.

ja mam na plastiki taki stojak na te worki , malo ze wygodnie sie wrzuca to i latwuy do wymiany jak juz pelen jest a i wygalda w miare przyzwoicie, ten stojak tyz z plastiku hihihi na szklo tez nam daja worki i na papier ale kto na wsi wyrzuca szklo i ppaier???? no a w kazdym razie nie tak wiele jak w miastach.

a rondo mamy za budynkami nie jak przed rezydencja , niestety.
ale za to ladnie wedle mnie obsadzone

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale sa wyjatki i czasem sie zdarza LADNE dziecko zaraz po porodzie.

Właśnie CZASEM :eviltong: A kto nie gada o noworodkach, to używa słowa ładny, a nawet śliczny :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja już powiedziałam, że zapraszam - czy mam potwierdzać codziennie? wystarczy raz dziennie? reszta zalezy od Was :diabloti:

Czy nie potrzebujecie babci do opieki ?:diabloti:
Babcia ma zaletę : nie pije słynnego likieru .

Posted

Hanna R. napisał(a):
Czy nie potrzebujecie babci do opieki ?:diabloti:

może się przydać taka babcia w sumie :evil_lol: rozumiem że to nami po sozyciu likieru się babcia będzie opiekować? :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
może się przydać taka babcia w sumie :evil_lol: rozumiem że to nami po sozyciu likieru się babcia będzie opiekować? :grins:

Oczywiście.:loveu:
Potiutiam , ugotuję wam kaszkę na mleku modyfikowanym :loveu:Tylko pamptorbą sie nie zajmę.

Posted

Hanna R. napisał(a):
Oczywiście.:loveu:
Potiutiam , ugotuję wam kaszkę na mleku modyfikowanym :loveu:Tylko pamptorbą sie nie zajmę.

a ja się tak profilaktycznie spytam czy wchodzi opcja karmienia cycem??:)

Posted

[quote name='Hanna R.']Czy nie potrzebujecie babci do opieki ?:diabloti:

a dlaczego babcia nie pije likieru, bo nie rozumiem :hmmmm:
o godzinie, o której porządni ludzie piją likier, bachorki mniejsze i większe już śpią :grins:
No chyba, ze ktoś sobie wychował inaczej :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
a ja się tak profilaktycznie spytam czy wchodzi opcja karmienia cycem??:)

Olciu Od Ruskich schizy jakieś Cię dopadły ? :megagrin:

madziamn napisał(a):
Podobno Babcia ma się zajmowac potem tymi które ten likier pic będą:evil_lol::eviltong::evil_lol:.

Otóż właśnie . Ze zrozumieniem czytać trzeba Mago, dziecko ty moje :evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']. Ze zrozumieniem czytać trzeba Mago, dziecko ty moje :evil_lol:

to nie brak zrozumienia, to się nazywa wyparcie. Bo ja wciąż wierzę, ze jedziesz zająć się Tadeuszem, żebym ja mogla zając się SOBĄ :diabloti:

Posted

[quote name='AMIGA']No własnie też się mialam pytać, czy nie przydałaby się Wam na tym "zlocie" osoba, która chce być babcią, ale sie na to nie zanosi?

zanosi się na niezłe przedszkole więc i babcie będą miały branie :lol:

[quote name='Maga100']to nie brak zrozumienia, to się nazywa wyparcie. Bo ja wciąż wierzę, ze jedziesz zająć się Tadeuszem, żebym ja mogla zając się SOBĄ :diabloti:

albo mną :grins: zabawiać rozmową, zafarbować włosy, wymasować stopy

właśnie mam caaały dom zadymiony - i nie nie nie wróciłam do palenia petów - robiłam sobie grzanki w piekarniku i usiadłam na chwilunię na dogo :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']właśnie mam caaały dom zadymiony - i nie nie nie wróciłam do palenia petów - robiłam sobie grzanki w piekarniku i usiadłam na chwilunię na dogo :shock:

:roflt: CHWILUNIA....dobre :roflt::roflt::roflt: smaczne węgielki były?? :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']
albo mną :grins: zabawiać rozmową, zafarbować włosy, wymasować stopy

o fuj, jakie znowu stopy :diabloti::diabloti:

właśnie mam caaały dom zadymiony - i nie nie nie wróciłam do palenia petów - robiłam sobie grzanki w piekarniku i usiadłam na chwilunię na dogo :shock:

a to one nie wyskoczyły samoczynnie?
Mój oryginalny toster, który tak cię urzekł, wypluwa grzanki pół metra wzyż :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a od kiedy kochana Madziu piekarniki wypluwają grzanki?????? :evil_lol:

o jezus, jakaś ty bystra i czepliwa :diabloti:
zapomniałam, że nie masz tostera, bo mam go ja :grins:

a stopy ... moje śliczne zgrabne wiejskie stópki :roflt:

ze zrogowaciałymi piętami fuj :diabloti:

a propos stóp: wczoraj było obcinanie podwiniętych paznokietków Tadzia :roll:
A. trzymał młodego, ja trzymałam jego nogę (Tadzia nogę, nie A.) i usiłowałam trafic nożyczkami w paznokcia, nie w palec :roll: Tadzik wył, jakbyśmy go obdzierali ze skóry i tak wyginał paluszkami swoimi maleńkimi, że nie byłam w stanie nad tym zapanować :mdleje: Skończyłam czerwona i spocona, a Tadzik dostał spazmów i histerii. :mdleje: A nawet go nie drasnęłam, ciekawe co by się działo, gdybym nie trafiła... :roll:

Posted

[quote name='Maga100']o jezus, jakaś ty bystra i czepliwa :diabloti:
zapomniałam, że nie masz tostera, bo mam go ja :grins:

ze zrogowaciałymi piętami fuj :diabloti:

a propos stóp: wczoraj było obcinanie podwiniętych paznokietków Tadzia :roll:
A. trzymał młodego, ja trzymałam jego nogę (Tadzia nogę, nie A.) i usiłowałam trafic nożyczkami w paznokcia, nie w palec :roll: Tadzik wył, jakbyśmy go obdzierali ze skóry i tak wyginał paluszkami swoimi maleńkimi, że nie byłam w stanie nad tym zapanować :mdleje: Skończyłam czerwona i spocona, a Tadzik dostał spazmów i histerii. :mdleje: A nawet go nie drasnęłam, ciekawe co by się działo, gdybym nie trafiła... :roll:

nie mam zrogowaciałych piętów tak samo jak nie mam tostera :obrazic:

a co zrobiłby tadzik jakbyś nie trafiła??? TO SAMO hahahaha już Ci współczuję - Oliwia taka jest - obcinanie pazurów to był do niedawna HORROR!!!! ja musiałam trzymać niemal na niej leząc, a moja siostra obcinała - minęło jakieś 4 miesiące temu - samo - Oliwia ma prawie 5 lat :roflt: oj biedna Ty biedna

Posted

[quote name='malawaszka']nie mam zrogowaciałych piętów tak samo jak nie mam tostera :obrazic:

każda prawdziwa wiejska kobieta ma :diabloti:
prócz mnie, bo ja biegam boso po rżysku :evil_lol:

a co zrobiłby tadzik jakbyś nie trafiła??? TO SAMO hahahaha już Ci współczuję - Oliwia taka jest - obcinanie pazurów to był do niedawna HORROR!!!! ja musiałam trzymać niemal na niej leząc, a moja siostra obcinała - minęło jakieś 4 miesiące temu - samo - Oliwia ma prawie 5 lat :roflt: oj biedna Ty biedna

powedz, ze tylko specjalnie chcesz mnie załamać po złośliwości swej wrodzonej :mdleje:
Ja wierzę, że jak Tadzik zrobi się bardziej rozumny, to mu wytłumaczę i on będzie grzecznie wystawiał stópkę do obcięcia (pazurów, nie stópki).
Bo teraz to jakiś horror :shake: A. też musiał go trzymac z całych sił swoich :shake:
A co dziwne, z paznokciami u rak problemu nie ma, siedzi mi na kolanach i grzecznie czeka aż skończę.....