Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm.. no Waszka też ma rację, bo trymować się powinno tylko ten włos co jest już właściwie martwy - po prostu pomóc mu wyjść.
Ja może doświadczenia w tym dużego nie mam, ale na pewno raz do roku caluśką wyskubię ;)

Pepa wygląda na tym zdjęciu jak podpórka dla dumnej i bladej :evil_lol:

A Lunetka - coś mi ten widok przypomina :evil_lol:
A ja ostatnio złapałam się na postępującej chorobie psychicznej.. Codziennie (CODZIENNIE) wieczorem jak kłade się spać, poprawiam psu poduszeczkę, daje buzi w czółko i mówię 'dobranoc' :mdleje:

Posted

Justa napisał(a):
...A ja ostatnio złapałam się na postępującej chorobie psychicznej.. Codziennie (CODZIENNIE) wieczorem jak kłade się spać, poprawiam psu poduszeczkę, daje buzi w czółko i mówię 'dobranoc' :mdleje:

W tej chorobie nie jesteś osamotniona:evil_lol:

Malawaszka, super Fifi wyszkoliła Pepę, żeby ta za nią chodziła:diabloti::evil_lol:

A lisy cudne:loveu:

Posted

Eria dla Ciebie - czarny podpalany CTR - fotki z forum czernyszowego by Ika i Krzyś&Ramzes

a ten ma więcej jasnego

jak dla mnie ten pierwszy fajniejszy i takiego bym chciała :loveu::loveu::loveu:

grrrrr no pieprzona dogo srogo cenzura!!!!!

to jeszcze raz

Posted

ja bym takiego chciała, a jeszcze jakby zamiast brązowego miał srebrne to już w ogóle aaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: gigantyczna Lunciowa :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja bym takiego chciała, a jeszcze jakby zamiast brązowego miał srebrne to już w ogóle aaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: gigantyczna Lunciowa :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

noo , nareszcie byś miała psa :loveu: :loveu: :diabloti: