Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margaret']no mam nadzieję, że sprostamy jej oczekiwaniom :)

a przy okazji dopytam GDZIE wysyłać teraz kasę na Dwupak?[/QUOTE]

Margaret narazie nie pytaj bo wszystko się rozwiąze jak Danuś wróci. Ja dostałam propozycję skarbnika M @P .Zreszta ja kilka postów temu odpowiedziałam, ze chce pomóc, ale nie wiem czy się " nadam".

Posted

[quote name='margaret']no wlasnie, nic, czekam na ULKI odpowiedz czy juz zamowila pakiet ogloszeniowy[/QUOTE]

zAMÓWIĆ ZAMÓWIŁAM, TYLKO JESZCZE DANYCH I FOT NIE WYSŁAŁAM.

Posted

Korzystając z samowoli pod nieobecność Strażnika Texasu - przepraszam Strażnika Danki, zapraszam do niestety kolejnej znajdy którą chwilowo przygarnęliśmy. Niestety bez waszej pomocy nie damy już rady. Prosimy o pomoc. Każda jest nam potrzebna - również w zaproszeniach na wątek i podnoszeniu.

Sunia z zagajnika.
http://www.dogomania.pl/threads/216257-Wyg%C5%82odzona-i-chora-suka-owczarek-podhala%C5%84ski-porzucona-na-polach.-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!!

i jej bazarek:http://www.dogomania.pl/threads/216267-Orzechowo-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-starej-zag%C5%82odzonej-podhalanki-wyrzuconej-na-pola-30.X.-22-0
Niestety nasze fundusze się już dawno wyczerpały...

Przepraszamy za zaśmiecanie wątku....

TZmestudio

Posted

[quote name='margaret']witaj cioteczko Angel :) pilnujemy wątku żeby nie podpaść Dance:) pilnujemy ... pilnujemy:evil_lol: bo jak ciotka Danka wróci to jako "Strażnik Teksasu' potraktuje nas właśnie tak :2gunfire: wtedy ja na wszelki wypadek znikam :diabloti:

Posted

ULKA12 napisał(a):
U nas wszystko OK jutro napiszę więcej, bo dzisiaj był wariacki dzień.

marysia55 napisał(a):
pilnujemy ... pilnujemy:evil_lol: bo jak ciotka Danka wróci to jako "Strażnik Teksasu' potraktuje nas właśnie tak :2gunfire: wtedy ja na wszelki wypadek znikam :diabloti:

pilnujcie cioteczki pilnujcie :)

margaret napisał(a):
witaj cioteczko Angel :) pilnujemy wątku żeby nie podpaść Dance:)

no to czekamy na wiadomości :)