margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 małe 5 minut dla Meggi na ogłoszeniach dogomanii, nie wiem czy tam ktoś zagląda, ale na innym wątku doczytałam, że piesek znalazł w ten sposób dom, każda szansa warta podchwycenia, wyróżniłam http://www.dogomania.pl/ogloszenia/c/43/ http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/2473/ Quote
danka4u1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Biegnę sprawdzić, co odkryłaś. Zrozumiałam, że odkryłaś na wątkach, jak robić ogłoszenia na konkretne województwo lub miasto, bo o czymś takim pisałaś, a tymczasem wyprodukowałaś dwa ogłoszenia dla Meggi !!! Byłam juz tam kiedyś. Moze inni też zaglądają. Na 30 dni, wyróżnione..poszalałaś cioteczko Quote
margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 to ledwie 4 złote, żadne zaraz szaleństwo, a co do lokalnych w gazetach zbieram info, jeszcze mam kogos dopytac Quote
danka4u1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nieoceniona nocna cioteczko:loveu: nie czuje się taka samotna na śpiącej, nocnej Dogomanii w Twoim towarzystwie, a i dwupak może na tym skorzystać. Tak by się chciało, by to radosne psisko Meggi miało swój, dobry i odpowiedzialny dom i swojego człowieka na zawsze. Quote
margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jak to dobrze że nie tylko ja mam naturę nocnego stróża:) Meggi - postaraj się dziewczyno o dom, ileż można się lenić!! do roboty! oczaruj ludzi! przecież potrafisz Quote
mestudio Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Pomyślałam, że jeszcze tablica.pl będzie dobrym miejscem i może tam ją wystawić? Dziś biegnę na 2 godzinki do pracy, ale wieczorkiem zerknę tam,można właśnie ogłoszenia umieszczać w konkretnych rejonach - województwach. Quote
danka4u1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: byłam tutaj :shake: Quote
margaret Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 potwierdziłam ogłoszenie na tablicy, dzięki mestudio, też wyróżniłam Quote
Kocurek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dwupaczku wybacz:Czy znacie jakies cioteczki z Gdanska,ktore sa wolontariuszkami w tamtejszym schronisku? Wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly:(Kolezance umarl tata...mama w rozsypce i kolezanka przywiozla ja do Niemiec na pare miesiecy.Mieli psine,ktora oddali po 11 latach do schronu.....:( Quote
xxxx52 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kocurek']Dwupaczku wybacz:Czy znacie jakies cioteczki z Gdanska,ktore sa wolontariuszkami w tamtejszym schronisku? Wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly:(Kolezance umarl tata...mama w rozsypce i kolezanka przywiozla ja do Niemiec na pare miesiecy.Mieli psine,ktora oddali po 11 latach do schronu.....:([/QUOTE] dlaczego nie zabrala tez psa?Co za ludziska:mad::angryy: Quote
danka4u1 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='margaret']potwierdziłam ogłoszenie na tablicy, dzięki mestudio, też wyróżniłam[/QUOTE] Dzięki wszystkim i za wszystko, ale coś ciężko dziś myślę...Czy to są ogłoszenia na określone miasta? Majstrowałam wczoraj przy ogłoszeniach, ale brakło mi czasu na dłuższe posiedzenie w nocy.. Quote
margaret Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 na tablicy jest na całą polskę poza tym myślę że może warto spróbowac w gazetach drukowanych, tyle że ja nie wiem jakie tytuły sie sprzedają mam takie info od dogomaniaczki - wrzucę na rozkręcenie tematu: z adrmowych opcji to Wyborcza. Najlepiej w srode wieczorem wyslac fotke z krotkim tekstem na adres: [email protected] niestety nie masz gwarancji, ze wybiora akurat Twoje ogl do emisji. Tez jest opcja platna, ale nie wiem ile dokladnie. Zglaszalismy Liska do Metro, wybierasz wlansie w jakim chcesz miescie, cena zalezna jest od miasta oraz dni emisji. Najdrozej wychodzil bodajze piątek, ok. 50zł. Nie moge znalezc telefonu i maila gdzie wysylalam zdjecia dla ogloszneia platnego, ale znalazlam takie dane: Wrocław Plac Solny 2/3, 50-060 Wrocław Joanna Sienko tel. (071) 37 17 352 [email protected] Emilia Cieślicka tel. (071) 37 17 366 [email protected] Quote
danka4u1 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jestem. Mam bardzo mało czasu w związku z kataklizmem szkolnym, czyli przerowadzką do nowego budynku, rokiem szkolnym i tzw innymi, ale staram się... Myślę, że to płatne ogłoszenie jest drogie, a efekt bardzo niepewny. Może te wrocławski adres wykorzystać. Myslę o bezpłatnym ogłoszeniu w Wyborczej, które trzeb by było wysłać w srode i miec nadzieję, ze akurat wybiorą nasze ogłoszenie. Margaret, co o tym myslisz? Nie wiem, do kogo mam się jeszcze zwracać, bo mało kto już tutaj bywa.... Rozumiem, że te dwa następne adresy z nazwiskami, dotyczą płatnych ogłoszeń. Co słychac z Allegro? Quote
ULKA12 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Doszła wpłata za październik za pobyt P&M. Dziękuję :-) Ja bym stawiała na allegro i ewentualnie inne bezpłatne ogłoszenia, może coś na faceboku zmienić lub nowe wydarzenie założyć? Quote
danka4u1 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Masz rację. Allegro, znowu ogłoszenia i ewentualnie to. o którym pisała margaret we Wyborczej i FB- ale chyba raczej nowe wydarzenie i regularnie jej prowadzić. Quote
margaret Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 mam taka obserwacje z FB ze licznie i pomocnie jest na wydarzeniach takich dramatycznych, a w przypadku psiaków które sa zdrowe mają co jeśc, ciepło w dupsko, to niemal nic nie wnosi FB, taka moja obserwacja, Quote
margaret Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 jeste też bazar ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10- zamawiać? pakiet 50? mogłabym zapłacić odliczając potem od swojego haraczu miesięcznego dla P i M :evil_lol: bo nie pamietam kiedy były robione ogłoszenia czy je odnawiać Quote
danka4u1 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kochana, zamawiaj i odliczaj potem. Muszę zmykać. Dobranoc. Quote
ULKA12 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='margaret']jeste też bazar ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10- zamawiać? pakiet 50? mogłabym zapłacić odliczając potem od swojego haraczu miesięcznego dla P i M :evil_lol: bo nie pamietam kiedy były robione ogłoszenia czy je odnawiać Mrgaret nic nie zamawiaj ja jej zamówię od siebie. Quote
Recommended Posts