Pink Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ale jak lapki sa brudne, to najpierw wytrzec scierka :evil_lol: to ja zostane przy wilgotnej mikrofazie jak juz musze wycierac tak czy inaczej, bo jak sa czyste to i urzadzenia mi nie potrzeba. Lubie takie wynalazki, ktore komplikuja czlowiekowi tylko zycie i oprozniaja kieszen :cool3: Quote
malawaszka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 bo ja bym chciała, żeby oni przez to przechodzili sami :evil_lol: ja nienawidzę myć łap - nienawidzę! Quote
eliza_sk Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 malawaszka napisał(a):bo ja bym chciała, żeby oni przez to przechodzili sami :evil_lol: ja nienawidzę myć łap - nienawidzę! To tuż za progiem trzeba było rynienkę dezynfekcyjną zamontować :) Quote
marako Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dokładnie, jak i tak trzeba wytrzeć (bo zawsze są brudne i prawie zawsze wilgotne, a nawet mokre), to już odpada (ja nawet nie wycieram, bo to za bardzo skomplikowane zajęcie przy tylu psach z owłosionymi nogami. Już wolę 3 x dziennie przejechać mopem kafle (ale i to nadaremne, bo zawsze wygląda jakby nie było myte od miesiąca) Quote
malawaszka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 eliza_sk napisał(a):To tuż za progiem trzeba było rynienkę dezynfekcyjną zamontować :) dokładnie o tym myślę też :D Quote
Tekla64 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 a za rynienka suszarke coby sladow nie bylo mokrych ... ja mam ten sam problem nie wazne ile razy zmyje jesen, zima , wiosna podloga jak nie myta, latem bywa inaczej czasem Quote
Pink Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ostatnio apropo podlog, smialam sie do TZ-ta - ze takie klawe zycie mielismy jeszcze tak niedawno :diabloti: Chociaz musze powiedziec, ze Oskar jest czyscioch - omija bloto, przeskakuje kaluze a Felix zalicza wszystko za dwoch - tyle ze jak przyjda, to nie wiem dlaczego ale Felix nigdy nie jest utaplany... dziwnie to robi jakos tak. No i co zauwazylam, to Felix sie myje ... normalnie myje sie jak kot - kazda lapke wylizuje sobie od gory do dolu i zebami czysci paznokcie. Quote
Tekla64 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 fajny pies ci sie trafil ! moje tez by tak mogly Quote
Pink Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 uhu fajny jest :loveu: wydaje mi sie, ze Felix ogolnie mial przyjemnosc z kotami i to dosc bliska, bo nie dosc ze sie myje jak kot, razem z myciem lapkami oczu rano - to jak bylismy u weta i siedzial na stole, to wskoczyla do niego kotka ktora rezyduje w praktyce, przysiadla sie do niego, oparla cala soba a Felix wcale nie zareagowal, jakby to byla najzwyklejsza rzecz na swiecie :lol: Quote
AnkaG Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ja nie czyszczę łap - co chwile wychodzą na ogród. Poka mebelki :) Quote
Tekla64 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 u mnie tyz nic innego bym nie robila ino drzwi otwierala i ze sciera zgieta w nich stala wiec .... nie robie tego Quote
Saththa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Tekla64 napisał(a):u mnie tyz nic innego bym nie robila ino drzwi otwierala i ze sciera zgieta w nich stala wiec .... nie robie tego No co fakt to fakt :evil_lol: Ale mysle ze otwieranie drzwi byś sobie odpuściła, wzieła taborecik i tak siedziała i wycierała:) Quote
wilczy zew Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Zapytam grzecznie,czy wątek DJ już ma,bo ja go nie widzę :hmmmm: Quote
Tekla64 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Saththa napisał(a):No co fakt to fakt :evil_lol: Ale mysle ze otwieranie drzwi byś sobie odpuściła, wzieła taborecik i tak siedziała i wycierała:) jasne , a Ownice jako jedyne mialby wiosne w kraju! Quote
weszka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Przepocieszne te twoje i nie-twoje drobiazgi spacerowe :) I taka radosna Bella :loveu: Urządzonko do łapek to jakaś niezła ściema :cool3: Quote
Pink Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Mnie to by sie marzyla "tania sila robocza" - taka co siedzi przy wejsciu na stoleczku i wyciera lapy wchodzacym... no i 2 razy dziennie jezdz na mopie po chalupie :cool3: nawet jesc bym dawala :lol: Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 wilczy zew napisał(a):Zapytam grzecznie,czy wątek DJ już ma,bo ja go nie widzę :hmmmm: Wątek Didżeja http://www.dogomania.pl/forum/threads/241359-Didżej-sznaucer-mini-pogryziony-w-PDT-i-szukamy-domu! weszka napisał(a):Przepocieszne te twoje i nie-twoje drobiazgi spacerowe :) I taka radosna Bella :loveu: Urządzonko do łapek to jakaś niezła ściema :cool3: oj tam zaraz ściema - POSTĘP :evil_lol: Pink napisał(a):Mnie to by sie marzyla "tania sila robocza" - taka co siedzi przy wejsciu na stoleczku i wyciera lapy wchodzacym... no i 2 razy dziennie jezdz na mopie po chalupie :cool3: nawet jesc bym dawala :lol: oooo to jest myśl - ale ja jeść daję tylko psom :errrr: Quote
marako Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 malawaszka napisał(a): - ale ja jeść daję tylko psom :errrr: To tak jak ja, z małymi wyjątkami, jak zasłużą. Quote
Pink Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ja jeszcze sobie daje jesc ... no ale nie ma mi kto zrobic, to sama musze :angryy: Ale "taniej sile roboczej" tez bym dala - jakby oczywiscie przygotowala, to co bym miala zapodac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Pink napisał(a):Ja jeszcze sobie daje jesc ... aa no sobie to jasna sprawa :evil_lol: przecież głodna chodzić nie będę :D Quote
Justa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Jak tam ta psinka co miała trafić do naszej kliniki? Nie mogę znaleźć wątku.. Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Justa napisał(a):Jak tam ta psinka co miała trafić do naszej kliniki? Nie mogę znaleźć wątku.. nie żyje :( dojechał wczoraj, zrobiono mu badania, RTG - płuca niewidoczne... diagnoza nowotwór To był Bąbel - tylko 1,5 roku cieszył się domem :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/216350-M%C5%82ody-sznaucer-olbrzym-po-przej%C5%9Bciach-%C5%9Bmier%C4%87-pana-porzucenie-%C5%82a%C5%84cuc-MA-DOM Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 i tu sobie wstawię, a co! uciekinierzy http://www.youtube.com/watch?v=OTidyGsMDr0 [video=youtube;OTidyGsMDr0]http://www.youtube.com/watch?v=OTidyGsMDr0[/video] Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 i nawróceni http://www.youtube.com/watch?v=eu8dkNiPo3s [video=youtube;eu8dkNiPo3s]http://www.youtube.com/watch?v=eu8dkNiPo3s[/video] Quote
Saththa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pink napisał(a):Ja jeszcze sobie daje jesc ... no ale nie ma mi kto zrobic, to sama musze :angryy: Ale "taniej sile roboczej" tez bym dala - jakby oczywiscie przygotowala, to co bym miala zapodac :evil_lol: Hmmmm psie kulki?:) Quote
Recommended Posts