Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo jest dzikusem - my już normalnie ją możemy brać na ręce, ale u kogoś innego sztywnieje i się wyrywa - a ludzie chcą mruczanki przytulanki, mnie nie przeszkadza akurat, że moje koty nie pchają się na kolana bo jestem alergikiem i lepiej jak mi nie rozsiewają alergenów tak blisko :lol:

Posted

Też lbię nakolankowe mruczki, śpiące cały dzień. Mojego TŻa kocina..... całe miłosierdzie mi mijało przy tej besti, wrazliwosc jakoś cichła i jedyne o czym myślałam, to ukręć ten biało-bury łeb szatański :diabloti:

Posted

witam

dasz w koncu zdjecia kuchni??????

kociska sa rozpuszczone jak dziadowskie bicze i nie dlugo zaczna lodowke otwierac se same!!!!! a z talerzy i blatow bedzie nagle znikalo zarelko hihihi ale co to znaczy gdy sie kocha no nie????

pikne sa

Posted

zdjęcia kuchni będą jak będzie gotowa :grins: obecnie jedna ściana i meble sa przykryte folią, jeszcze okap nie zamontowany, nie mam płytki za kuchenkę i reszty do osłonienia sciany - no nie mogę pokazac takiej prowizorki :evil_lol:

Posted

hihihihi

a czemu nie????
dyc kazdy z nas wie co to znaczy, remont , przebudowa czy modernizacja?!!!

a wiejska zima zdecydowanie lepsza od miejskiej , i moze wlasnie dlatego zaczelam sie na nowo bawic sniegiem i cieszyc zima , ino czemu musi byc ponura??? ja sie zgadzam na snieg i zime w ogole ale chcialabym wiecej i czesciej sloneczka ogladac.
przyznaj ze takich widokow jak na wsi nie ma zima w miescie, ciezko zaobserwowac jak cudne jest to zalodzenie na ulicach w wielkim ruchu hihihi
a tu prosze jakiez piekne zdjecia porobilas , rewelka jak dla mnie
dawni temu raz mi tak na dwa dni zmrozilo pastwisko dla koni , ja je z rana che puszczac a im kopyta sie rozchodza i tyz widoki mialam cudne

Posted

hihihihi

a czemu nie????

a wiejska zima zdecydowanie lepsza od miejskiej , i moze wlasnie dlatego zaczelam sie na nowo bawic sniegiem i cieszyc zima , ino czemu musi byc ponura??? ja sie zgadzam na snieg i zime w ogole ale chcialabym wiecej i czesciej sloneczka ogladac.
przyznaj ze takich widokow jak na wsi nie ma zima w miescie, ciezko zaobserwowac jak cudne jest to zalodzenie na ulicach w wielkim ruchu hihihi
dawni temu raz mi tak na dwa dni zmrozilo pastwisko dla koni , ja je z rana che puszczac a im kopyta sie rozchodza i tyz widoki mialam cudne ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
a czemu nie????

dawni temu raz mi tak na dwa dni zmrozilo pastwisko dla koni , ja je z rana che puszczac a im kopyta sie rozchodza i tyz widoki mialam cudne

kuchnię pokażę jak przyjdzie czas :grins:

a zima na wsi jest bez porównania - pierwsza moja taka piękna zima w życiu - własnie tu na wsi! już tak długo a śnieg jest CZYSTY!!!! w miecie to ładnie jest jeden dzień i zaraz brudno jak nie napada znowu... ja godzinketemu byłam pobiegać po śniegu z Oliwią - też się świetnie bawiłam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
kuchnię pokażę jak przyjdzie czas :grins:

Ten fragment z lodówką mi przypomina jako żywo moją lodówkę i obok niej moją szafkę z trzema szufladami od najcieńszej do najgrubszej i to tego samego koloru, co twoja tak samo przy lodówce. Muszę cyknąć zdjęcie i pokazać na dowód. A jak się okaże, że cd Twojej kuchni też będzie bliźniaczo podobny, to pęknę z radości (dotąd miałam kompleksy na punkcie urządzenia mojego domku)

Posted

marako napisał(a):
Ten fragment z lodówką mi przypomina jako żywo moją lodówkę i obok niej moją szafkę z trzema szufladami od najcieńszej do najgrubszej i to tego samego koloru, co twoja tak samo przy lodówce. Muszę cyknąć zdjęcie i pokazać na dowód. A jak się okaże, że cd Twojej kuchni też będzie bliźniaczo podobny, to pęknę z radości (dotąd miałam kompleksy na punkcie urządzenia mojego domku)

hahha pokazuj!!!!! :) ja tam kompleksów nie mam - robimy sobie powolutku, ale sami i to daje radochę tworzenia i realizowania własnych (znaczy moich :roflt: ) wizji - znajomi co byli teraz pytali czy kuchnia robiona na wymiar na zamówienie - więc odpowiedziałam, że tak - na moje zamówienie robił J :evil_lol:

Posted

a ja byłam dzisiaj u Debe i planowałyśmy wyjazd do ciebie, a raczej planowałyśmy co zabierzemy :p
I wyszło, że musimy pojechać na cztery samochody :grins:

Posted

[quote name='Maga100']a ja byłam dzisiaj u Debe i planowałyśmy wyjazd do ciebie, a raczej planowałyśmy co zabierzemy :p
I wyszło, że musimy pojechać na cztery samochody :grins:

:roflt: :roflt: ...kupcie se tira;)

Posted

hahaha jak kupowaliśmy działkę to warunek był taki, że musi się dać tirem zawrócić więc śmiało :roflt:

jak się wstrzelicie z terminem tak, że nie będzie mojej siostry z rodziną to będą dwa łóżeczka dziecięce do dyspozycji :lol:

Posted

A więc (nie zaczyna się zdania od więc ;)):
- lodowe roślinki piękne
- zimowe suki piękne
- żebrzące kociska śmieszne
- unudzone kociska sympatyczne
Zastanawia mnie jak ty jeszcze masz te frędzelki na oknach hehe????

Posted

weszka napisał(a):
A więc (nie zaczyna się zdania od więc ;)):
- lodowe roślinki piękne
- zimowe suki piękne
- żebrzące kociska śmieszne
- unudzone kociska sympatyczne
Zastanawia mnie jak ty jeszcze masz te frędzelki na oknach hehe????

haha na szczęście frędzelki już się znudziły kotom :lol: wyrwały jeden karnisz i jak założyliśmy mocniejszy to już frędzelki nie są ciekawe :lol:

Tekla64 napisał(a):
co do zawracania wiekszy pojazdow
to my se zrobili prywatne rondo na ten cel i w zasadzie sluzy tyz jako parking jak nam sie najedzie obcych autow sporo

hahaha ciekawe rozwiązanie - jak przed willą Carringtonów czy innych milionerów :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

czy koło lodówki jest torba ze śmieciami :evil_lol:
już wiem co dostaniesz od nas na prezent :diabloti:

hahahha NIE!!! kosz na śmieci mam - to jest wór na odpadki plastikowe :lol: one muszą być w tym worku bo inaczej ich nie odbierają :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa zapomniałam napisać, że kolezanka, która była u nas w sobotę i miała rodzić za 2 tygodnie urodziła dziś w nocy zdrowego ślicznego Kacperka :laola: :drinking:

GRATULUJEMY :loveu:

malawaszka napisał(a):
hahahha NIE!!! kosz na śmieci mam - to jest wór na odpadki plastikowe :lol: one muszą być w tym worku bo inaczej ich nie odbierają :niewiem:

aaa to komplikuje bieg wydarzeń :shake:

u mnie powstała nowa torba na śmieci - PAMPERS torba - jest na balkonie co nie do końca jest dobrym pomysłem. Ostatnio wszystkie pieluchy wywiało z mojej PAMPTORBY
zastanawiam się ile powpadało do sąsiadów - nikt nie przyszedł ze zwrotem przesyłki ale kto zimą wychodzi na balkon z odwilżą pod moimi drzwiami mogę dostać zwroty :diabloti: