Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej to teraz zadajesz szyku na spacerach
a coby was nie wzieli na cel to powinnas wszystkim psom kolor jaskrawo- zolty zapodac na akcesoriach one wtedy traktuja te zolto zazancozne psy za swoje

Posted

[quote name='Tekla64']ej to teraz zadajesz szyku na spacerach
a coby was nie wzieli na cel to powinnas wszystkim psom kolor jaskrawo- zolty zapodac na akcesoriach one wtedy traktuja te zolto zazancozne psy za swoje[/QUOTE]

myślisz, że nie zauważą, że 4,5 kg Furii nie jest wyżłem??? :lol: teraz nie chodzę z psami do lasu tylko przy lesie, ale i tak czasem czuję się nieswojo jak mordercy grasują... moja siostra ze szwagrem byli w niedzielę pobiegać w lesie i mijały ich kawalkady jeepów :shake: moje kochane jelenie, łosie, sarny :( biedne

Posted

nie biedne nie biedne te co maja to przezyja.
a co do rozrozniania , nie zauwazylas ..... no jo nie masz kontaktow z mysliwymi teraz w wiekszosci posiadaja mieszanki a sami sie za mocno na rasach i przydzialach prac nie znaja wiec zaznaczaja wlasnei tak "swoje" psy coby .... jakby

Posted

[quote name='Tekla64'] teraz w wiekszosci posiadaja mieszanki a sami sie za mocno na rasach i przydzialach prac nie znaja wiec zaznaczaja wlasnei tak "swoje" psy coby .... jakby[/QUOTE]

to co robią te mieszańce,jak pomagają myśliwym?

Posted

[quote name='malawaszka']myślisz, że nie zauważą, że 4,5 kg Furii nie jest wyżłem??? :lol: teraz nie chodzę z psami do lasu tylko przy lesie, ale i tak czasem czuję się nieswojo jak mordercy grasują... moja siostra ze szwagrem byli w niedzielę pobiegać w lesie i mijały ich kawalkady jeepów :shake: moje kochane jelenie, łosie, sarny :( biedne[/QUOTE]

Ja tego nigdy nie zrozumiem, jak można czerpać przyjemność z zabijania ?! Banda jełopów i morderców, tyle!

Posted

Pojechałam w niedzielę do TOZ-u w Policach. Zawieźć trochę szparagałów. Jak wracałam stanęłam z psami pochodzić (po poligonie). Chodził facet z amstafem. Jak wróciłyśmy do samochodu to się okazało, ze facet nie może wyjechać (śniegowe błotko). Wsiadłam do jego Smarta a na siedzeniu obok amstaf. Okazało się, że ze schronu zabrany. Taki duży młody byczek. Wsiadłam a on pcha się do mnie - przysuwa się, przysuwa i ... Chlap chlap buziaki mi daje :)