Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Piosenkarze znani[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]i ich wielbicielki[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]oraz wszyscy fani –[/FONT]

[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

[quote name='Angel']mestudio doszesł mi tylko numer konta, nic po za tym- ani kwoty ani ulicy ;) a jeszcze to będę potrzebowała. Więc czekam na uzupełnienie PW.

margaret- przepraszam, uzupełniłam- umknęło mi.
Angel, kwota jest podana na wątku. Poszukaj.

[quote name='jola_li']
...............................
[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Dobrze, ze jesteś Jolu- nasza tzn dwupakowa -nadworna poetko. Mniej teraz mam czasu, inni wątkowiczowie pewnie tez, bp pustawo tutaj. Telefony? Maile...? Głucha cisza??

Posted

[quote name='Angel']mestudio doszesł mi tylko numer konta, nic po za tym- ani kwoty ani ulicy ;) a jeszcze to będę potrzebowała. Więc czekam na uzupełnienie PW.

O jakich ulicach mowa? U nas nie ma ulic, tu mieszka około 100 osób:-).
Podałam konto i nazwisko i tyle wystarczy bo Ty masz też w pko bp konto. Suma 17 zł.

A co do Meggi to wygląda super po tej operacji odsysania tłuszczu.
Nie sądzę aby nadawała się do przebieżki przy rowerku, nawet spokojnej. Nie lubię też jak psiaki zostawia się pod sklepem, ale u nas sklep to naprawdę mini sklepik i psiaka zawsze widać jak sobie czeka, dzięki temu zawsze potem wiadomo jakie bestia ma pomysły - czy np. nie przegryza smyczy. Dla nowego właściciela to dobra informacja bo ludzie mają niestety zwyczaj zostawiać psiaki pod dużymi sklepami.

Posted

Za sierpień zalegają dwie osoby z deklaracjami, ale były wysłane przypomnienia. We wrzesniu jeszcze kruchutko...
Przydałby się bazarek. Angel, jesteś specjalistką, chyba że jakas mądra ciotka potrafi i ma czas to zrobić. Mam trochę fantów...od przybytku głowa nie boli, a dwupak musi być zabezpieczony finansowo.

Posted

margaret napisał(a):
ok dzieki Angel, rozumiem ze reszta wpisow odnosnie deklaracji aktualna?
bo widze ze sie cos wysypało z tym sierpniem, a tu wrzeisen dobiega finiszu:(

cisza w telefonie i mailu

jedna wpłata od ciebie mi umkła ale z reszta naprawde nie popełniłam błedu. nie chce wyjść na złodziejke..

mestudio napisał(a):
O jakich ulicach mowa? U nas nie ma ulic, tu mieszka około 100 osób:-).
Podałam konto i nazwisko i tyle wystarczy bo Ty masz też w pko bp konto. Suma 17 zł.

A co do Meggi to wygląda super po tej operacji odsysania tłuszczu.
Nie sądzę aby nadawała się do przebieżki przy rowerku, nawet spokojnej. Nie lubię też jak psiaki zostawia się pod sklepem, ale u nas sklep to naprawdę mini sklepik i psiaka zawsze widać jak sobie czeka, dzięki temu zawsze potem wiadomo jakie bestia ma pomysły - czy np. nie przegryza smyczy. Dla nowego właściciela to dobra informacja bo ludzie mają niestety zwyczaj zostawiać psiaki pod dużymi sklepami.

okej, jutro wyśle :)

danka4u1 napisał(a):
Za sierpień zalegają dwie osoby z deklaracjami, ale były wysłane przypomnienia. We wrzesniu jeszcze kruchutko...
Przydałby się bazarek. Angel, jesteś specjalistką, chyba że jakas mądra ciotka potrafi i ma czas to zrobić. Mam trochę fantów...od przybytku głowa nie boli, a dwupak musi być zabezpieczony finansowo.

okej, zrobie z moich fantów a później najwyżej cos doślesz :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jak Mieszko i Chrobry,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]jak Kazimierz Wielki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]jak każdy król dobry –[/FONT]

[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

Olena84 napisał(a):
Mieszko byl tylko księciem ;p, hehe musze wtracic, bo wzielam sie powaznie za historie Polski i wszystkich zameczam swoja wiedza;)

Oj tam, oj tam ;-).
Licentia poetica ;-). Nie chodzi o to, ze był królem, tylko że dobrzy królowie kochali kundelki ;-). I Mieszko też. I to każdy! Bo - jak powszechnie wiadomo z historii:
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
Na zamku Pierwszego Mieszka
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]wielki tłum[/FONT][FONT=Comic Sans MS] kundelk[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ów mieszkał :-). [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mieszko Stary z długą brodą[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=3]kundli cieszył się urodą :-)!

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No i jak miał Mieszko nie być Plątonogi,[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
skoro mu kundelki właziły pod
nogi ;-)?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
[/FONT]

A wracając do sedna :-):

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Psów tłumy w schroniskach,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]lecz ruch w nich niewielki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]więc żal serce ściska…[/FONT]
[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

Olena84 napisał(a):
Mieszko byl tylko księciem ;p, hehe musze wtracic, bo wzielam sie powaznie za historie Polski i wszystkich zameczam swoja wiedza;)

I po co Ci to????:shake: Nasza historia taka skomplikowana, a dopiero współczesność..:shake:

jola_li napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Psów tłumy w schroniskach,[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]lecz ruch w nich niewielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]więc żal serce ściska…[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

[CENTER][CENTER][CENTER]

[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER]
I to by było to SEDNO PSIEJ SPRAWY:multi:
My tutaj sobie kochamy te kundelki a zwłaszcza dwa zwane dwupakiem, a potencjalne domki milczą.... :shake::shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Nie rauty, nie bale,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]nie słodkie karmelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]lecz szczerze i trwale[/FONT]

[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

Jolu, czy to już wiersz na zakończeenie dnia w Dwupakowie?:shake: Moze jeszcze ktoś jednak odwiedzi zaniedbane psinki....:shake:
Ula, jak minął dzień? Ostatnie dni lata wykorzystane przez Ciebie i Twoich czworonożnch podopiecznych?

Posted

[FONT=Arial Narrow] [/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Takie dwie bidy jesteśmy....:-(dobrze, że mamy siebie, bo pusto tu i smutno w naszym Dwupakowie. Gości mało...:shake:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Dobranoc i pamiętajcie o nas..prosimy:loveu:[/FONT]