jola_li Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Piosenkarze znani[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i ich wielbicielki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oraz wszyscy fani –[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Angel']mestudio doszesł mi tylko numer konta, nic po za tym- ani kwoty ani ulicy ;) a jeszcze to będę potrzebowała. Więc czekam na uzupełnienie PW. margaret- przepraszam, uzupełniłam- umknęło mi. Angel, kwota jest podana na wątku. Poszukaj. [quote name='jola_li'] ............................... [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Dobrze, ze jesteś Jolu- nasza tzn dwupakowa -nadworna poetko. Mniej teraz mam czasu, inni wątkowiczowie pewnie tez, bp pustawo tutaj. Telefony? Maile...? Głucha cisza?? Quote
margaret Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ok dzieki Angel, rozumiem ze reszta wpisow odnosnie deklaracji aktualna? bo widze ze sie cos wysypało z tym sierpniem, a tu wrzeisen dobiega finiszu:( cisza w telefonie i mailu Quote
mestudio Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Angel']mestudio doszesł mi tylko numer konta, nic po za tym- ani kwoty ani ulicy ;) a jeszcze to będę potrzebowała. Więc czekam na uzupełnienie PW. O jakich ulicach mowa? U nas nie ma ulic, tu mieszka około 100 osób:-). Podałam konto i nazwisko i tyle wystarczy bo Ty masz też w pko bp konto. Suma 17 zł. A co do Meggi to wygląda super po tej operacji odsysania tłuszczu. Nie sądzę aby nadawała się do przebieżki przy rowerku, nawet spokojnej. Nie lubię też jak psiaki zostawia się pod sklepem, ale u nas sklep to naprawdę mini sklepik i psiaka zawsze widać jak sobie czeka, dzięki temu zawsze potem wiadomo jakie bestia ma pomysły - czy np. nie przegryza smyczy. Dla nowego właściciela to dobra informacja bo ludzie mają niestety zwyczaj zostawiać psiaki pod dużymi sklepami. Quote
danka4u1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Za sierpień zalegają dwie osoby z deklaracjami, ale były wysłane przypomnienia. We wrzesniu jeszcze kruchutko... Przydałby się bazarek. Angel, jesteś specjalistką, chyba że jakas mądra ciotka potrafi i ma czas to zrobić. Mam trochę fantów...od przybytku głowa nie boli, a dwupak musi być zabezpieczony finansowo. Quote
Angel Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 margaret napisał(a):ok dzieki Angel, rozumiem ze reszta wpisow odnosnie deklaracji aktualna? bo widze ze sie cos wysypało z tym sierpniem, a tu wrzeisen dobiega finiszu:( cisza w telefonie i mailu jedna wpłata od ciebie mi umkła ale z reszta naprawde nie popełniłam błedu. nie chce wyjść na złodziejke.. mestudio napisał(a):O jakich ulicach mowa? U nas nie ma ulic, tu mieszka około 100 osób:-). Podałam konto i nazwisko i tyle wystarczy bo Ty masz też w pko bp konto. Suma 17 zł. A co do Meggi to wygląda super po tej operacji odsysania tłuszczu. Nie sądzę aby nadawała się do przebieżki przy rowerku, nawet spokojnej. Nie lubię też jak psiaki zostawia się pod sklepem, ale u nas sklep to naprawdę mini sklepik i psiaka zawsze widać jak sobie czeka, dzięki temu zawsze potem wiadomo jakie bestia ma pomysły - czy np. nie przegryza smyczy. Dla nowego właściciela to dobra informacja bo ludzie mają niestety zwyczaj zostawiać psiaki pod dużymi sklepami. okej, jutro wyśle :) danka4u1 napisał(a):Za sierpień zalegają dwie osoby z deklaracjami, ale były wysłane przypomnienia. We wrzesniu jeszcze kruchutko... Przydałby się bazarek. Angel, jesteś specjalistką, chyba że jakas mądra ciotka potrafi i ma czas to zrobić. Mam trochę fantów...od przybytku głowa nie boli, a dwupak musi być zabezpieczony finansowo. okej, zrobie z moich fantów a później najwyżej cos doślesz :) Quote
margaret Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 oj tam zaraz złodziejkę, raczejk myślałam o zabieganiu, pewnie dlatego że sama jestem zabiegana :) jest ok , dzieki! nie ok, że cisza - jak makiem zasiał Quote
danka4u1 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Wszyscy zabiegani...za czym my tak biegamy..??? Przybiegłam do Was i do Dwupaku... Quote
Kocurek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Wstawac cioteczki przybywac do sunieczek:) Quote
mestudio Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Allegro obejrzało 156 osób. Do końca pozostały dwa dni. Trzeba pomyśleć co dalej. TZmestudio Quote
Angel Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 bazarek dla dwupaku :) http://www.dogomania.pl/threads/215012-markowe-ciuszki-dla-pań-książki!-dla-dwupaku-do-10.10-**-zapraszamy!?p=17676572#post17676572 Quote
danka4u1 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Odwiedzam Dwupak. Myslę, co dalej.:shake: Dziękuję za bazarek.:loveu: Podrzucać fanki Dwupaku. :multi::multi:mestudio napisał(a):Allegro obejrzało 156 osób. Do końca pozostały dwa dni. Trzeba pomyśleć co dalej. TZmestudio Angel napisał(a):bazarek dla dwupaku :) http://www.dogomania.pl/threads/215012-markowe-ciuszki-dla-pań-książki!-dla-dwupaku-do-10.10-**-zapraszamy!?p=17676572#post17676572 Quote
Angel Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 cioteczki zapraszajcie wszystkich na bazarek :D niech nasz dwupak sie wzbogaci! Quote
jola_li Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Jak Mieszko i Chrobry,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak Kazimierz Wielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak każdy król dobry –[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Angel napisał(a):bazarek dla dwupaku :) http://www.dogomania.pl/threads/215012-markowe-ciuszki-dla-pań-książki!-dla-dwupaku-do-10.10-**-zapraszamy!?p=17676572#post17676572 Angel napisał(a):cioteczki zapraszajcie wszystkich na bazarek :D niech nasz dwupak sie wzbogaci! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Angel Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 wysyłajcie zaproszenia na pw na bazarek- ja kilka tez powysyłam :) Quote
Olena84 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Mieszko byl tylko księciem ;p, hehe musze wtracic, bo wzielam sie powaznie za historie Polski i wszystkich zameczam swoja wiedza;) Quote
jola_li Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Olena84 napisał(a):Mieszko byl tylko księciem ;p, hehe musze wtracic, bo wzielam sie powaznie za historie Polski i wszystkich zameczam swoja wiedza;) Oj tam, oj tam ;-). Licentia poetica ;-). Nie chodzi o to, ze był królem, tylko że dobrzy królowie kochali kundelki ;-). I Mieszko też. I to każdy! Bo - jak powszechnie wiadomo z historii: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Na zamku Pierwszego Mieszka[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wielki tłum[/FONT][FONT=Comic Sans MS] kundelk[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ów mieszkał :-). [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mieszko Stary z długą brodą[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=3]kundli cieszył się urodą :-)! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No i jak miał Mieszko nie być Plątonogi,[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] skoro mu kundelki właziły pod nogi ;-)?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/FONT] A wracając do sedna :-): [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Psów tłumy w schroniskach,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]lecz ruch w nich niewielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]więc żal serce ściska…[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Olena84 napisał(a):Mieszko byl tylko księciem ;p, hehe musze wtracic, bo wzielam sie powaznie za historie Polski i wszystkich zameczam swoja wiedza;) I po co Ci to????:shake: Nasza historia taka skomplikowana, a dopiero współczesność..:shake: jola_li napisał(a): [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Psów tłumy w schroniskach,[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]lecz ruch w nich niewielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]więc żal serce ściska…[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER] I to by było to SEDNO PSIEJ SPRAWY:multi: My tutaj sobie kochamy te kundelki a zwłaszcza dwa zwane dwupakiem, a potencjalne domki milczą.... :shake::shake: Quote
danka4u1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Co robimy dalej z Meggi? Allegro chyba kończy się jutro.. [FONT=Book Antiqua]Meggi sama szuka domu.......[/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Odwiedzajcie Dwupak:multi: zapraszajcie na bazarek dla M&P:multi: http://www.dogomania.pl/threads/215012-markowe-ciuszki-dla-pań-książki!-dla-dwupaku-do-10.10-**-zapraszamy!?p=17689405#post17689405 Quote
jola_li Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Nie rauty, nie bale,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie słodkie karmelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]lecz szczerze i trwale[/FONT] [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jolu, czy to już wiersz na zakończeenie dnia w Dwupakowie?:shake: Moze jeszcze ktoś jednak odwiedzi zaniedbane psinki....:shake: Ula, jak minął dzień? Ostatnie dni lata wykorzystane przez Ciebie i Twoich czworonożnch podopiecznych? Quote
danka4u1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [FONT=Arial Narrow] [/FONT] [FONT=Arial Narrow]Takie dwie bidy jesteśmy....:-(dobrze, że mamy siebie, bo pusto tu i smutno w naszym Dwupakowie. Gości mało...:shake:[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Dobranoc i pamiętajcie o nas..prosimy:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts