Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jak lapki sa brudne, to najpierw wytrzec scierka :evil_lol: to ja zostane przy wilgotnej mikrofazie jak juz musze wycierac tak czy inaczej, bo jak sa czyste to i urzadzenia mi nie potrzeba.
Lubie takie wynalazki, ktore komplikuja czlowiekowi tylko zycie i oprozniaja kieszen :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo ja bym chciała, żeby oni przez to przechodzili sami :evil_lol: ja nienawidzę myć łap - nienawidzę!

To tuż za progiem trzeba było rynienkę dezynfekcyjną zamontować :)

Posted

Dokładnie, jak i tak trzeba wytrzeć (bo zawsze są brudne i prawie zawsze wilgotne, a nawet mokre), to już odpada (ja nawet nie wycieram, bo to za bardzo skomplikowane zajęcie przy tylu psach z owłosionymi nogami. Już wolę 3 x dziennie przejechać mopem kafle (ale i to nadaremne, bo zawsze wygląda jakby nie było myte od miesiąca)

Posted

a za rynienka suszarke coby sladow nie bylo mokrych ...

ja mam ten sam problem nie wazne ile razy zmyje jesen, zima , wiosna podloga jak nie myta, latem bywa inaczej czasem

Posted

Ostatnio apropo podlog, smialam sie do TZ-ta - ze takie klawe zycie mielismy jeszcze tak niedawno :diabloti:
Chociaz musze powiedziec, ze Oskar jest czyscioch - omija bloto, przeskakuje kaluze a Felix zalicza wszystko za dwoch - tyle ze jak przyjda, to nie wiem dlaczego ale Felix nigdy nie jest utaplany... dziwnie to robi jakos tak. No i co zauwazylam, to Felix sie myje ... normalnie myje sie jak kot - kazda lapke wylizuje sobie od gory do dolu i zebami czysci paznokcie.

Posted

uhu fajny jest :loveu: wydaje mi sie, ze Felix ogolnie mial przyjemnosc z kotami i to dosc bliska, bo nie dosc ze sie myje jak kot, razem z myciem lapkami oczu rano - to jak bylismy u weta i siedzial na stole, to wskoczyla do niego kotka ktora rezyduje w praktyce, przysiadla sie do niego, oparla cala soba a Felix wcale nie zareagowal, jakby to byla najzwyklejsza rzecz na swiecie :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
u mnie tyz nic innego bym nie robila ino drzwi otwierala i ze sciera zgieta w nich stala wiec .... nie robie tego

No co fakt to fakt :evil_lol: Ale mysle ze otwieranie drzwi byś sobie odpuściła, wzieła taborecik i tak siedziała i wycierała:)

Posted

Saththa napisał(a):
No co fakt to fakt :evil_lol: Ale mysle ze otwieranie drzwi byś sobie odpuściła, wzieła taborecik i tak siedziała i wycierała:)

jasne , a Ownice jako jedyne mialby wiosne w kraju!

Posted

Mnie to by sie marzyla "tania sila robocza" - taka co siedzi przy wejsciu na stoleczku i wyciera lapy wchodzacym... no i 2 razy dziennie jezdz na mopie po chalupie :cool3: nawet jesc bym dawala :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Zapytam grzecznie,czy wątek DJ już ma,bo ja go nie widzę :hmmmm:

Wątek Didżeja
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241359-Didżej-sznaucer-mini-pogryziony-w-PDT-i-szukamy-domu!

weszka napisał(a):
Przepocieszne te twoje i nie-twoje drobiazgi spacerowe :) I taka radosna Bella :loveu:
Urządzonko do łapek to jakaś niezła ściema :cool3:

oj tam zaraz ściema - POSTĘP :evil_lol:

Pink napisał(a):
Mnie to by sie marzyla "tania sila robocza" - taka co siedzi przy wejsciu na stoleczku i wyciera lapy wchodzacym... no i 2 razy dziennie jezdz na mopie po chalupie :cool3: nawet jesc bym dawala :lol:

oooo to jest myśl - ale ja jeść daję tylko psom :errrr:

Posted

Ja jeszcze sobie daje jesc ... no ale nie ma mi kto zrobic, to sama musze :angryy: Ale "taniej sile roboczej" tez bym dala - jakby oczywiscie przygotowala, to co bym miala zapodac :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Jak tam ta psinka co miała trafić do naszej kliniki? Nie mogę znaleźć wątku..

nie żyje :( dojechał wczoraj, zrobiono mu badania, RTG - płuca niewidoczne... diagnoza nowotwór
To był Bąbel - tylko 1,5 roku cieszył się domem :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/216350-M%C5%82ody-sznaucer-olbrzym-po-przej%C5%9Bciach-%C5%9Bmier%C4%87-pana-porzucenie-%C5%82a%C5%84cuc-MA-DOM

Posted

Pink napisał(a):
Ja jeszcze sobie daje jesc ... no ale nie ma mi kto zrobic, to sama musze :angryy: Ale "taniej sile roboczej" tez bym dala - jakby oczywiscie przygotowala, to co bym miala zapodac :evil_lol:

Hmmmm psie kulki?:)