mestudio Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A Danki dalej nie ma???? Sama nie wiem co o tym myśleć, pewnie nas znielubiła. Quote
ookami Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT] Quote
mestudio Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 No i znowu pusto u dwupaku, kiepska sprawa. Jak Danka wróci to naprawdę się obrazi. Quote
marysia55 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 mestudio napisał(a):A Danki dalej nie ma???? Sama nie wiem co o tym myśleć, pewnie nas znielubiła. ja podejrzewam:roll:, że Danusia 'urwała' się nam na 'zieloną szkolę':cool3: Miziam dziewczynki już tak trochę po północy więc delikatnie i cichutko się zmywam:lol: Quote
jola_li Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ookami napisał(a):Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki Ookami - świetna akcja - trzymam kciuki, żeby przyniosła efekty!!! Quote
ULKA12 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Cóż u nas, bez zmian. Pi M w świetnej formie, ostatnio trochę się rozszczekały. A mój ogród wygląda jak plac budowy. Znowu pojawiły się krety i sunie wariują, kopiąc olbrzymie doły. Kretom przy tym krzywda się nie dzieje :-) Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ULKA12 napisał(a):Cóż u nas, bez zmian. Pi M w świetnej formie, ostatnio trochę się rozszczekały. A mój ogród wygląda jak plac budowy. Znowu pojawiły się krety i sunie wariują, kopiąc olbrzymie doły. Kretom przy tym krzywda się nie dzieje :-) za to wjazd do garażu rozkopany :roflt: a Pegi bierze ode mnie smaczki :loveu: Quote
ULKA12 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam na wątek ratunkowy, na cito szukamy 7 domów stałych http://www.dogomania.pl/threads/216561-Suczka-i-jej-dzieci-potrzebuj%C4%85-pomocy-bo-znikn%C4%85?p=17863543#post17863543 Quote
gabi2 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-MeggiiPeggi-1131.html Quote
Angel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ulka zrobie w przyszłym tygodniu po świętach przelew za listopad :) Quote
jola_li Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW :smile:!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ooojjjj :crazyeye:.... cały dzień nikt nie zawitał do dziewczynek:mad: Quote
margaret Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja witam, myślę o dziewczynkach , odbieram telefony i oddzwaniam na wszystkie nieodebrane w porę, odbieram kilka razy dziennie maile - I NIC :( odświeżyłam ogłoszenie na Tablica.pl , na razie nie wiem co jeszcze, może trzeba się przyłożyć do ponownego allegro ale z inną treścią, zdjęciami, oprawą i zajawką? macie jakiś pomysł? Quote
ULKA12 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-) Quote
Szarotka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Chcialam ciotki zaprosic na bazarki dla podhalanow: http://www.dogomania.pl/threads/216628-To-i-owo-na-psiaki-z-Fundacji-Bono-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-2-do-03.11.2011-do-godz-21.00 http://www.dogomania.pl/threads/216478-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-LATARKI-BUDZIKI-PROSTOWNICA-I-INNE.-do-29.10-g.20.30-!!! Quote
xxxx52 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ULKA12 napisał(a):Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-) Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek. Quote
mestudio Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zabalowała. :ylsuper: Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt: TZmestudio Quote
Szarotka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 mestudio napisał(a):Zabalowała. :ylsuper: Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt: TZmestudio O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):) Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Szarotka napisał(a):O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):) ciotka Danka to belferka więc myślę, że siedzi na 'zielonej szkole':diabloti: Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='xxxx52']Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.w przypadku rasy się zgadzam :p ... odnośnie pozostałej części postu niestety .... ale NIE. Uważam, że jeżeli potencjalnemu "człowiekowi' szkoda czasu na czytanie historii psa to żaden z niego "człowiek" dla tego psa. Quote
Agnieszka103 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Trochę obawiam się o deklaracje naszych "dziewczyn". Widzę, że są zaległości we wpłatach. Póki co nie są duże, ale nie wiem czy to tylko opóźnienie czy osoby zaczynają się "wykruszać"... Madzia_K nie wpłaciła pieniędzy za sierpień, wrzesień i już kończy się powoli październik, a moni12 poza październikiem (gdzie pieniądze zapewne będą jeszcze napływać), nie ma wpłaty odnotowanej we wrześniu... Oby to faktycznie były tylko jakieś "poślizgi" w płatnościach, a nie rezygnacje Quote
mestudio Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 marysia55 napisał(a):ciotka Danka to belferka więc myślę, że siedzi na 'zielonej szkole':diabloti: Belfer też człowiek...:cunao: TZmestudio Quote
Recommended Posts