Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

e nie przejmuj się ja od 2 dni ledwo co z gass wychodzę:placz:jestem jakaś osłabiona(36stopni) i nie mam na nic sił:shake:gass mnie o dziwo rozumie i leży w wyrku ze mną robiąc mi cały czas za poduszke,co jakiś czas tylko sprawdza noskiem czy jeszcze dycham:roll:,usze przyznać że ledwo:placz:

u Ciebie przynajmniej coś się dzieje bo u mnie poza tym nudy;)

Posted

[quote name='malawaszka']te fotki zrypałam, ale chciałam Wam pokazać co robi Luna jak powiem "goń Pepisko" :evil_lol: muszę kiedyś nagrać filmik ([SIZE=4]jak się nauczę obsługiwać telefon :roll: )

mam nadzieje , że nie wyrośnie mi do TEGO czasu , długa , biała broda :razz:
Wasiu :diabloti:

Wasia - Srasia :loveu:

Posted

to zdjecie jest gigantyczne tzn Luniasta na nim wyglada hmmm... jak by to ujac...ciekawie.
współczuje szczerze bólu głowy
a miesem sie nie przejmuj Duśka też dziś próbowala takowe ukrasc wiec może coś w tym jest ze psy na srogą zime sie szykują... kto wie...

Posted

[quote name='AlKil']Dzień doberek! A nie masz przypadkiem instrukcji do tego telefonu??? Czasami to pomaga...:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze trzeba ją poczytać :evil_lol:

Posted

wiesz, waszka.... tak sobie czytam te posty z ostatnich dni, czytam....ojjjj....Ty po prostu za nerwowo do wszystkiego podchodzisz... :sg168:

patrz, przynajmniej coś się dzieje...nie to, co u mnie...lokatorki mam niezwierzęce ;) to psa się wstawić nie da....nawet kota.. :placz:

więc jest sobie tylko taki, Skwarek, mały chomik... którego zawsze mogę wziąć za fraki, wsadzić do akwarium, przyłożyć szybę (na wszelkie tfu tfuuuu) marketingową biblią Kotlera, poprawić Atlasem anatomicznym...i stado chomików by stamtąd nie wyszło :evil_lol: i mam ŚWIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘTY SPOKÓJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aaaa....ale to ja miałam siebie żałować, a Ciebie pocieszać :hand: :eviltong:

nooo...więc widzisz? niepotrzebnie dramatyzujesz :diabloti:

P.S. co do kotka...ciesz się, że się wije... jakby się nie wił, to byś się martwiła...a że drapie..ojjj tam, pożyczyć Ci obcinacz? :mdrmed:

Posted

Kamila masz rację :splat: dramatyzuję niepotrzebnie - dzisiaj tylko Pepa rozwlokła po kuchni i przedpokoju resztki wędzonej ryby :multi: kot nie bacząc na krwiożerczą Pepę rzucił sie na rybią skórkę, porwał ją i wciągnął pod wannę burcząc zawzięcie :crazyeye:

hahaha Vectra - karuzelki są zabójcze :evil_lol:

jbk - nauczyłam się :p ale błoto takie, że nikomu się nie chciało dziś biegać :shake: ale jutro jedziemy na wieś więc może coś mi się uda nagrać... a potem zrzucić z telefonu na kompka... a potem wrzucić na serwer :mdleje:

Pysia - nie wiem, pytaj Weszkę :turn-l: :diabloti:

a ja zapraszam na kolejny bazarek na sznaucera olbrzyma u mosii

sprzedajemy pieczątki dla Boba!!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pieczatki-na-sznaucera-w-hotelu-do-7-12-a-125928/#post11331707

Posted

oo Wasiu , widze że zaczynasz bawić się w kotecki :loveu: :loveu:
jeszcze dyndu dyndu , wysoki chłopak , pusieczki , brzuchalki :loveu: :loveu: :evil_lol:
i kot będzie cię uwielbiał :multi: :multi:

Mój kot wygląda , że tak powiem - dziwnie :evil_lol: chyba się z kimś bił :crazyeye:
mój mały słodki kotecek bił :crazyeye: :placz: :shake: nie wierzę :diabloti:
trochę rysopis mu się zmienił :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Kamila masz rację :splat: dramatyzuję niepotrzebnie - dzisiaj tylko Pepa rozwlokła po kuchni i przedpokoju resztki wędzonej ryby :multi: kot nie bacząc na krwiożerczą Pepę rzucił sie na rybią skórkę, porwał ją i wciągnął pod wannę burcząc zawzięcie :crazyeye:

żałujesz im odrobiny rozrywki w życiu???? :diabloti:

to Ty spróbuj jeszcze jedną rzecz... na Natolinie mieszkałam z kocurem, który mial bardzo ciekawą słabostkę...otóż Milczek mial totalnego śmigła na punkcie sera pleśniowego.... wystarczyło rzucić mu sreberko po camembercie i od razu lądowałaś pod jednym dachem z drapieżnikiem z krwi i kości, który gotów był Ci oczy wydrapac, byle tylko wspaniałeeeeego sreberka nie oddać :p