malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Fifka jest sprytniejsza od wszystkich - Kociej Mafii buszuje po kuchni jak chce - co prawda ostatnio ją przydybały na penetrowaniu ich misek i wydarły trochę białego futerka, ale ona sobie jakoś nic z tego nie robi i przy każdej możliwej okazji tam buszuje :lol: ostatnio Fifina znalazła sposób równiez na Lunę jak chciała się położyć na kołdrze, która była już zajęta :evil_lol: wskakuje, przykuca i nieruchomieje, a wtedy Luna robi tak :-o i nie wie co dalej i ciężko myśli :lol: i druga akcja - niebezpiecznie jest tylko przy zeskakiwaniu - Fifka musi to zrobić szybciej niż Luna :lol: a tu już prawie luz, ale to było chwilowe zapomnienie się przez Fifi i musiałam użyć mocnego słowa persfazji na Lunę :oops: Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 jak leżą koło siebie to jest ok, ale nie było razu, żeby Luna przeszła spokojnie obok kota, albo żeby nie zerwała się z gulgotem jak kot przechodzi :shake: tu nie ma kompletnie poprawy - na dworze to samo :mad: Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial]:pto siem nazywa szkopyrtka :evil_lol: http://img301.imageshack.us/img301/4777/dsc0028a.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 fotkę skopałam, ale zobaczcie jak Oliwkę powyginało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 w sumie kto by Ci uwierzył , że nie ma idylli :diabloti: http://img192.imageshack.us/img192/651/dsc0008t.jpg prawie jak wielka miłość Quote
AnkaG Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bo to chodzi by gonic króliczka (czytaj kotka) a nie go złapać. Leżący kotek bez ruchu to nie jest fajna zabawka. :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/4777/dsc0028a.jpg hahaha jak Pepa patrzy z politowaniem na wariatkę:roflt: Quote
weszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ufff przebrnęłam przez kilkudniowe zaległości! Fotki z serii "wszystkie takie same" super! I to jest właśnie urok cyfrówek. Można natrzaskać ile się chce, a później powybierać i przeglądać i się cieszyć wspomnieniami :lol: Przedtem się oszczędzało na filmach i wywoływaniu i miało się ograniczone pole manewru. A Fifka wychodząca jest super! Quote
Justa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/4788/dsc0038j.jpg waszko, Oliwkę zapsiłaś :loveu::loveu::loveu: Quote
marako Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Luna niby taka mała, a jak tańczy z Oliwką, to prawie jak ona. Fajnie mają te Twoje dziewczyny. Ojej, ale babiniec! Doliczyłam się 6, bez Ciebie, ale może jest więcej, a ja nie wiem o którejś (liczyłam tylko ssaki). Quote
madziamn Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Fajne fotecki i ta zabawa Oliweczki z Lunetką-super!:loveu: Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jak tańcząca pozytywka:loveu::loveu::diabloti: http://img216.imageshack.us/img216/5479/dsc0040k.jpg Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Doginka']Jak tańcząca pozytywka:loveu::loveu::diabloti: http://img216.imageshack.us/img216/5479/dsc0040k.jpg taaaa tańcząca śemirdząca goownem pozytywka :angryy: rano mnie wyciągnęła z cieplutkiego wyrka na spacer bo w brzuchu jej coś jeździło aż było słychać i co zrobiła niewdzięcznica jedna? :mad: wytarzała się w jakimś rozmoczonym cuchnącym kupsku :angryy: ukatrupię ją kiedyś :-x a ja mam teraz problem z Fifką - chyba ma jakąś alergię, albo jakies autoimmunilogiczne badziewie :placz: grzyb na ryjku jej się uaktywnił po przerowadzce, ale z tym łatwo wygrać, gorzej, że jakiś tydzień po przeprowadzce jak zaczęła wychodzić nadwór pojaiły się ranki na poduszeczkach przednich łapek - na tych górnych na których nie chodzi i nei wiem po kiego one w ogóle są :angryy: no i te ranki mimo smarowania nic a nic się nie goją tylko są coraz gorsze - dziś do 4 siedziałam na miau i szukałam co to może być no i wyszukałam jak zwykle sporo chorób tej mojej Fifuli, no ale po diagnozę pojadę jutro do madrzejszych ode mnie :lol: tylko ciekawe jak ja mam teraz jej nie pozwolić wychodzić na dwór :placz: a nie powinna wychodzić bo paprzą jej się te rany - JA CHYBA NIE BĘDĘ MIAŁA WIĘCEJ ZWIERZĄT! czemu one mi wymyslają jakieś dziwne dolegliwości? :placz: Quote
Vectra Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wasiu błagam Cię - nie baw się weta :modla: ludzie kupe lat spędzaja na studiach , na starach - poradź się ich PROSZĘ :) Nie czytaj , bo się znowu zdołujesz !!! To kot , one spadają na 4 łapy - zawsze ;) będzie dobrze Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Vectra napisał(a):Wasiu błagam Cię - nie baw się weta :modla: ludzie kupe lat spędzaja na studiach , na starach - poradź się ich PROSZĘ :) Nie czytaj , bo się znowu zdołujesz !!! To kot , one spadają na 4 łapy - zawsze ;) będzie dobrze nie byłabym sobą jakbym najpierw nie poszukała i nie popytała, żeby nie dać się zbyć albo leczyć w ciemno :shake: zbyt wielu już wetów straciło moje zaufanie, żeby tak ryzykować :shake: mam nadzieję, że ten, który tak świetnie leczy moje Pepisko niedobre psisko, poradzi sobie też z Fifkowym problemem - powinien bo jest też dermatologiem Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Oj Moniczko, to śmigaj do zaufanego veta dermatologa, a nie czytasz i się potem dołujesz wyimaginowanymi chorobami Fifi:mad:;) Quote
Vectra Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 malawaszka napisał(a):nie byłabym sobą jakbym najpierw nie poszukała i nie popytała, żeby nie dać się zbyć albo leczyć w ciemno :shake: zbyt wielu już wetów straciło moje zaufanie, żeby tak ryzykować :shake: mam nadzieję, że ten, który tak świetnie leczy moje Pepisko niedobre psisko, poradzi sobie też z Fifkowym problemem - powinien bo jest też dermatologiem To prawda , dobry lekarz to skarb , mój mi kiedyś powiedzial , że jak mam za dużo kasy , to zamiast szukać chorób w necie , poda mi konto swoje i mam jemu przelewać , a od psów się odpimpkować :evil_lol: A Ty niestety , ale nie tylko Ty , jesteśmy skazani na naciągaczy ... tylko może być i tak , że czym więcej chorób znajdziesz ... to on więcej zarobi na Twoich poszukiwaniach :angryy: :angryy: mój 1 własny fox , miał pchły - ja się u weta upierałam że na pewno nie moze mieć pcheł , bo skąd ? :evil_lol: wymyśliłam alergię .... wyciągnął odemnie kupe kasy !!! lecząc alergie której nie było ... pojechali my , do innego weta , jedna kąpiel i po alergii , bo pchły wytłukło i pies w cudowny sposób przestał się drapać i wygryzać - miałam 10 lat - :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Vectra napisał(a): A Ty niestety , ale nie tylko Ty , jesteśmy skazani na naciągaczy ... tylko może być i tak , że czym więcej chorób znajdziesz ... to on więcej zarobi na Twoich poszukiwaniach :angryy: :angryy: póki co ten wek, gdzie trafiłam z Pepą ma 100% na plus u mnie - zobaczymy jak będzie z kotem - jutro zobaczymy; też mi wybił kilka rzeczy z głowy mówiąc, że jak chcę płacic to on weźmie, ale nie jest to potrzebne więc ja już pewnie zostanę w tej lecznicy z powazniejszymi sprawami bo z pierdołami jeździć 45 km w jedną stronę to trochę średnio - tzn nie tak daleko, ale przez głupie zakorkowane Katowice trzeba przejechać :angryy: i już mnie trafia na samą myśl jutrzejszej jazdy tam :shake: no a na mnie mówisz, ze choroby wymyślam - ja tam pcheł nie leczyłam u specjalisty :evil_lol: aha i chyba ostatni raz tak skubię Lunę - dziś kawałek dupki i po kawałku na kazdym udku i dość mam i ja i ona - masakra - tam jej się za mocno te włosy trzymają albo nie wiem co bo nie jest tak łatwo jak w innych miejscach :shake: chyba, że następnym razem nie będzie miała aż tyle tego futra misiowego :roll: bo norrrmalnie już mi się nie chce, ale szok - okazało się, że Luna wcale nie jest taka gruba jak się mogło wydawać :lol: Quote
weszka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 I wiadomo już co to za tajemnicze Fifkowe dolegliwości? Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 weszka napisał(a):I wiadomo już co to za tajemnicze Fifkowe dolegliwości? nie no - dopiero jutro rano do weta pędzimy Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Weszka zajęłaś się małą Vesper:loveu: i teraz o bożym świecie zapominasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Malawaszko,to ja jutro tzrymam kciuki za Fifi;) Quote
Recommended Posts