Pink Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ha, teraz sie nie wymigasz ... zagadalas mi psy ot co :evil_lol: zagadalas i zapadlas w pamiec. Jak puscilam filmik, to obserwowalam ich uwaznie i glowy z legowiska poderwaly i uchole nastawily. Saththa - nie nie, psie zarcie, to tylko dla psow jest - nikomu nie dam. Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 kurde :oops: ja nawet nie wiem czy tam coś gadam na tych filmach - staram się pilnować :D ale potem w domu jak odtwarzam to bez dźwięku bo nie cierpię siebie słuchać :D Quote
Pink Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 e tam, bardzo fajny glos masz :lol: chyba nikt nie lubi swojego glosu :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pink napisał(a):e tam, bardzo fajny glos masz :lol: chyba nikt nie lubi swojego glosu :evil_lol: ale niektórzy mają powody :mdleje: Quote
Tekla64 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 moje zerwaly sie i plecialy szczekac jak wariaty hihihi zgadzam sie , glos fajny Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 zerduszko napisał(a):A co to za piesek mały co podleciał? ale gdzie? na drugim filmie? z daleka lecą Figa z Dropsem, hen hen widać małą czarną kropkę - to Furia, po lewej sznupie Luna, a na samym końcu w dolnym lewym rogu pojawiłsię Zgredek :lol: Quote
Justa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 malawaszka napisał(a):nie żyje :( dojechał wczoraj, zrobiono mu badania, RTG - płuca niewidoczne... diagnoza nowotwór To był Bąbel - tylko 1,5 roku cieszył się domem :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/216350-M%C5%82ody-sznaucer-olbrzym-po-przej%C5%9Bciach-%C5%9Bmier%C4%87-pana-porzucenie-%C5%82a%C5%84cuc-MA-DOM Strasznie mi przykro.. Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 No Justa koszmar to jest bo psiak swoje w życiu przeszedł, taki młodzik i tak krótko cieszył się miłością i dostatnim zyciem :( podły los i tyle! ale przynajmniej my mamy pewność, że zrobiliśmy dla niego wszystko jakbym chciała żeby było ciepło i odpicować Bellunię a taką gościówkę mieliśmy niedawno stwierdziliśmy z Jarkiem, ze chyba się na pekińczyki przerzucimy - ona nic nie szczekała! :roll: Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 masakra - robienie zdjęć telefonem - chyba już rozumiem kawałki psów na zdjęciach wz - migawka jest tak opóźniona, że... nie mam słów słodziak kochany :roll: Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 żeby zrobić takie ujęcie to zdjęcie musiałam "zrobić" zanim rzuciłam snieg Quote
Margi Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 http://img27.imageshack.us/img27/8531/dsc0100ih.jpg fajne ujęcie Skoczna z niej dziewczyna. Quote
Saththa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Po 1 zdjęciu Czarnej... miałam zawał na pekinke :lol: Kolezanka miała pekinczyka, szczekał jak opętany:) Quote
Fides79 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 fajna dziewczyna z Belli:p a filmików niestety nie oglądam, bo mi 'zżerają' limit necikowy, buuuu :-( Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Margi napisał(a): Skoczna z niej dziewczyna. bardzo!!!! nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak ona spacerowała ze starszą panią - bez biegania, szaleństw - pewnie dlatego miała te okropne kolce bo ona ma tyle energii, że niewybiegana pomiatałaby każdym - ale co mnie denerwuje to jak czeka żeby jej coś rzucić, musi siedzieć wtedy, ale aż sie w niej gotuje i się wierci i podskakuje i od czasu do czasu robi taki jakby wyskok niewysoki i ryp! mnie łapą przednią - tak popędza małpa jedna Quote
Justa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 malawaszka napisał(a):No Justa koszmar to jest bo psiak swoje w życiu przeszedł, taki młodzik i tak krótko cieszył się miłością i dostatnim zyciem :( podły los i tyle! ale przynajmniej my mamy pewność, że zrobiliśmy dla niego wszystko No niestety tak to czasem jest, że jedyne co można zrobić to ulżyć w cierpieniu.. Quote
danyww Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 I co tu dużo pisać. :user: Czy to mini, czy średni, czy duży, każdy sznupek cudny jest! :iloveyou: Quote
zerduszko Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 malawaszka napisał(a):ale gdzie? na drugim filmie? z daleka lecą Figa z Dropsem, hen hen widać małą czarną kropkę - to Furia, po lewej sznupie Luna, a na samym końcu w dolnym lewym rogu pojawiłsię Zgredek :lol: Ta pierwsza co dobiega, to Figa? Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 danyww napisał(a):I co tu dużo pisać. :user: Czy to mini, czy średni, czy duży, każdy sznupek cudny jest! :iloveyou: niom :) zerduszko napisał(a):Ta pierwsza co dobiega, to Figa? nieee przecież pierwszy cz-sr jest - Drops a za nim Figa Quote
wilczy zew Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dziękuję za zrozumienie mojej twórczości artystycznej! Jeszcze spróbuj w domu z małej odległości ująć w kadrze całego psa. Jak tam broda Luny? Quote
zerduszko Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ale jak to Drops aż taki cz-s :lol: ona płowy był bardziej ;) Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 wilczy zew napisał(a): Jak tam broda Luny? ale co z brodą Luny było nie tak? zerduszko napisał(a):Ale jak to Drops aż taki cz-s :lol: ona płowy był bardziej ;) boszzz nie bluźnij!!!! :diabloti: TRYMOWANY :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 broda przełysiała i Luna się po niej drapała Quote
malawaszka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 wilczy zew napisał(a):broda przełysiała i Luna się po niej drapała tam zaraz przełysiała - kołtun jej się zrobił - pierwszy w życiu kołtun na Lunkowej brodzie :crazyeye: czasami się drapie jeszcze, nie wiem kurde już o co chodzi bo karma niby nie powinna uczulać... ale ona teraz sporo u mamy urzęduje a tam... nie tylko karmę się jada Quote
Recommended Posts