Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fruwajace sznauce :loveu: Waszku jakiej wielkosci ma Figa szelki? musze Oskarowi kupic jakies fajowe, kupilam mu takie najzwyklejsze, bo myslalam ze to tylko przejsciowo ale z tego co widze, to on na obrozy chodzic nie bedzie :shake: cos jednak ma z tym gardlem a raczej z tchawica. Niby dotykowo nic wetka nie wyczula, zadnego przesuniecia, czy zlego wyksztalcenia i raczej jest to nadwrazliwosc mechaniczna.
No nic, bajeranckie szelki musze chlopakowi zakupic :cool3:

Posted

Margi napisał(a):

Zgredek chyba przybrał na wadze,bo kombinezonik jakiś opięty.:lol:

widać??? :multi: ja się cieszę bo martwiło mnie, że schudł jakiś czas temu więc teraz niech sobie jest okrąglutki :)

Pink napisał(a):
Fruwajace sznauce :loveu: Waszku jakiej wielkosci ma Figa szelki? musze Oskarowi kupic jakies fajowe, kupilam mu takie najzwyklejsze, bo myslalam ze to tylko przejsciowo ale z tego co widze, to on na obrozy chodzic nie bedzie :shake: cos jednak ma z tym gardlem a raczej z tchawica. Niby dotykowo nic wetka nie wyczula, zadnego przesuniecia, czy zlego wyksztalcenia i raczej jest to nadwrazliwosc mechaniczna.
No nic, bajeranckie szelki musze chlopakowi zakupic :cool3:

szelki były szyte na miarę - na Lunę więc nie wiem jak wielkość określić

Posted

Co do szelek... Brokat też je nosił jak był u malejwaszki mama ma obsesje na ich punkcie.. chyba tez będziemy się zgłaszać do taks by nam uszyła :) te co ma są sliczne skórkowe i eleganckie ale już sie powoli niszcza i przecierają i własnie na takie będziemy polować :)
Sznauce wszytskie, wszystkie ślicze a Zgredek faktycznie jakiś bardziej okraglutki :)

Posted

[quote name='ulana'][URL]http://img716.imageshack.us/img716/3695/dsc0107dv.jpg[/URL] szpakopies?
[/QUOTE]

jakiś inny bo szpaki mają malutkie rapki, a te ślady są tak na 6-7 cm więc jakieś większe bydle skrzydlate :D

Posted

Waszek, to az tak Was tam zasypalo :crazyeye: szok normalnie. U mnie niby tez zaczelo teraz sypac ale mam nadzieje, ze az tyle tego nie bedzie.

Posted

[quote name='Pink']Waszek, to az tak Was tam zasypalo :crazyeye: szok normalnie. U mnie niby tez zaczelo teraz sypac ale mam nadzieje, ze az tyle tego nie bedzie.

teraz jest jeszcze gorzej... to było jakieś 3 h temu i od tamtej pory non stop napierdziela białe g-wno....