Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahaha Ewka błagam :roflt: padłam

czytałam post i nie było dopisku, klikam cytuj a tu dopisem i dopiero ryknęłam śmiechem :roflt: i teraz to już J mnie pakuje do wariatkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nareszcie męska decyzja :diabloti:

kupisz mi lampkę nocną ? :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Nowy super dom powiedział cos takiego: jak zobaczyłam zdjęcie... Także oczko ma magiczną moc :loveu: Swoją droga jak im się to udało zrobić takie zdjecie, bo ja próbowałam nawiązac kontat z "czkiem" i ciężko... to jest to niewidzące? - bo to drugie było nieładne, czyli to ze stanem zapalmym.

nie wiem które oczko nie widzi bo ta info była dla mnie zaskoczeniem dziś, ale możliwe, że niewidzące oczko ucieka i widać białko - ale zdjęcie jest powalające - i naprawdę zdjęcia są MEGA ważne przy ogłaszaniu psów :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
no nareszcie męska decyzja :diabloti:

kupisz mi lampkę nocną ? :loveu:

pffffffffff :obrazic:

NIE kupię Ci bo wtedy moje zycie nie byoby takie radosne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
pffffffffff :obrazic:

NIE kupię Ci bo wtedy moje zycie nie byoby takie radosne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie co ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:
nie smiej się dziadku z czyjegoś wtapdku , a dziadek się śmiał i to samo miał :eviltong::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
nie co ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:
nie smiej się dziadku z czyjegoś wtapdku , a dziadek się śmiał i to samo miał :eviltong::evil_lol:

aaaaaahahahaha teraz zauważyłam i umarłam :roflt: J już mi walizki wystawia za drzwi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaahahahaha teraz zauważyłam i umarłam :roflt: J już mi walizki wystawia za drzwi :evil_lol:

pomachaj mu chusteczką , podobno to romantyczne :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
pomachaj mu chusteczką , podobno to romantyczne :loveu: :loveu: :evil_lol:

podobno :evil_lol: tak mówiom... no to mu pomachuje :evil_lol:

aaahaha dobranoc :hand:

Posted

weszka napisał(a):
Z Kropeczką to cudna historia - żeby więcej takich było.
Waszeczko - jak tam dzisiaj w wariatkowie? ;) Masz globusa hihi ???

oby oby!

a globusa mam a jakże :lol: teraz już ciut lepiej :evil_lol:

Posted

przypomiBam Ci , że masz pomachujać chusteczką dogomanii na targu forumowym :diabloti:

a co atoma giganta masz ? czemu mi się tak strasznie pić chciało po przebudzeniu :hmmmm:

Posted

Mój musk wrócił na swoje miejsce :multi:
Wiem co chciałam napisać.
Że trzymam kciuki za sreberko :-(:kciuki:

A daleko ten nowy domek? Będziesz mieć oko na małą? :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
waryjotki :grins: dobrze ze polazłam spać :diabloti:

noo bo jakbyś została to miałabyś dziś globusa :evil_lol:

Vectra napisał(a):
przypomiBam Ci , że masz pomachujać chusteczką dogomanii na targu forumowym :diabloti:

a co atoma giganta masz ? czemu mi się tak strasznie pić chciało po przebudzeniu :hmmmm:

nie wypipkowało :crazyeye: zrobię - dziś nie bo musiałabym poszukać jej najpierw w pudłach, a jakoś mam słabiutki dzionek :lol:

anetta napisał(a):
Mój musk wrócił na swoje miejsce :multi:
Wiem co chciałam napisać.
Że trzymam kciuki za sreberko :-(:kciuki:

A daleko ten nowy domek? Będziesz mieć oko na małą? :cool1:

Trzymaj - ta mała jest niesamowita - trudno jej złapać równowagę, przewraca się, ale szaleje z resztą kotów, wspina się tak jak one i nawet do kuwetki się załatwia :loveu: mam nadzieję, że jej się uda - a ludzie, którzy ją biorą to ci co ją przywieźli do mnie - mieszkają pod Krakowem

Posted

uuuu nikt nas nie lubi :shake: ehhh trudno

a ja chciałam napisać, e Luneta mnie kiedyś wykończy nerwowo :mdleje:

Pilnuję gadzinę jak nawiedzona, drzwi pozamykane, wychodzimy tylko razem, chciała iść do mojej mamy to zaprowadziłam i tam została pilnować kuchni a ja wróciłam, połączenie mamy też piwnicą i w pewnej chwili wydawało mi się, ze usłyszałam tam Luny piszczenie, sprawdziłam, nie przyszła, więc uznałam, że to w radio; poszliśmy na obiad do mamy, jemy, nagle mnie tknęlo, że Luna nie sępi, tylko Pepa się kręci, wołam nic, szukam po domu nic, wołam w piwnicy nic, szukam w piwnicy nic - piwnica tam jest otwarta jeszcze, ale nie ma... no to znowu wkurwka na maxa i razem z J znowu jak debile na wieś nawoływać :angryy: mi pikawa mało nie wyskoczy - raz ze strachu a dwa ze złości, że znowu wykombinowała jak zwiać :angryy: J po lesie i bunkrach, ja po wsi pytam ludzi, wołam i jeszcze podjarana Oliwia ze mną że jaka to super przygoda, a co będzie jak Luny nie znajdziemy itd.. :mad: no i kurna nikt nie widział, tylko ktoś widział gromadę psów bułgarów jak biegla w stronę naszej ulicy to ja już sie prawie poskładałam :placz: no więc idę do domu po samochód, a tu J idzie po mnie, że JEST, kurna że w domu nagle się objawiła, a jak wołałam to nie raczyła dupy wyściubić - w piwnicy siedziała :crazyeye: ten pies ma jakąś paranoję - boi się jak wiatr mocniej wieje :crazyeye: a że dziś wieje to schowej w naszej spiżarce już nie wystarczył i trzeba było schoewać się w jakiś kąt w PIWNICY :mdleje: ja nie wiem co mam z nią zrobić bo to nie jest normalne, zeby pies uciekał przed wiatrem, przed przeciągiem :shake:

Posted

mowilam ci juz o Borysie , psie mojej corki ON z niem schroniska, ze bidak ze zastrachany itd itp, no wiec on ma toz samo i jak jest burza to potrafi wejsc pod najnizsze lozko , trzesie sie jak osika dostaje wrecz konwulsji i w ogole panikarz straszny we wszystkim. ale od momentu jak bywa u mnie dluzsze momenty to jakby mu sie ten starch zapodziewa przy calej reszcie i nawet juz calkiem legalnie podczas burzy lezy co prawda spiety ale w miare spokojnie ale nie daj boze by byla moja corka przy tym bo wtedy zaczyna sie telepac jak galareta, moze i Luna reaguje bardziej na wasze wrazenia jak na swoj strach zlekcewazcie pare razy to moze jej sie odechce

Posted

ale ona burzy się nie boi - ona się boi przeciągu/wiatru jak hula w domu, jak gdzieś zawieje to ona ucieka sie chować, ja nie reaguję jak ona to robi, nie użalam się, wręcz się z tego smiejemy, ale teraz no jak sie schowała w piwnicy i nie wyszła jak ja tam byłam i jak wołałam to mnie zaczyna to martwić :roll: a to nie jest kurde pies po przejściach - chyba, że taką traumą było dzieciństwo u mnie :shock:

Posted

A co Ty taka niedobra, będziesz jej wybierała czego ma się bać :eviltong: Lęk przed burza chyba jest częstszy, ale wiatru też się psy boją.
Ja jak jeżdżę na wiesie ;) to szaleju dostaje, bo przeca to brodate stworzenie tak silnie reaguje na wszystkie dźwięki, ze oszaleć można. I lękiem, i ujadaniem. widac nei tylko pies ze wsi ma ciężko się w mieście odnaleźć, ale i odwrotnie :roll: Moja miesczuch widać :p

Lubie czytać Wasz przygody :diabloti:

Posted

jo wlasnie sobie uswiadomilam ze nie napisalam tego o co mi chodzilo, ze wlasnie byc moze Luna slyszy takie dziewki wtedy jak wieje ze trudno jej wytrzymac ,a ze macie chate jeszcze nie wykonczona i moze wiac z roznych stron i kierunkow to i odglosy sa rozne i dla niej z miasta dziwne. Niko na ten wlasnie przyklad dostaje bialej goraczki przy muzyce powaznej wiec jak sobie chce czegos posluchac to mu musze powolutku podglasniac bo i spiew operowy go strasznie drazni i skrzypce a czasami trabki. ale jak juz troche poleci to sie uspokaja , wszystko jest dobrze jesli dawkuje nie wszystko naraz i nie za glosno.
skleroza nie boli a co se pomyslala to i nie napisala:crazyeye:

Posted

zerduszko napisał(a):

Lubie czytać Wasz przygody :diabloti:

:lol: czujesz się jak w domu? :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):

skleroza nie boli a co se pomyslala to i nie napisala:crazyeye:

hahahaha dobre :evil_lol: no możliwe, że te dźwięki ją przerażają - ale kurcze aż tak nie hula ten wiatr tutaj, no ale wiadomo- psy słyszą więcej, tylko u niej to mi się wydaje, że musiało ją kiedyś przestraszyć jak rzwi trzasnęły - albo koło niej albo co, bo ona się nie bała tego zawsze, to sie pojawiło znikąd :shake:

Posted

a wiecie czego boją się moje prosiaki ? ale jest panika i salto synchroniczne pod łóżko :evil_lol: dodam , że nigdy nie użyłam tego przedmiotu inaczej niż zaleca producent , znaczy przeciwko żadnej mojej świni :diabloti: nawet nie groziłam im tym

elektryczna łapka na muchy :grins:
może ten dźwięk który ta łapka wydaje z siebie ? :hmmmm: bo ona tak cichutko robi piiiiiiiiii