Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha, teraz sie nie wymigasz ... zagadalas mi psy ot co :evil_lol: zagadalas i zapadlas w pamiec. Jak puscilam filmik, to obserwowalam ich uwaznie i glowy z legowiska poderwaly i uchole nastawily.
Saththa - nie nie, psie zarcie, to tylko dla psow jest - nikomu nie dam.

Posted

zerduszko napisał(a):
A co to za piesek mały co podleciał?

ale gdzie? na drugim filmie? z daleka lecą Figa z Dropsem, hen hen widać małą czarną kropkę - to Furia, po lewej sznupie Luna, a na samym końcu w dolnym lewym rogu pojawiłsię Zgredek :lol:

Posted

No Justa koszmar to jest bo psiak swoje w życiu przeszedł, taki młodzik i tak krótko cieszył się miłością i dostatnim zyciem :( podły los i tyle! ale przynajmniej my mamy pewność, że zrobiliśmy dla niego wszystko

jakbym chciała żeby było ciepło i odpicować Bellunię

a taką gościówkę mieliśmy niedawno

stwierdziliśmy z Jarkiem, ze chyba się na pekińczyki przerzucimy - ona nic nie szczekała! :roll:

Posted

Margi napisał(a):

Skoczna z niej dziewczyna.

bardzo!!!! nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak ona spacerowała ze starszą panią - bez biegania, szaleństw - pewnie dlatego miała te okropne kolce bo ona ma tyle energii, że niewybiegana pomiatałaby każdym - ale co mnie denerwuje to jak czeka żeby jej coś rzucić, musi siedzieć wtedy, ale aż sie w niej gotuje i się wierci i podskakuje i od czasu do czasu robi taki jakby wyskok niewysoki i ryp! mnie łapą przednią - tak popędza małpa jedna

Posted

malawaszka napisał(a):
No Justa koszmar to jest bo psiak swoje w życiu przeszedł, taki młodzik i tak krótko cieszył się miłością i dostatnim zyciem :( podły los i tyle! ale przynajmniej my mamy pewność, że zrobiliśmy dla niego wszystko

No niestety tak to czasem jest, że jedyne co można zrobić to ulżyć w cierpieniu..

Posted

malawaszka napisał(a):
ale gdzie? na drugim filmie? z daleka lecą Figa z Dropsem, hen hen widać małą czarną kropkę - to Furia, po lewej sznupie Luna, a na samym końcu w dolnym lewym rogu pojawiłsię Zgredek :lol:

Ta pierwsza co dobiega, to Figa?

Posted

danyww napisał(a):
I co tu dużo pisać. :user: Czy to mini, czy średni, czy duży, każdy sznupek cudny jest! :iloveyou:

niom :)

zerduszko napisał(a):
Ta pierwsza co dobiega, to Figa?

nieee przecież pierwszy cz-sr jest - Drops a za nim Figa

Posted

wilczy zew napisał(a):

Jak tam broda Luny?

ale co z brodą Luny było nie tak?

zerduszko napisał(a):
Ale jak to Drops aż taki cz-s :lol: ona płowy był bardziej ;)

boszzz nie bluźnij!!!! :diabloti: TRYMOWANY :evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
broda przełysiała i Luna się po niej drapała

tam zaraz przełysiała - kołtun jej się zrobił - pierwszy w życiu kołtun na Lunkowej brodzie :crazyeye: czasami się drapie jeszcze, nie wiem kurde już o co chodzi bo karma niby nie powinna uczulać... ale ona teraz sporo u mamy urzęduje a tam... nie tylko karmę się jada