Saththa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Margi napisał(a):Trzeba było tego guza zaraz po uderzeniu posmarować świeżym białkiem kurzym.Nie byłoby guza. malawaszka napisał(a):łomatko takiego sposobu nie znałam! przykładałam zimną łyżkę... okaże się jutro czy podziałało :D sposób i dla mnie nie znany;) Ale słyszałam ze zimnego nie można bo lepiej zeby guz wychodził na zewnatrz niz coś w czaszce urosnac miało :) malawaszka napisał(a):lepiej :loveu: nifuroksazyd dał radę, już dzisiaj noc była spokojna cudnie;) Quote
malawaszka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Saththa napisał(a):sposób i dla mnie nie znany;) Ale słyszałam ze zimnego nie można bo lepiej zeby guz wychodził na zewnatrz niz coś w czaszce urosnac miało :) :splat: no to pozamiatane :lol: Quote
Margi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jak ma się coś wewnątrz czaszki zrobić,to czy będzie zimne czy ciepłe to i tak się zrobi.Bez znaczenia. Oczywiście oby nie. Ja na tym białku dziecko wychowałam,a to chłopak,więc zawsze poobijany.:lol: Quote
Saththa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Margi napisał(a):Jak ma się coś wewnątrz czaszki zrobić,to czy będzie zimne czy ciepłe to i tak się zrobi.Bez znaczenia. Oczywiście oby nie. heheheh :lol: Quote
Tekla64 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 oja tam jeden guz czy sinak w te czy we wte , zrobil sie sam czy przez psy czy to jest takie istotne? cale szczescie ze i guzy i sinaki predzej czy pozniej zanikaj a robia sie nowe i tak w kolko Quote
Katerinas Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 malawaszka - przytreptałam w ostatni dzień 2012 roku. :) Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. :) Oglądałam jak zwykle super foty i super filmiki :) :multi: Ale ja już kompletnie nie łapię się ile Ty masz psów :???: :lol: Mam nadzieję, że Luna już OK. Do zobaczenia w 2013. I oby był lepszy dla nas i naszych psiaków :) Quote
malawaszka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Katerinas napisał(a): Ale ja już kompletnie nie łapię się ile Ty masz psów :???: :lol: :) wszystkie sznupy moje som :grins: padam na pyszczek... udało mi się oddać robotę w starym roku :mdleje: mknęłam jak błyskawica i teraz muszę się zdrzemnąć... i tak sylwestra pewnie prześpimy w doborowym towarzystwie :lol: nas dwoje, ich pięcioro i one trzy :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 malawaszka napisał(a):... i tak sylwestra pewnie prześpimy w doborowym towarzystwie :lol: nas dwoje, ich pięcioro i one trzy :evil_lol: No was dwoje to OK ale reszta ???? Aaa .... koty Quote
Katerinas Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 malawaszka napisał(a):wszystkie sznupy moje som :grins: , jeza.... zazdroszczę :) Naprawdę. Marzy mi sie dom jak dawniej. Z conajmniej 2-3 psami. Ale jakoś tak.... życie nie pozwala... Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękuję pięknie i też wszystkim życzę Wszystkiego Dobrego!!!!!! Piękny dzień dziś mamy - WIOSNA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:pędzimy na spaceros zatem :painting: Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Piękna pogoda, więc na podwórze wyszły zwierzęta małe... ... i duże Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 :lol: pan geolog ocenia wprawnym okiem skałę :D mały łobuz i wielka frajda bo poszliśmy na naszą wsiową górę - nowe miejsce, nowe zapachy :multi: Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 hm nie wiem co się stało ze zdjęciami, ale nie były aż tak nieostre na kompie... Zgredek dał radę, tylko chwilkę go niosłam przez krzaczory Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 :loveu: najpiękniejsza na świecie :lol: :loveu: i jej misiowatość Punia :lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 łobuz haha szelki wyglądają jakby miała czerwone majty założone z przodu :D chyba ich nie dopasowałam odpowiednio Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 :lol: gdzie jest piesek hahahaha pan z pieskami :roflt: Quote
Recommended Posts