Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sama radość :loveu:
http://img195.imageshack.us/img195/2689/dsc0125ixv.jpg
[/FONT]

bo spacerki łakowe to jest to co Lunciaki lubia najbardziej:loveu:

[quote name='weszka']Jaki skoczek słodki!

mój najukochańszy paskudniczek :loveu:

[quote name='eria']skoczek jak skoczek ale.... ta pogoda!!! :loveu: :placz:

pogoda... ładna pogoda to przeszłośc :placz: załamka - a to juz lato mamy przecież :shake:

kochany mój biegacz łąkowy

Posted

malawaszka napisał(a):

są spacery, na których Luna nie używa przednich łap

buahahahaa Loonie wieś także świetnie służy:lol: Pepa medytuje, Lunka biega na dwóch łapkach...

Jaki Ty masz obiektyw? Rozglądam się za jakimś tele do mojego nikona... ten Twój daje rade z AF?

Posted

daje radę tylko jak jest słońce (zresztą na fotach widać), w inne dni go nie lubię bardzo :shake: sigma 55-200 taka najzwyklejsza ble :shake: czasem jest zbyt wolny - mam wrażenie jakby się zuzył czy coś :roll: chyba potrzebny mi nowy :lol:

Posted

jakieś choróbsko mnie bierze :placz: drugi dzień pod rząd budzę się z bólem głowy :shock: a nie alkoholizowałam się :shake: :lol:

Luniaczek mi dziś narobił stracha - wyszła na dwór i zniknęła :mad: chodzę szukam, po łąkach się drę, już byłam nieźla spanikowana, a tu podjeżdża OD a Luncia z samochodu cała przeszczęsliwa, że na wycieczce była :angryy: kiedyś ich ukatrupię za to, że mi nie mówią jak ją zabierają :angryy: kiedyś już ją tak zabrał, dzwoniłam czy ją ma i powiedział, że nieee :angryy: zupełnie nie rozumieja, że mnie wtedy przybywa siwych włosów z prędkoscią światła :angryy: dziady jedne :mad:

jak tylko zrobi się cieplej (w końcu zaczęło się LATO :roll: ) to Pepa zostanie ogolona - wyrosły jej tak gęste włosy i podszerstek, że nie wiem jak to ogarnąć - lepiej ogolić :evil_lol: a na ryjku i łapkach ma teraz znowu lichutkie - zastanawiam się, czy Pepa nie ma jakiejś alergii na łapach bo liże i już w niektórych miejscach prawie do łysa wylizała, smaruję jej na wszelki antygrzybowym płynem, ale coś nie widać poprawy więc chyba alergia jakaś... i obawiam się, że może być na trawy :shock: bo niechętnie chodzi na spacery po łące wili po drogach :shake:

Posted

Cudne stwory tam masz na łąkach :loveu: Gimloń też takie biegi uprawia, ale używa przednich łap ;)

Piekne psisko pod tym kudłem na pewno siedzi. Moze on ma tak jak Gimli - nienawidzi czesania w konkretnym miejscu (boczki, pachwiny albo łapki) i się broni. :-( Kaganiec, smakołyki i okaże sie, że psiak jest całkiem zwyczajnym sznnupkiem, tylko musi się ciut cierpliwości nnauczyć. Zresztą, Wy sznupomaniacy, doskonale to wiecie. Gdybym miała obserwowac Gimlego za każdym razem jak klapnie albo broni się zębiskami, to albo przestałabym o niego dbać albo żyłabym w przekonaniu, że mam agresywnego psa. :shake:

Posted

wczoraj miałam cudnego goownianego stwora po spacerze :angryy::angryy::angryy: i miałam dzika satysfakcję spłukując wodą z węża zanim wzięłam do brodzika gadzinę :diabloti:

Posted

żeby się zapoznac należy powąchać siusiaka :evil_lol:

i już jest super - Luna ma atak radości :loveu: psiak CSuje :loveu:

uradowana wraca do mnie pochwalić się jaka była dzielna :loveu: :evil_lol:

jeszcze inspekcja Pepowa - zgoła inna - Pepowy ogon zadarty aż na głowę, uszy stoją :lol:

Posted

te fotki świetnie się nadają jako ilustracja typowego zachowania psa na obcym terenie:cool3: podchodzenie po łuku, ogon spuszczony, stójki, ziajanie, oblizywanie, stanie bokiem i poddawanie sie oględzinom:lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']te fotki świetnie się nadają jako ilustracja typowego zachowania psa na obcym terenie:cool3: podchodzenie po łuku, ogon spuszczony, stójki, ziajanie, oblizywanie, stanie bokiem i poddawanie sie oględzinom:lol:

fajnie było ich obserwować - szkoda, że te psy tutaj boją się obcych ludzi i jak tylko się ruszyłam to on się płoszył :roll:

[quote name='lolka75']kurde Wasia zebys Ty czasem nie nasladowala:crazyeye::shake:

postaram się :diabloti:

http://img269.imageshack.us/img269/3516/dsc0019z.jpg
matko:crazyeye: to Lunka taka malusia jest?:loveu:
a Pepka co mowila na kolege?

to ten pies jest wielki - on jest sporo większy od zwykłego ONa, ale Luna swoją droga - jak na miniaturę przystało do gigantów nie nalezy :evil_lol:
a Pepa powąchała i poszła :lol: czyli dzień jak codzień - chyba żeby miała cieczkę ooo wtedy byłaby inna rozmowa :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:roflt: no tak i teraz już pewnie do nas nie przyjdziesz więcej :placz:

:siara:

Wasia zrob se przerwe w pisaniu pracy:shake:....

Taaa... jakbym przyjechala to Borys wydoopczyl by wsie Twoje sunki i jeszcze u sasiada:shake:... Albo on dojrzewa albo suce sie cieczka zbliza bo bialas kopuluje na wszystkim czworonoznym co mu sie nawinie:roll: