Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margaret']Angel a co konkretnie proponujesz - żeby ktoś inny użyczył swojego konta i księgował, rozliczał itp.? dobrze rozumiem?[/QUOTE]

tak o to chodzi właśnie.

Posted

[quote name='ULKA12']Ona z umaszczenia przypomina bernardyna, tylko nie wiem czy ta informacja jej pomoże.[/QUOTE]
jak w opisie napiszesz ,ze pies ma umaszczenie bernardyna ,ludziom sie bedzie kojarzyl tylko bernardyn,a jak napiszesz mieszaniec labradora -mix to ludziom sie bedzie kojarzyl obecnie modna rasa,psy nadajace sie do rodziny do dzieci.zeby byl opis przejzysty piszemy schemat nastepujacy:
Imie psa
Rasa : Labrador -mix
Plec :Suczka-kastrowana
wysokosc do grzbietu : xxx cm do grzbietu
Nadaje sie do dzieci :tak/nie
szczepiona ,odrobaczona :tak/nie
Kontakt : e-mail
: telefon numer

Opis charakteru psa i skad pochodzi

Posted

[quote name='xxxx52']jak w opisie napiszesz ,ze pies ma umaszczenie bernardyna ,ludziom sie bedzie kojarzyl tylko bernardyn,a jak napiszesz mieszaniec labradora -mix to ludziom sie bedzie kojarzyl obecnie modna rasa,psy nadajace sie do rodziny do dzieci.zeby byl opis przejzysty piszemy schemat nastepujacy:
Imie psa
Rasa : Labrador -mix
Plec :Suczka-kastrowana
wysokosc do grzbietu : xxx cm do grzbietu
Nadaje sie do dzieci :tak/nie
szczepiona ,odrobaczona :tak/nie
Kontakt : e-mail
: telefon numer

Opis charakteru psa i skad pochodzi[/QUOTE]

Może przeczytaj dokładnie o co chodzi. Rozmawiamy o sensownym tytule aukcji, a nie o opisie psa. Zawsze to samo, przebiegasz wzrokiem na szybkiego jakiś środkowy post z całości i odpowiadasz nie na temat.

Mam jedną krótką linijkę aby napisać tytuł akcji. Musi być rzeczowa, widzę, że ckliwe tytuły nie działają i jest za mało wejść.

Posted

[quote name='mestudio']Może przeczytaj dokładnie o co chodzi. Rozmawiamy o sensownym tytule aukcji, a nie o opisie psa. Zawsze to samo, przebiegasz wzrokiem na szybkiego jakiś środkowy post z całości i odpowiadasz nie na temat.

Mam jedną krótką linijkę aby napisać tytuł akcji. Musi być rzeczowa, widzę, że ckliwe tytuły nie działają i jest za mało wejść.[/QUOTE]
wyluzuj sie czlowieku,nerwy szkodza zdrowiu.Ten opis to tak na przyszlosc ,mozna skorzystac dla opisow psow schroniskowych na HP,czy watku

Posted

[quote name='margaret']ja bym weszła :) rozstrzał między labkiem a benkiem na pewno by zwrócił moja uwagę :)[/QUOTE]
ja bym inaczej uzyla , Meggi uroda przyponajaca labradora-mix, ubarwieniem bernardyna ,a charakterem psiego aniolka lub mozna inaczej zdrobnic np.psiego skarba

Posted

Ciotki i wujkowie, jesli są tutaj tacy. Ponieważ Angel nie może dalej prowadzić księgowości Dwupaku, podejmie się tego moni12. Należy się jej piękne podziękowanie za to i mnóstwo buziaków

Posted

[quote name='danka4u1']To -moim zdaniem -bardzo dobry pomysł.[/QUOTE]moim też ... tym bardziej, że już wcześniej zauważyłam że gdy sie patrzy na sam pyszczur Megii to na prawdę jest w nim dużo z labradora. Jedynie pozostała część 'ciałka' przypomina trochę kolorystycznie benka :)

Posted

Angel - dziękuję za Twoją pracę nad księgowaniem dotąd - tyle czasu przecież:)
zawsze jak wchodziłam na pierwszą strone i widziałam cały rząd tych podliczeń to miałam zawrót głowy - kawał roboty! :mdleje:
naprawdę szacun!
trzymam też kciuki za dawanie rady kłopotom!!

moni - super że jesteś gotowa się podjąć obowiązku :cool2:

Posted

Margaret, Angel jeszcze nam będzie panowała jakiś czas, zanim odda berło nastepczyni!!! Zrobimy jej ucztę pożegnalną jako księgowej, bo na wątku może chyba bywać i mam nadzieję, ze będzie, bo bez Angel ten wątek nie może istnieć., A kłopoty i zmartwienia miną. Będzie dobrze.
Ja nie mam słów podziwu dla ludzi, którzy tak dobrze radzą sobie z cyferkami i zawsze z należna czcią oglądałam rozliczenia Angel.

Posted

nie żegnam się z wami :)
rozliczenia na pierwszej moge uaktualniać :)
poprostu musimy zmienic konto na wpłaty- moni12 będzie pisac kto wpłacił raz w tygodniu a ja będę w pierwszym poście uaktualniać.

Przepraszam że tak wyszło