malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 AnkaG napisał(a): A te umaszczenia nie są uznawane za wady? są i dlatego jest ich tak mało bo jak się rodzą to są usypiane albo nie wiem co :placz: bo to przecież wielki wstyd we wsi jak się urodzą nie takie kolory jak trzeba :angryy: Vectra napisał(a):noo , nareszcie byś miała psa :loveu: :loveu: :diabloti: no - kiedyś będę miała psa - marzę o psie od urodzenia a tu nic... same chimoczki :placz: ale mam zajebistą imprę gdzies niedaleczko - super muza z samochodu umcyk umcyk majteczki w kropeczki :mdleje: chyba pójdę się integrować :diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja mam takie umcyk , umcyk - co tydzień .... 100 metrów od mojej chawirki , jest dom weselny .. z tygodnia na tydzień , coraz lepsze towarzycho :mdleje: chyba ze dwa tygodnie temu , musiałam Lalke puścić w drogę :evil_lol: plus taki , że do rana nikt więcej się nie szwendał po mojej drodze :cooldevi: tydzień temu , nie łazili , ale bez milicji się nie obyło .... Quote
Medorowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :loveu: http://img26.imageshack.us/img26/4730/dsc0018cca.jpg Dobry:grins::grins::grins: Quote
weszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Fifka w roli potwora mnie rozwaliła :D A CTR-a to jednak czarnego wolę chociaż te dosyć ciekawie wyglądają. Quote
anetta Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :crazyeye: Fifka jaki lew i pies :megagrin: Ale boski ten CTR, takiego jeszcze nie widut :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Dziń Dybry ZAPRASZAM NA SUPER MEGA WYPASIONY BAZARRRRRRRRRRRRR http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-posciel-dla-dziewczynki-piorniki-torebka-na-szamana-do-21-06-a-139872/ :grins: Quote
Alicja Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie w knajpce naprzeciwko domu było karaoke :roflt: com so posłuchała to moje :grins:[/FONT] Quote
Doginka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jam menciona po wystawie, ale przyszłam się przywitać;):loveu: Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie w knajpce naprzeciwko domu było karaoke :roflt: com so posłuchała to moje :grins:[/FONT] :evil_lol: to musiało być wesoło :evil_lol: a ja muszę się pochwalić!!!! :multi::loveu: :evil_lol: wczoraj - w SOBOTĘ!!!!! :crazyeye: załozyli nam przed domem LATARNIĘ!!!!!!!!!! :laola: od razu ucinam rozkoszne pogawędki o zmianie pracy :icon_roc: - na naszej ulicy za mały ruch :diabloti: ale JEST ŚWIATŁO!!!! już w nocy nie jest ciemno jak w d... i suczyny od razu chcą wychodzić na wieczorne spacery :multi::loveu: Quote
weszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Cóż za nowoczesność w domu i w zagrodzie :diabloti: Quote
Doginka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale jakbyś chciała dorobić, to masz blisko jakby co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Dawaj foty;) Quote
Tekla64 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 witam ja z pytaniem jak tam lapki Fifki? no i czemu tak zamilklas, ja to mam lekki kociol, goscie , rodzina i powiekszajace sie stado,ale jak mam czas bardzo lubie poczytac sobie co u was sie dzieje a tu nic?! Quote
Doginka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 AnkaG napisał(a):Na mojej wiejskiej drodze też kilka miesięcy temu zrobili oświetlenie. I teraz mam dylemat - którą latarnię wybrać. :hmmmm: No i czy wiek jeszcze pozwala ... :diabloti: Aniu, latarnia rzuca cienie, więc jak dobrze staniesz, to wieku nie widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Na mojej wiejskiej drodze też kilka miesięcy temu zrobili oświetlenie. I teraz mam dylemat - którą latarnię wybrać. :hmmmm: No i czy wiek jeszcze pozwala ... :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 No cisza na wątku bo dziś wybrałam się w końcu na zakupy "do miasta" :evil_lol: a poza tym to zostało mi 15 dni na napisanie i złożenie pracy mgr bo z końcem czerwca mija 5 lat od końca studiów :placz::placz::placz: umieram ze strachu i zupełnie nie działa to na mnie mobilizująco - wręcz przeciwnie i chyba się rozchoruję z tego wszystkiego :oops::roll: no i nie wiem jak uda mi się po tak długim czasie rozruszać moją podziurawioną mózgownicę:shake: Quote
AnkaG Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Trzeba być twardym a nie miętkim. Uszy do góry i do książek :p Quote
tangerine74 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Melduję sie w ojczyźnie. Ufff.. nadrobiłam 12 dni zaległości :p - godzina czytania:loveu: Ale to dopiero 1 wątek - jeszcze 15 innych subskrybowanych czeka :p Ciezkie jest zycie dogo-galerio-maniaka :evil_lol: Gratuluję latarni :lol: i Fifostwora. Niesamowite te foty spacerowe z Pepą :loveu: http://img301.imageshack.us/img301/4777/dsc0028a.jpg Fikołek? Czy ta psunia oszalała, żeby takie ekstrawagancje wyczyniać. Niechże się dziewczyna zacznie szanować… ;) http://img257.imageshack.us/img257/6038/dsc0090z.jpg Wleźć na najwyższą poduszkę – to jest to :p Gimloń oczywiście tez tak uwielbia. Cała kanapa wolna, a on włazi na poduchy i zwija się w kłębuszek, tzn. w psiakulkę :loveu: http://img10.imageshack.us/img10/7472/dsc0036bto.jpg Cudna :loveu: Od razu widzę jak Gimloń tańczy i popiskuje ze szczęścia na widok takiej panny :loveu: Wiele cudów naoglądałam w Londynie, ale najbardziej zadziwił mnie Marsz Życia wspierający chorych na HIV/AIDS. Ludzie i psy ubrani w koszulki marszu, podzieleni na grupy, rozleźli się w różnych kierunkach po centrum ze śpiewem i okrzykami. Psy szły grzecznie przy swoim pańciostwie - piekne, zadbane i o dziwo tylko rasowe. Ani jednego mieszańca :crazyeye: Właściciele zaopatrzeni w wodę, worki i wielką cierpliwosć na wybryki szczeniąt :p Pozytywny szok :loveu: [FONT=Arial]Pisz tą pracę, pisz, a my popiszemy... inne głupoty ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 no to rzeczywiście pozytywny szok - ja jak byłam w Londynie widziałam baaaardzo malutko psów :-o:shake: co do pisania to zarąbiście bo złapaliśmy z J jakieś przeziębienie i jak tu myslec i pisać? :placz: Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 masakraaaaaaa :mdleje: przed chwilą wbiegał do domu Fifka, a za nią Luna z czymś w pysku, za Fifką wystartowała Pepa, zderzyła się z Luną i mało się nie pożarły, myslałam, że Luna ma w pysku sierść Fifki bo za nią wleciała do odmu, a ta biegiem na legowisko i czegoś pilnuje :shock: patrzę a to była myszka :placz::placz::placz: pewnie Fifka upolowała a ta pinda jej zabrała :placz: ale paniki narobiłam :errrr: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O choroba, chciałabym to zobaczyć na własne oczy i usłyszeć na własne uszy:evil_lol: Quote
Justa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 malawaszka napisał(a):No cisza na wątku bo dziś wybrałam się w końcu na zakupy "do miasta" :evil_lol: a poza tym to zostało mi 15 dni na napisanie i złożenie pracy mgr bo z końcem czerwca mija 5 lat od końca studiów :placz::placz::placz: umieram ze strachu i zupełnie nie działa to na mnie mobilizująco - wręcz przeciwnie i chyba się rozchoruję z tego wszystkiego :oops::roll: no i nie wiem jak uda mi się po tak długim czasie rozruszać moją podziurawioną mózgownicę:shake: Waszeczko bez paniki :cool3: Teraz taki sesyjny czas.. to akurat Ci raźniej będzie:loveu: Quote
Recommended Posts