Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]

Posted

mestudio napisał(a):
A Danki dalej nie ma???? Sama nie wiem co o tym myśleć, pewnie nas znielubiła.

ja podejrzewam:roll:, że Danusia 'urwała' się nam na 'zieloną szkolę':cool3:
Miziam dziewczynki już tak trochę po północy więc delikatnie i cichutko się zmywam:lol:

Posted

ookami napisał(a):
Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki

Ookami - świetna akcja - trzymam kciuki, żeby przyniosła efekty!!!

Posted

Cóż u nas, bez zmian. Pi M w świetnej formie, ostatnio trochę się rozszczekały. A mój ogród wygląda jak plac budowy. Znowu pojawiły się krety i sunie wariują, kopiąc olbrzymie doły. Kretom przy tym krzywda się nie dzieje :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Cóż u nas, bez zmian. Pi M w świetnej formie, ostatnio trochę się rozszczekały. A mój ogród wygląda jak plac budowy. Znowu pojawiły się krety i sunie wariują, kopiąc olbrzymie doły. Kretom przy tym krzywda się nie dzieje :-)

za to wjazd do garażu rozkopany :roflt:

a Pegi bierze ode mnie smaczki :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę
KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW
:smile:!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

ja witam, myślę o dziewczynkach , odbieram telefony i oddzwaniam na wszystkie nieodebrane w porę, odbieram kilka razy dziennie maile - I NIC :(
odświeżyłam ogłoszenie na Tablica.pl , na razie nie wiem co jeszcze, może trzeba się przyłożyć do ponownego allegro ale z inną treścią, zdjęciami, oprawą i zajawką? macie jakiś pomysł?

Posted

Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)

Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix
Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.

Posted

mestudio napisał(a):
Zabalowała. :ylsuper:
Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt:

TZmestudio

O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):)

Posted

[quote name='xxxx52']Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix
Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.w przypadku rasy się zgadzam :p ... odnośnie pozostałej części postu niestety .... ale NIE.
Uważam, że jeżeli potencjalnemu "człowiekowi' szkoda czasu na czytanie historii psa to żaden z niego "człowiek" dla tego psa.

Posted

Trochę obawiam się o deklaracje naszych "dziewczyn". Widzę, że są zaległości we wpłatach. Póki co nie są duże, ale nie wiem czy to tylko opóźnienie czy osoby zaczynają się "wykruszać"... Madzia_K nie wpłaciła pieniędzy za sierpień, wrzesień i już kończy się powoli październik, a moni12 poza październikiem (gdzie pieniądze zapewne będą jeszcze napływać), nie ma wpłaty odnotowanej we wrześniu... Oby to faktycznie były tylko jakieś "poślizgi" w płatnościach, a nie rezygnacje