malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='lolka75']:siara: Wasia zrob se przerwe w pisaniu pracy:shake:.... jakbym pisała to mogłabym robić przerwę :oops: Taaa... jakbym przyjechala to Borys wydoopczyl by wsie Twoje sunki i jeszcze u sasiada:shake:... Albo on dojrzewa albo suce sie cieczka zbliza bo bialas kopuluje na wszystkim czworonoznym co mu sie nawinie:roll: :roflt: a to zboczuch jeden :evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wasia pisz!!!:mad: A no zboczuch... jak bedzie taki caly czas to nie wiem co bede robic:shake:. A mam na niego kontrakt ze nie moge go wykastrowac:grab: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no przecież piszę - z Tobą :evil_lol: a Boryna taki nie zostanie raczej - dojrzewa chłopak to nie ma się co dziwić, ze hormony szaleją:lol: Quote
lolka75 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):no przecież piszę - z Tobą :evil_lol: a Boryna taki nie zostanie raczej - dojrzewa chłopak to nie ma się co dziwić, ze hormony szaleją:lol: Ja tez na niego wolam Boryna:loveu::evil_lol: a prace pisz magisterska czy jaka inna doktorancka:mad: jaki masz temat? (pewnie i tak nie zrozumiem ale lubie czytac abstrakcyjne wyrazenia:diabloti:) Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 lolka75 napisał(a):Ja tez na niego wolam Boryna:loveu::evil_lol: a prace pisz magisterska czy jaka inna doktorancka:mad: jaki masz temat? (pewnie i tak nie zrozumiem ale lubie czytac abstrakcyjne wyrazenia:diabloti:) :evil_lol: niemalże habilitacja :evil_lol: a tematu jeszcze nie sformułowałam, ale piszę o warunkach tworzenia się przełomu takiej jednej rzeczki w Dąbrowie - Trzebyczki przez Garb Ząbkowicki i o tym dlaczego ucieka z niej woda :p Quote
lolka75 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Doginka napisał(a):Wasiu:diabloti::eviltong: - śliczne fotki zachowaniowe:loveu:;) A widziałaś cz-s średniaka? :crazyeye:Bo ja nie :shake: hmm...sznaucerki to nie moja domena:roll:.... Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 lolka75 napisał(a):hmm...sznaucerki to nie moja domena:roll:.... Ja w białych szpicach sie też nie orientuję;) W żadnych szpicach :oops: Quote
Vectra Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 widzisz Wasiu , jak ktoś o Tobie pomyślał , stworzył Ci dodatkowe miejsce pracy pod domem - na pewno ten ktoś czytał , Twpje ciągłe narzekania na brak funduszy .. no teraz to chyba już nie będziesz miała śmiałości marudzić :cooldei: wiem , że tęskniłaś .. ale żeby tak za mną latać chamsko po łące ? :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wasiu:diabloti::eviltong: - śliczne fotki zachowaniowe:loveu:;) lolka75 napisał(a):Ja myslalam ze Luneczka to sredniak:oops: A widziałaś cz-s średniaka? :crazyeye:Bo ja nie :shake: Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Na mojej uliczce mieszka szpic wilczy. Dziamak jak moje sznupy. :evil_lol: Wasiu no jak idzie pisanie?? Trzymam kciuki za szybki koniec. :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Vectra napisał(a):widzisz Wasiu , jak ktoś o Tobie pomyślał , stworzył Ci dodatkowe miejsce pracy pod domem - na pewno ten ktoś czytał , Twpje ciągłe narzekania na brak funduszy .. no teraz to chyba już nie będziesz miała śmiałości marudzić :cooldei: :diabloti: wiem , że tęskniłaś .. ale żeby tak za mną latać chamsko po łące ? :evil_lol: :splat: to dlatego jestem taaaka zmęczona AnkaG napisał(a): Wasiu no jak idzie pisanie?? Trzymam kciuki za szybki koniec. :lol: chyba mój koniec szybki :shake: Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kurde taka młoda a zrzęda :eviltong: Ja miałam małe dziecko (urodziałm na 4 roku), karmiłam cyckiem, ciągnęłam normalne dzienne studia i miałam średnią 4,5. :razz: Do pisania leniuszku. :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 AnkaG napisał(a):Kurde taka młoda a zrzęda :eviltong: Ja miałam małe dziecko (urodziałm na 4 roku), karmiłam cyckiem, ciągnęłam normalne dzienne studia i miałam średnią 4,5. :razz: Do pisania leniuszku. :eviltong: Średnią to ja miałam wysoką, tylko jeszcze na studiach zaczęłam pracować, zaczęliśmy budowę, wsiąkłam w sznupy i w PwP ogólnie i tak jakoś zawsze wszystko inne było wazniejsze :placz: a ja nie lubię pisac już buuuuuuuuuuu niech mnie ktoś psituli :placz: Quote
ariss Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/8654/dsc0010gif.jpg sił nie mam na czytanie ale to foto mi sie podoba:loveu: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ariss']http://img41.imageshack.us/img41/8654/dsc0010gif.jpg sił nie mam na czytanie ale to foto mi sie podoba:loveu: I tak Cię podziwiam, że masz siły na oglądanie. Tyle kilosów pokonaliście jednym ciągiem, prawie bez odpoczynku :crazyeye: Quote
AnkaG Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wasiu wczoraj niezdążyłam to dzisiaj psitulam :calus: Chciałam ci trochę na ambicje wjechać a ty się dołujesz :shake: Rób pisiu pisiu. Będzie gucio.:lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 AnkaG napisał(a):Wasiu wczoraj niezdążyłam to dzisiaj psitulam :calus: Chciałam ci trochę na ambicje wjechać a ty się dołujesz :shake: Rób pisiu pisiu. Będzie gucio.:lol: ja już chyba nie mam ambicji :lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 powariowały znowu z tą wasią WASIA-SRASIA :stop::watpliwy: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 malawaszka napisał(a):ja już chyba nie mam ambicji :lol: :mad::mad::mad: Nie mów tak:mad:Napiszesz i to z wyróżnieniem:p ;) Quote
Tekla64 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 to ja sie wstrzymuje zeby ci glowy nie zawracac, nie wyciagam na pogaduchy a ty nie wykorzystujesz tego czasu na tworcza prace??? a ile jeszcze masz w planie napisac? bom ja na jakies polowie sie zatrzymala a ciutke czasu minelo to chyba sie zblizasz do finalu i finisz bedzie jak u dlugodystanowca - spektakularny!!!! i rychly by miec dla nas wszystkich czas i luzna glowe? ja w ciebie wierze i zadnych obaw nie mam o efekt koncowy mgr. Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Pepa dumna i blada po pogonieniu kota :lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 dosyć tych poufałości :evil_lol: knypolki :loveu: Quote
Recommended Posts