Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Matko, ile taki 40 kg pies musi jeść :-? W dobie kryzysu kocham moje duperelki :eviltong:

dziennie 400g je:)
malawaszka napisał(a):
no to dla Luny to jedna bo tego się nie da podzielić...

hmmm ja mam kapsułki.. a kapsułki mozna rozłozyc i wysypac proszek;)

marako napisał(a):
A co powiecie na moje futra, które razem liczą ponad 140 kg?

Oooo Mamusiu :lol:

Posted

marako napisał(a):
A co powiecie na moje futra, które razem liczą ponad 140 kg?

Wiesz ile dzieci można za to wyżywić? :evil_lol:

Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać :eviltong: Ciężki dowcip mam, wiem ;)

Nie mogę patrzeć na Swissa :( Tu jeszcze niewiele widac, ale jak dzwoni telefon :( Ale pięknie im tam! Dziewuszki takie różne, a cudeńka :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Matko, ile taki 40 kg pies musi jeść :-? W dobie kryzysu kocham moje duperelki :eviltong:

wiesz ile zjada ten czarny Kurdupel co jest u mnie? karma topi się jak śnieg na wiosnę

Posted

malawaszka napisał(a):
starość...

Wiecie co,jakoś nigdy myśląc o Swissie nie myślałam o starości :shake: .Przecież wiem,że ma więcej lat,ale jakoś w podświadomości mojej funkcjonuje Swissek taki jaki do mnie przyjechał.

Posted

ha ha... te psy mnie kiedyś wykończą... własnie nabierając karmę z pojemnika walnęłam pustym łbem w futrynę :mdleje: tak... zdecydowanie chcę żeby już była środa :lol:

dziś mam od groma roboty a guz na czole rośnieee, a jutro jadę oddać ową robotę - do Nysy więc kawał drogi - nie swoim samochodem wiec już się cieszę na niespodzianki jakie los mi szykuje :cooldevi:

Posted

Dobrze im tam dywanikom :loveu:

Bo ona, ta starość przychodzi zupełnie niepostrzeżenie. U ludzi też tak jest. Nie myślimy, że się starzeją, aż coś się zdarzy, czasem zupełny drobiazg, i wtedy do nas dociera. I dziwimy się...

Posted

wilczy zew napisał(a):
:multi: :multi:

zawsze wiedziałam,że nie ma to jak żółte tabletki

Brzmi to co najmniej jak żółte papiery... No a jak ciąg dalszy futryny?... Chodzisz z guziorem? Nie martw się, mnie Honda grzmotnęła dziś twardym łbem w łuk brwiowy jak rozpinałam buty.

Posted

marako napisał(a):
Brzmi to co najmniej jak żółte papiery... No a jak ciąg dalszy futryny?... Chodzisz z guziorem? Nie martw się, mnie Honda grzmotnęła dziś twardym łbem w łuk brwiowy jak rozpinałam buty.

no... chodzę :D nie chciał się odczepić :evil_lol: ale nie jest taki ogromny jak bolało :lol: zaczeszę jutro grzywkę na emo i będzie git :lol: